Takie pytanie odpowiada waszym wysokim standardą??
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Masz save'a na 1+...Daję Fortune Helm (25), Sword of Might (10), Dragon Armour, Shield, Barbed Steed
Daje mi to 2+ save i 5 siły w szarży, re-roll save'ów... Jak myślicie, dobra to konfiguracja dla Nobla?
Nie, jak dajesz magic weapona to masz tylko jego z broni...I jeszcze jedno pytanie - jeśli stworzę Nobla na piechotę, z dwoma mieczami (można?) i dodam mu jakiś-tam miecz magiczny - to czy będzie dostawał dodatkowy atak za drugie hand weapon?
wziąć ^^wziąść
Celedor pisze:Masz save'a na 1+...Daję Fortune Helm (25), Sword of Might (10), Dragon Armour, Shield, Barbed Steed
Daje mi to 2+ save i 5 siły w szarży, re-roll save'ów... Jak myślicie, dobra to konfiguracja dla Nobla?Zrób go BSB i jest super...
![]()
Nie, jak dajesz magic weapona to masz tylko jego z broni...I jeszcze jedno pytanie - jeśli stworzę Nobla na piechotę, z dwoma mieczami (można?) i dodam mu jakiś-tam miecz magiczny - to czy będzie dostawał dodatkowy atak za drugie hand weapon?
PS:wziąć ^^wziąść
Przypomniało mi się moje kombo lord z magicznym mieczem +3 ataki i dworak (7A, S5)Drake pisze: I jeszcze jedno pytanie - jeśli stworzę Nobla na piechotę, z dwoma mieczami (można?) i dodam mu jakiś-tam miecz magiczny - to czy będzie dostawał dodatkowy atak za drugie hand weapon?