Ale jeśli się ktoś z taką oceną nie zgadza, to oczywiście może poddać temat LL.
Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Nie wiem, nie widzę jakiegoś specjalnego naciągania - było nieparzyście, ostatni team dostawał baja. IMO nie wygląda jak skok na ligę. Poza tym otwarcie wszystko opisane. 

Poproszę jeszcze o dodanie ksywy: Kosa do id: 1406
Oraz poprawienie ksywy na: Kudłaty w id: 4117

Oraz poprawienie ksywy na: Kudłaty w id: 4117
Wisła Kraków.
						Sory, ale wyjebie ktoś te ligi lokalne w pizdu w koncu ?, jak ktoś chce sobie grac lige lokalna to wcale nie musi byc ona zgłoszona do ogolnopolskiej, chyba nie o to chodzi.

+1Młody pisze:Sory, ale wyjebie ktoś te ligi lokalne w pizdu w koncu ?, jak ktoś chce sobie grac lige lokalna to wcale nie musi byc ona zgłoszona do ogolnopolskiej, chyba nie o to chodzi.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
To będzie leczenie nie tego co potrzeba. Zakładając czarny scenariusz, choć nie wypowiadam się co do ligi Kohorty, gdyż widzę tyle ile napisano na forum i nic mi do tego, to nie ligi lokalne trzeba usuwać tylko wałkarzy. Wałkarz to instytucja która wygnie zasady w dowolnym momencie dla własnego zysku, nawet poza lokalną. Mówiąc kompletnie abstrakcyjnie, ktoś zwałował mastera -> rozwiązanie zamknijmy mastery.

Nie ma takiej opcji. Już było głosowane. Niczym się taka liga od lokala nie różni.Młody pisze:Sory, ale wyjebie ktoś te ligi lokalne w pizdu w koncu ?, jak ktoś chce sobie grac lige lokalna to wcale nie musi byc ona zgłoszona do ogolnopolskiej, chyba nie o to chodzi.
Na lokalu też można dopisać graczy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Tak, tylko ze lokale da się grać tylko w weekendy, a ligi lokalne będące parówkami można sobie zgłosic w tygodniu przed koncem ligi :p
Ew, nie powinny liczyć się do miejsca na LL, tak samo szybko można sobie nabić sztucznie miejsce, organizacja ligi nie wiąże się praktycznie z żadnym zaangazowaniem ani kosztami ze strony organizatora. Wylosować pary i spisywać wyniki to każdy sobie może.

Ew, nie powinny liczyć się do miejsca na LL, tak samo szybko można sobie nabić sztucznie miejsce, organizacja ligi nie wiąże się praktycznie z żadnym zaangazowaniem ani kosztami ze strony organizatora. Wylosować pary i spisywać wyniki to każdy sobie może.
- swieta_barbara
 - habydysz

Mlody, chyba nie przeczytales dokladnie tego co napisal Jankiel. Glosowanie juz bylo, za jakis czas mozna sprobowac je powtorzyc.

Nie szkodzi , głosowanie było w totalnie z dupy momencie, jak się okazało końcówka sezonu pokazała jak nie trafiony był pomysł przedłużania ligowego zaliczania takich potworków lokalnych.

Oświadczenie klubu True Legion Kraków:
Sprawdzając kto na nas zagłosował, a kto nie zauważyłem że głos oddał Ukalez z kieleckiego klubu Kieł. Wiedziałem że Kielce nie mają głosu na LL (bo przed głosowaniem liczyliśmy głosy na które możemy liczyć) i tą informację przekazałem klubowiczom. Butan poinformował moderatorów LL.
Mastera chcemy zdobyć uczciwie.
Pozdrawiam
Sevi.

Sprawdzając kto na nas zagłosował, a kto nie zauważyłem że głos oddał Ukalez z kieleckiego klubu Kieł. Wiedziałem że Kielce nie mają głosu na LL (bo przed głosowaniem liczyliśmy głosy na które możemy liczyć) i tą informację przekazałem klubowiczom. Butan poinformował moderatorów LL.
Mastera chcemy zdobyć uczciwie.
Pozdrawiam
Sevi.
Wisła Kraków.
						Przegraliście głosowanie (bardzo wysoko) kilkanaście tygodni temu, nie ma sensu tego drążyć.Laik pisze:+1, ligi lokalne nie powinny być zaliczane do ligi.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=36887
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Proszę o zmianę klubu gracza 3147
na
Black Gamblers, The
i armii na Chaos Dwarfs

na
Black Gamblers, The
i armii na Chaos Dwarfs
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.