Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
A idz Pan z tym zlewaniem, mi sie podoba, ma leoparda na sobie!
Pan Mamikon
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Podoba mi się ta horda Zielonoskórych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pomidor - kolorystyka wzorowa, malowanie takie sobie. Bo bardzo nierówne. Wysoką ocene obniża mocno biały kolor. Widać, że poszedłeś z nim na skróty, bardzo grube maźnięcia na rogach i zębiskach. Generalnie biały to Twoja słabsza nieco strona jest. Podstawka też standardowa ...
- Kacpi 1998
- Masakrator
jak na ciebie to słaby
bardzo mi się podobają twoje kreskowo-tęczowe squigi a ten jest taki standardowy...
bardzo mi się podobają twoje kreskowo-tęczowe squigi a ten jest taki standardowy...
Ode mnie: unikaj robienia zdjęć jesli nie ma słońca za oknem a jesli nie ma, a musisz cyknac focisze, unikaj flesha! Lepiej dać na nieoswietlonym zdjęciu balans bieli, niż je prześwietlić na starcie
A pomidor jak to pomidor czerwone + ma zeby nowe modele sa znacznie ładniejsze na moj gust.
Edit: czekam na klocek orków!!!!:D
A pomidor jak to pomidor czerwone + ma zeby nowe modele sa znacznie ładniejsze na moj gust.
Edit: czekam na klocek orków!!!!:D
Haha
Przeprowadzam się jutro do nowego mieszkania więc zdjęcia zbiorowe przed pakowaniem:
Wszystko razem:
Proszę o jak największą liczbę opinii o mej małej hordzie, co myślicie, co Wam pasuje, co nie(lepiej mówcie tylko o tym co Wam pasuje hahaha), co Waszym zdaniem lepiej zmienić? Jakie robi to razem wrażenie?
Z góry dzięki za opinie!
Pozdro
Przeprowadzam się jutro do nowego mieszkania więc zdjęcia zbiorowe przed pakowaniem:
Wszystko razem:
Proszę o jak największą liczbę opinii o mej małej hordzie, co myślicie, co Wam pasuje, co nie(lepiej mówcie tylko o tym co Wam pasuje hahaha), co Waszym zdaniem lepiej zmienić? Jakie robi to razem wrażenie?
Z góry dzięki za opinie!
Pozdro
Pan Mamikon
Ładnie i kolorowo Na stole na pewnie nie "ujdzie" tylko będzie wymiatać Ostatni pomidor rzeczywiście trochę odstaje poziomem od reszty ale kolorystycznie wszystko jest idealnie spójne Bardzo fajne jest to, że malujesz modele pojedynczo a nie taśmowo i to naprawdę widać. Każdy model się wyróżnia, każdy ma swoją historię
Dzięki wielkie Panowie, wiem ze każdy model oddzielnie bez hordy nie porywa ale staram sie zeby to razem jakos wyglądało. Będę teraz malował pewnie oddział nettersow ale jak i reszta każdy bedzie malowany oddzielnie Jeszcze raz dzieki za opinie!
Jakieś jeszcze komentarze?
Pozdro!
Jakieś jeszcze komentarze?
Pozdro!
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Popraw biały a będzie 2 razy lepiej. Horda wygląda świetnie, pojedyncze modele także ...Nokimam pisze:...wiem ze każdy model oddzielnie bez hordy nie porywa ale staram sie zeby to razem jakos wyglądało.
+1Azgaroth pisze: Bardzo fajne jest to, że malujesz modele pojedynczo a nie taśmowo i to naprawdę widać. Każdy model się wyróżnia, każdy ma swoją historię