WojtuśŚ pisze:Jak machna loderowi dwie gały to i frenzy wyłączy.wokrze pisze: Wszystko zależy od ... Loadera jak Bestie machną dwie gały. Ale tu wszystko jest umowne.
BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Chyba raczej jak Loder zrobi im dobrze to nie będą już frenzy.WojtuśŚ pisze:Jak machna loderowi dwie gały to i frenzy wyłączy.wokrze pisze: Wszystko zależy od ... Loadera jak Bestie machną dwie gały. Ale tu wszystko jest umowne.
Wpisujcie Bazyliszki w swoje zgłoszenia!!!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Wystarczy jak jest wklepany w rozpe, czy mam ci wyslać jeszcze raz?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
wystarczy to było do artystów, którzy w ogóle nigdzie go nie umieścili.Arbiter Elegancji pisze:Wystarczy jak jest wklepany w rozpe, czy mam ci wyslać jeszcze raz?
Nie ogarnałęm nic po drodze ale jak wygląda sprawa piątku? Byłoby gdzie spac coś pomóc przy blatowaniu itd itp? ewentualnie pytam
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
byłoby.-Qc- pisze:Nie ogarnałęm nic po drodze ale jak wygląda sprawa piątku? Byłoby gdzie spac coś pomóc przy blatowaniu itd itp? ewentualnie pytam
OK, zgłoszenie poszło.
Trubas pisze:Jedyny post, który wniósł coś do tematu! Brawo dla tego kolesia!Aron_Banalny pisze:dziś byłem na praktykach, a potem odwiedziłem dziadka. zjadłem u Niego zupę. oglądaliśmy jaka to melodia wydabla bla bla bla bla bla bla Grimgor bla bla bla bla Banialuki bla bla nie mieścisz dwóch bla bla bla Lordów
Poszły formalności.