Bądź konsekwentny. Pisz wzioćGremlin pisze:no wzioł, bo wymienia się na wziąć, czego sie czepiasz?
Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 lutego Warszawa)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
A Wy, Kukurydziany, wciąż macie jakiś ze mną problem?
po 1. Obrazek wrzucony dla funu
po 2. Ja bardzo chętnie grał będę z CHD i nie mam żadnego z nimi problemu!
Co więcej, jak już Śmiechu się sprzedał w inne chalange mogę z Tobą na Bazylu pyknąć miłą i bezstresową bitewkę. Jest tu kilka osób, które twierdzą, że w realnym świecie jestem całkiem spoko typem.
po 3. Kalafix to jak, bedzie go zawsze można ranić na 6? czy wchodzi mozliwość nie ranienia gnojka?
po 1. Obrazek wrzucony dla funu
po 2. Ja bardzo chętnie grał będę z CHD i nie mam żadnego z nimi problemu!
Co więcej, jak już Śmiechu się sprzedał w inne chalange mogę z Tobą na Bazylu pyknąć miłą i bezstresową bitewkę. Jest tu kilka osób, które twierdzą, że w realnym świecie jestem całkiem spoko typem.
po 3. Kalafix to jak, bedzie go zawsze można ranić na 6? czy wchodzi mozliwość nie ranienia gnojka?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- swieta_barbara
- habydysz
IMO zapis tego gostka jest dosc jasny - S4 nie moze go ranic, s5 na 6+.
Jak orkowa zasada "rozmiar rzondzi" odnosi sie do bazyliszków??
okej, prawie niezniszczalnymGrolshek pisze:Niemagiczna dodajcie bo znowu się bajki będą tworzyć o niezniszczalnym potworze...
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Jest na to proste rozwiązanie. Potraktować go jak eteryka i wrzucić ograniczenie 0-3 eteryki dla Chadecji.muchozol pisze:okej, prawie niezniszczalnym :wink:Grolshek pisze:Niemagiczna dodajcie bo znowu się bajki będą tworzyć o niezniszczalnym potworze...
Ale on kosztuje tyle, że nawet dwa nie wejdą
Edit:
Shino mnie ubiegł
Edit:
Shino mnie ubiegł
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Ny szczymya. Ludzie, nawet jakby się mieściły 2 to ograniczenie 0-3 nic nie robi...
sarkazm detektor on
sarkazm detektor on
właśnie! bo znów ktoś podczas turnieju wyskoczy z tekstem "a na forum było napisane, że kowadło jest niezniszczalne"muchozol pisze:okej, prawie niezniszczalnymGrolshek pisze:Niemagiczna dodajcie bo znowu się bajki będą tworzyć o niezniszczalnym potworze...
- swieta_barbara
- habydysz
Ciekaw jestem, czy faktycznie ktos z chadecja na turze wystapi, czy tylko takie smecenie bylo
w zależności jak się wyrobie z modelami, jeśli zdążę zrobić k'dai i go pomalować to przyjadę
Strategikon 2010:
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"
Jak mam rozumieć to że eteryczność na slannie zajmuje 2 sloty? Ja myślałem że po prostu slann może mieć wtedy 3 dyscyplina maksymalnie. Ale na forum lizardów spotkałem się z interpretacją że jeśli slann jest eteryczny to nie może mieć już innych "przegiętych" dyscyplin gdyż jest to traktowane jako podwójny wybór z 4 do wyboru.