Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
Co to za orka? Zajebi*cie mi się podoba
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
http://store.wargamingtrader.com/item/o1831Fuxiorr pisze:Co to za orka? Zajebi*cie mi się podoba
A malowanie?!
Pan Mamikon
No zajebiście podoba mi się malowanieNokimam pisze:http://store.wargamingtrader.com/item/o1831Fuxiorr pisze:Co to za orka? Zajebi*cie mi się podoba
A malowanie?!
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
A mi się to nie podoba bo potrafisz to pomalować dużo lepiej a niepotrzebnie tu jakiś speedpainting robisz. Zaczynasz lecieć na ilość a nie na jakość;p I tak za bardzo nie masz jak się ruszać to mógłbyś dłużej przysiąść nad jedną figurką;D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Mam 300 modeli do pomalowania, będę je malował na taki poziom, to moj tt i mi pasuje zwłaszcza ze zdjecia nie oddają tego jak to wyglada na żywo. Maluje je z duszą i myśle ze kak zrobie 350 takich modeli to bedzie to wyglądać przyzwoicie
EDIT: Taki chłop, flaga będzie potem
Spoko? Zdjęcia znowu słabe
Pan Mamikon
Dajesz dajesz ... jeszcze 299 modeliNokimam pisze:Mam 300 modeli do pomalowania, będę je malował na taki poziom, to moj tt i mi pasuje zwłaszcza ze zdjecia nie oddają tego jak to wyglada na żywo. Maluje je z duszą i myśle ze kak zrobie 350 takich modeli to bedzie to wyglądać przyzwoicie
- Kacpi 1998
- Masakrator
jak zwykle fajne , muszę wreszcie otworzć własną galerię
koro masz już tyle modeli to możę zaczniesz grać
koro masz już tyle modeli to możę zaczniesz grać
Nie lubię grać, nie umiem i nie mam jak hahaha Poza tym nie chcę żeby mi się poniszczyły te modele a wiem co sie dzieje z modelami po transporcie na turniej i spowrotem, mam za sobą za 2 lata grania w 40stkę i chyba już nigdy nie będę grał
Dzięki za miłe słowa
Dzięki za miłe słowa
Pan Mamikon
Bardzo klimatyczna armia O&G będzie
A co do transportu, to polecam rozwiązania magnes/blacha/walizka. Jestem w szoku, że już ustawione regimenty mogłem dowieźć bez żadnego szwanku komunikacją miejską na turniej.
Uwierz mi, że tak fajnie pomalowana armia będzie robić furorę na turnieju nawet jeśli rzuty kośćmi Ci nie pójdą, a frajda z wypuszczenia swoich modeli w wir walki jest bezcenna Już nie wspomnę o ewentualnej konfrontacji z inną ładnie pomalowaną armią. Wtedy wynik się nie liczy (dla mnie ofc)
A co do transportu, to polecam rozwiązania magnes/blacha/walizka. Jestem w szoku, że już ustawione regimenty mogłem dowieźć bez żadnego szwanku komunikacją miejską na turniej.
Uwierz mi, że tak fajnie pomalowana armia będzie robić furorę na turnieju nawet jeśli rzuty kośćmi Ci nie pójdą, a frajda z wypuszczenia swoich modeli w wir walki jest bezcenna Już nie wspomnę o ewentualnej konfrontacji z inną ładnie pomalowaną armią. Wtedy wynik się nie liczy (dla mnie ofc)
Proszę zakończyć dysputy psychiki gry i nie rozpoczynać dysputy teologicznej...
Jedni są alfą w grze ,inni w malowaniu ,a jeszcze inni w manipulacji psychologicznej przeciwnika.
Orki nie grajom ,orki rwiom się do bitki ,no! Goblinów nie obchodzom alfy ,orków obchodzom grzybki! No!
Jedni są alfą w grze ,inni w malowaniu ,a jeszcze inni w manipulacji psychologicznej przeciwnika.
Orki nie grajom ,orki rwiom się do bitki ,no! Goblinów nie obchodzom alfy ,orków obchodzom grzybki! No!
Ostatnio zmieniony 30 mar 2014, o 21:00 przez Kordelas, łącznie zmieniany 1 raz.
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Dzięki za radę i dzięki za miłe słowa!!!!!Lechu pisze:Bardzo klimatyczna armia O&G będzie
Uwierz mi, że tak fajnie pomalowana armia będzie robić furorę na turnieju
+1!Kordelas pisze:Proszę zakończyć dusputy psychiki gry i nie rozpoczynać dysputy teologicznej...
Orki nie grajom ,orki rwiom się do bitki ,no!
Jak będę chodził na turnieje to będę grał for fun!(z pałergejmerską rozpiską przygotowanę 3 tygodnie przed i szukając informacji o przeciwnikach )
Jakieś opinie o malowaniu?
Kończę właśnie skarsnika, będzie za 15 min
Pan Mamikon
Ja mogę obrywać maski cały czas jeśli gram tym czym mi się podoba i przeciwnik ma ładną armię na turniej na którym byłem miałem modele wybierane tylko pod kątem tego co nam już pomalowane. Poza magiem którego wziąłem z ciekawości. tylko takie nastawienie zdecydowanie bardziej pasuje do chilloutowej gry przy piwku niż do turniejów
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Z 3 nowo pomalowanych chłopków najbardziej przypadł mi do gustu szmaciarz - może dlatego, że pomalowany jest najmniej "kreskowo" - Ty już wiesz, o co chodzi. W skarsniku przeszkadza mi biel na ladze. Jest zbyt płaska, powinny być przycienienia w okolicach drobnych elementów na stylisku, ale to łatwe nie jest...Pączek pomalowany jest kreskowo i dla mnie to już jest trochę okres w twoim malowaniu, do którego nie powinieneś wracać... Ale to tylko moje zdanie, bez znaczenia strategicznego .
Najbardziej rozwaliło mnie jednak zdanie: "Flaga będzie potem" Skąd ja to znam I nie mam ŻADNEJ flagi jakoś póki co ...
Najbardziej rozwaliło mnie jednak zdanie: "Flaga będzie potem" Skąd ja to znam I nie mam ŻADNEJ flagi jakoś póki co ...
Nom - laga leży i kwiczy a przez nieszczęśliwy biały rzuca się w oczy. Przez moment myślałem, że on brzoze ma w łapie. Szata i nóż na plus. Skóra nieco dziwnie przejścia, ale kinola to mu strzeliłeś jak z prl-owskich rysunków o pijakach.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"