lord mag- 335Lipti pisze:Ty z bardzo dużym prawdopodobieństwem traciłeś 1000 pkt, a w twoim przypadku zyski nie wyglądały na takie pewne.
bsb - 140
tancerze- 201
------------------
676 - 10%
-------------------
609
+ generał 100
+ bsb 100
--------------------
809
Jaki tysiak...?
Poza tym nie wiem czy pamiętasz, ale z boczku miałem 14 łuków w gotowości na szarże w Twego blodka od boku... aż tak bardzo prawdopodobne, że to strace, to nie było...
scremery [ wildzi z boku, hero na orle z przodu chyba...]+herald khorna+blodki[ połowę już miałem bo zostało 4 na bliskim zasięgu dwu unitów łuków z rannym heraldem właśnie ]+herald czincza [ w zasięgu drzewa i wayów ]+horrory [ szraża wildów i hero na orle z boku ]+opanowanie lorda altera... ile to?
Dobra mało ważne jak się skończyło.
Naprawdę nie mam problemu z dogrywaniem trudnych paringów co nie Golona? Oba nasze spotkania szły bardzo sprawnie i mimo mocnego wpierdzielu dla mnie dokończone przed czasem to samo z Malinem pierwszego dnia. Było w pupę, ale przed czasem i all tury zagrane. Jak masz wątpliwości co do mojej gry no problemo. Challange i gramy przy zegarze czasowym więc zobaczymy czy to ja spowalniam grę tak bardzo. Mogę tak zagrać z każdym bez problemu.