2girls1FanatykFanatyk pisze:Sobie do buziSkavenblight pisze:
Fanatyk - "leżysz i lejesz", Ty perwo

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Bo mój udział w czymkolwiek zabarwionym erotyką zasługuje na holokaust.Skavenblight pisze:A mnie bronicie 100users1Skavenblight... a chciałam tylko zrobić największy turniej Mordheim w PolsceFensir pisze:Skavenblight, złośliwa jesteś
Chociaż w sumie 2girls1Fensir, to byłby fajny...mecz na 1500 ^^
Przecież Ciebie w sobotę nie będzieFanatyk pisze:Bo mój udział w czymkolwiek zabarwionym erotyką zasługuje na holokaust.Skavenblight pisze:A mnie bronicie 100users1Skavenblight... a chciałam tylko zrobić największy turniej Mordheim w PolsceFensir pisze:Skavenblight, złośliwa jesteś
Chociaż w sumie 2girls1Fensir, to byłby fajny...mecz na 1500 ^^![]()
Na niegrzeczną nie będę mieć już raczej siłyFensir pisze:To oczywiste, że impreza będzie (nie) grzecznaSkavenblight pisze:No i impreza będzieale grzeczna
![]()
To jest dobre pytanieFensir pisze:Raczej standardowa pora na rejestrację. Chcesz kontynuować niemca, czy zmieniasz kierunek?
Nie znoszę psychologiiFensir pisze: W sumie to z Twoim podejściem psychologia połączona z pedagogiką byłaby dobra.
Ja uruchomiłem bez żadnych problemów.. ale w sklepie nie byłem.. tylko nie mówicie nikomuRaptaparat pisze:dobra niewyzyte dzieci, probowal kto z was uruchomic call of duty 4? wyglada na to ze ktos postanowil wydac gre tylko na jedno konkretne ustawienie softłerowo hardłerowe, bo nijak nie idzie tego gowna odpalic