Pare noobowskich pytań v2
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań v2
Ja mam takie dwa irony tyle że bez hełmów i nabrzuszników wyglądałyby jak tandetne ogry z poprzyklejanymi śmieciami.
Faktycznie można zrobić cuda na tych ogrowych bitsach. Teraz zamierzam zrobić Tyranta - kupiłem rączki z bronią i głowę, a resztę to się jakoś zmontuje. Niedługo może się swoimi wytworami podzielę, ale czeka je jeszcze malowanie. W każdym razie trzeba przyznać, że na konwersjach można naprawdę sporo zaoszczędzić
Heavy Armor i Glittering Scales się wzajemnie wyklucza.
Proponuje Ci dwa złożenia:
Hvy Armor, Talisman of Preservation, Other Trickster Shard, Giantbreaker, Dragonhelm, Great Weapon
albo:
Hvy Armor, Iron Fist, Talisman of Preservation, Giantbreaker, Sword of Striking, Other Trickster Shard
Proponuje Ci dwa złożenia:
Hvy Armor, Talisman of Preservation, Other Trickster Shard, Giantbreaker, Dragonhelm, Great Weapon
albo:
Hvy Armor, Iron Fist, Talisman of Preservation, Giantbreaker, Sword of Striking, Other Trickster Shard
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
PolecamSilvestro pisze: albo:
Ja polecam 4 mournfangi fist heavy armor muzyk. 290pkt a potencjalny power większy.
Żeby nie był całkiem offtop to szukam tych dwóch modeli z traya:
https://drive.google.com/file/d/0BxM4um ... sp=sharing
Ktoś, coś?
Żeby nie był całkiem offtop to szukam tych dwóch modeli z traya:
https://drive.google.com/file/d/0BxM4um ... sp=sharing
Ktoś, coś?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Na wacek Ci 8 siły?dziczek pisze:Tyrant, 322 pts, GW, HA, Dragonhelm, Talisman of Preservation, The Other Trickster's Shard, Giantbreaker
dziczek pisze:Tyrant, 322 pts, GW, HA, Dragonhelm, Talisman of Preservation, The Other Trickster's Shard, Giantbreaker
Byłem pierwszy z tym tyranem
8 siły fajnie straszy pancerne rzeczy Gorzej jeśli idzie do Ciebie ksiądz z lusterkiem a w oddziale nie ma championa
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Snajperki, pojedynki i combaty w poprzednich turach gry. Znajdzie się kilka sposobów.
8 siły to raczej na czołg, bo przyjmując challenge lorda na smoku to może być różnie z wynikiem.
8 siły to raczej na czołg, bo przyjmując challenge lorda na smoku to może być różnie z wynikiem.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Osobiście i tak wole trafiać na 2+ szczególnie gdy mam świadmość faktu iż bez lore of beast lvl 4 nie ruszam się z domciu