Pare noobowskich pytań v2
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań v2
50x50
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Tak
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Tak, lecz musi stać po lewej lub prawej stronie oddziału z uwagi na to, że ma niekompatybilną podstawkę.ciolek pisze:Czy Skrag może zostać wystawiony w oddziale?
- IronWithin
- "Nie jestem powergamerem"
Czemu tyrani są tacy nielubiani? Warto grać tyranem? I jak złożyć dobrego tyrana lub jego zamiennik
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ponieważ Slaughtermasterzy są tak samo twardzi(a nawet twardsi), powalczyć też potrafią a do tego są magiem 4 poziomu.IronWithin pisze:Czemu tyrani są tacy nielubiani?
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Hellheart jest nieprzydatny jedynie na krasnoludy, na każdą inną armię jest dobry lub bardzo dobry, mimo, że bardzo losowy.as1 pisze:W cale nie jest tak łatwo z VC chociaż w poprzednim ubiegłorocznym drafcie było jeszcze gorzej (albo hell albo scroll). Duo ułatwia hell obecnie ale na wiele innych paringów jest niezbyt użyteczny.
Przy drafcie 3.0 wybór jest prosty przez odblokowanie 4lv.maga 2xIB + SM i nie jest chudo- szczególnie na parowke. Jest alternatywa przynajmniej. Każde że zlozen, będzie dobre. To sprawia że OK można znów zdjąć z półki żeby się nie kurzyly.
Nie jestem leszczem, jestem sandaczem