Mamikon not dead

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Re: Noki's Caucasian Studio

Post autor: Fuxiorr »

Co to za orka? Zajebi*cie mi się podoba :D
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Post autor: Nokimam »

Fuxiorr pisze:Co to za orka? Zajebi*cie mi się podoba :D
http://store.wargamingtrader.com/item/o1831
A malowanie?! :x :x :x
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Nokimam pisze:
Fuxiorr pisze:Co to za orka? Zajebi*cie mi się podoba :D
http://store.wargamingtrader.com/item/o1831
A malowanie?! :x :x :x
No zajebiście podoba mi się malowanie :mrgreen:
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Aaa to dziękować :D
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

A mi się to nie podoba bo potrafisz to pomalować dużo lepiej a niepotrzebnie tu jakiś speedpainting robisz. Zaczynasz lecieć na ilość a nie na jakość;p I tak za bardzo nie masz jak się ruszać to mógłbyś dłużej przysiąść nad jedną figurką;D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Mam 300 modeli do pomalowania, będę je malował na taki poziom, to moj tt i mi pasuje zwłaszcza ze zdjecia nie oddają tego jak to wyglada na żywo. Maluje je z duszą i myśle ze kak zrobie 350 takich modeli to bedzie to wyglądać przyzwoicie :)
EDIT: Taki chłop, flaga będzie potem ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Spoko? Zdjęcia znowu słabe :(
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Nokimam pisze:Mam 300 modeli do pomalowania, będę je malował na taki poziom, to moj tt i mi pasuje zwłaszcza ze zdjecia nie oddają tego jak to wyglada na żywo. Maluje je z duszą i myśle ze kak zrobie 350 takich modeli to bedzie to wyglądać przyzwoicie :)
EDIT: Taki chłop, flaga będzie potem ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Spoko? Zdjęcia znowu słabe :(
Dajesz dajesz ... jeszcze 299 modeli :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

A jak, jadymy po 3 modele dziennie i za 3 miesiące będzie git :D Mam wszystko rozplanowane :mrgreen: 8)
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

jak zwykle fajne :) , muszę wreszcie otworzć własną galerię :roll:
koro masz już tyle modeli to możę zaczniesz grać :?:

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Nie lubię grać, nie umiem i nie mam jak hahaha :roll: Poza tym nie chcę żeby mi się poniszczyły te modele a wiem co sie dzieje z modelami po transporcie na turniej i spowrotem, mam za sobą za 2 lata grania w 40stkę i chyba już nigdy nie będę grał :roll: :P
Dzięki za miłe słowa :lol2:
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Bardzo klimatyczna armia O&G będzie :)

A co do transportu, to polecam rozwiązania magnes/blacha/walizka. Jestem w szoku, że już ustawione regimenty mogłem dowieźć bez żadnego szwanku komunikacją miejską na turniej. :)

Uwierz mi, że tak fajnie pomalowana armia będzie robić furorę na turnieju nawet jeśli rzuty kośćmi Ci nie pójdą, a frajda z wypuszczenia swoich modeli w wir walki jest bezcenna :) Już nie wspomnę o ewentualnej konfrontacji z inną ładnie pomalowaną armią. Wtedy wynik się nie liczy (dla mnie ofc) ;)

Awatar użytkownika
Deus
Falubaz

Post autor: Deus »

Wtedy wynik się nie liczy (dla mnie ofc)

Jak to wynik się nie liczy? Kiedy jest zacięta rwalizacja, i szalki przegranej i zwcięstwa są w równowadze, to każdy podejmuje wysiłek, by zwyciężyć, bo taka jest natura samców, każdy chce być alfą mimo że na początku się mówi gram for fun :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Proszę zakończyć dysputy psychiki gry i nie rozpoczynać dysputy teologicznej...
Jedni są alfą w grze ,inni w malowaniu ,a jeszcze inni w manipulacji psychologicznej przeciwnika.

Orki nie grajom ,orki rwiom się do bitki ,no! Goblinów nie obchodzom alfy ,orków obchodzom grzybki! No!
:lol2:
Ostatnio zmieniony 30 mar 2014, o 21:00 przez Kordelas, łącznie zmieniany 1 raz.
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Lechu pisze:Bardzo klimatyczna armia O&G będzie :)

A co do transportu, to polecam rozwiązania magnes/blacha/walizka. Jestem w szoku, że już ustawione regimenty mogłem dowieźć bez żadnego szwanku komunikacją miejską na turniej. :)

Uwierz mi, że tak fajnie pomalowana armia będzie robić furorę na turnieju
Dzięki za radę i dzięki za miłe słowa!!!!!
Kordelas pisze:Proszę zakończyć dusputy psychiki gry i nie rozpoczynać dysputy teologicznej...

Orki nie grajom ,orki rwiom się do bitki ,no!
:lol2:
+1! ;)

Jak będę chodził na turnieje to będę grał for fun!(z pałergejmerską rozpiską przygotowanę 3 tygodnie przed i szukając informacji o przeciwnikach :mrgreen: :twisted: )

Jakieś opinie o malowaniu? :mrgreen:
Kończę właśnie skarsnika, będzie za 15 min :P
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Ludzik jest strasznie old schoolowo pomalowany :wink:

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Ja mogę obrywać maski cały czas jeśli gram tym czym mi się podoba i przeciwnik ma ładną armię ;) na turniej na którym byłem miałem modele wybierane tylko pod kątem tego co nam już pomalowane. Poza magiem którego wziąłem z ciekawości. :) tylko takie nastawienie zdecydowanie bardziej pasuje do chilloutowej gry przy piwku niż do turniejów :)

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Skarsnik wraz z gobblą 8) 8) 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Teraz pod pędzel lecą Ci panowie:
Obrazek
Jak Wam się podoba, misiaczki? :P :mrgreen:
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Z 3 nowo pomalowanych chłopków najbardziej przypadł mi do gustu szmaciarz - może dlatego, że pomalowany jest najmniej "kreskowo" - Ty już wiesz, o co chodzi. W skarsniku przeszkadza mi biel na ladze. Jest zbyt płaska, powinny być przycienienia w okolicach drobnych elementów na stylisku, ale to łatwe nie jest...Pączek pomalowany jest kreskowo i dla mnie to już jest trochę okres w twoim malowaniu, do którego nie powinieneś wracać... Ale to tylko moje zdanie, bez znaczenia strategicznego :wink: .
Najbardziej rozwaliło mnie jednak zdanie: "Flaga będzie potem" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Skąd ja to znam #-o #-o #-o I nie mam ŻADNEJ flagi jakoś póki co :lol2: :lol2: :lol2: ...

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Paczek czyli gobbla? On jest na zdjęciach juz od 3-4 miesięcy jakos, jest jeszcze z epoki kreskowanej haha :D Takze dzis tylko 2 modele, postaram sie pomalować cos jeszcze zaraz :) Dzieki za wypiwiedz Śmieja!
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Nom - laga leży i kwiczy a przez nieszczęśliwy biały rzuca się w oczy. Przez moment myślałem, że on brzoze ma w łapie. Szata i nóż na plus. Skóra nieco dziwnie przejścia, ale kinola to mu strzeliłeś jak z prl-owskich rysunków o pijakach.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

ODPOWIEDZ