Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Podkład to Bestial Brown na to rozjaśnienia Khardic Flesh (P3), Dwarf Flesh, Elf Flesh i finalne rozjaśnienie Ryn Flesh, na to wash Devlan Mud.Matijjos pisze:jakimi kolorkami zrobiłeś twarze bo są zajebiste
Jak bladziutcy to wina zdjęć. Na żywo nie są tacy "delikatni".smiejagreg pisze:Coś widać, bladziutko - różowiutcy ci imperialni, ale być może tacy właśnie winni być - wszak to wiejsko - miejskie towarzystwo, nieogorzałe
Ciśnij dalej... na razie nice.
Nic nie kumam - przecież to nie był zarzut absolutnie - po prostu uznałem tą kolorystykę za świadomy wybór i uznałem ten wybór za uzasadnionyBizon pisze: Pozwolę sobie jeszcze skomentować odcień skóry, moim zdaniem wyszedł bardzo fajny, w realu sądząc z wymienionych kolorów nie jest zapewne tak blady jak niektórzy zarzucali, choć mogę sie mylić:P niemniej wygląda bardzo fajnie dobry kontrast i ciekawy odcień.
Battlefield Brown (P3), Bootstrap Leather (P3), rozjaśniane Snakebither Leather i Vomit Brown + wash Devlan Mud.smiejagreg pisze:Drewno fajne- przepis please
.
Niestety, aparat przekłamuje kolory musicie uwierzyć na słowo, że to czerwone jestMatijjos pisze:dla mnie czerwony to jakiś różowy jest
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..