Modele
Moderator: JarekK
Re: Modele
No i z przesylka wychodzi 75 zl dlugosc 150mm
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Myślicie, że gdybym dorobił z GSu jakieś 10 coraz mniejszych cycków tym modelom: http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... 73x627.jpg to uszło by to jako Cycko-Wężowate Spawny Slaanesha?
Wszystko co ma cycki jest od slaanesha (po za kobietami)
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Zrób ich gładkich, cycuszki tylko z jednej strony, te szpony zmień na szczypce, dodaj dłuższe języki, jakieś ozdoby i będzie git.Azurix pisze:Myślicie, że gdybym dorobił z GSu jakieś 10 coraz mniejszych cycków tym modelom: http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... 73x627.jpg to uszło by to jako Cycko-Wężowate Spawny Slaanesha?
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Pora na kolejna porcję chaosu, wielkie przygotowania do DMŚ:
Arbaal the Undefeated (sztandar leży odłogiem narazie, zbyt łamliwy, boję się go zniszczyć):
Chimera:
Trolle:
Arbaal the Undefeated (sztandar leży odłogiem narazie, zbyt łamliwy, boję się go zniszczyć):
Chimera:
Trolle:
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Ładne trolle,chimera też całkiem niezła ale widać miejsca w których sklejałeś.
Wszystko sam, szybciutka robota- w pudełku jest łącznie z 8 czy 9 rąk, głów z 6, wszystko bardzo łatwo przykleić bez zbędnego kombinowania. Jedynym dodanym bitsem jest chyba młotek od ogrówtrikk pisze:Trolle najfaniejsze, też z river trolli będę robił swoje
Sam konwertowałeś? Jak tak to wszystkie bitsy w tych trollach są z boxa trolli, czy coś dorzucałeś?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Najlepsze trolle. Chimera niekoniecznie. Jakieś zbyt mocno nienaturalne kolory wybrałeś chyba...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nieszpetny, tylko tasaczek jakiś taki... ubogi .
Fajny byłby festus z niego
Chciałbym poznać wasze opinie na temat specjalnych bohaterów armii WoCH, interesuje mnie wasza subiektywna ocena zdolności oraz jak oceniacie stosunek punktowy do wartości na polu gry. Możecie skalować od 0do5. Oraz co byście zmienili gdybyście mogli zmienić ?:D
Archaon
Garluch
Kholek
Sigvald
Valkia
Vilitch
Festus
Scylla
Throgg
Wulfrik
Archaon
Garluch
Kholek
Sigvald
Valkia
Vilitch
Festus
Scylla
Throgg
Wulfrik
Ostatnio zmieniony 18 mar 2013, o 15:01 przez Odoamar, łącznie zmieniany 1 raz.