Jesteśmy FEST teamem i zrobiliśmy FEST wynik!

Dzięki drużynie, dzięki ekipie samochodowej, dzięki przeciwnikom i pozdro dla wszystkich battlowych gęb, które spotkałem

Za rok wygrywamy, już postanowione!

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Bsk a może trzeba by pokazać podstawy battla twojej siostrzeBoberr pisze:Jagoda Skalska (Bsk-Bartosz Skalski)Cosmo pisze:
PS: Czy ta sliczna dziewczyna ktora siedziala na sedziowce caly czas to dziewczyna b_sk? <rumieniec> Dla niej samej przyjechalbym jeszcze raz na Polcon <usmiecha sie lekko>
pzdr
LOLspazo pisze:Organizowałem kilka konwentów i wiem, że battlowcy są idealnymi konwentowiczami z punktu widzenia organizatora. Przyjeżdżają, płacą, [...]sprzątają po sobie na koniec i grzecznie wyjeżdżają.
Na dodatek nie prawdziwy, tylko dmuchany!Nie po to jadę trzy godziny żeby sobie obejrzeć star-troopersa i kupić miecz świetlny.
b_sk`owi gratulujemy siostryale moja siostra, którą poprosiłem o pomoc
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Gajowy się przewrócił i złamał nogę... Dobrze, że to nie USA, bo byłby proces...ScorpiusX pisze: - wysokość stołów... kto to tak ustawił? w pewnym momencie się rozglądnąłem po sali i naliczyłem 37 chłopa stojących na krzesełkach ;D ktoś zliczył więcej?? dobrze, że nikt się nie przewrócił
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami