MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
Panowie u kogo nocuje ekipa ze śląska znaczy się Truepunk, Cosmo. Dało by rady tam jeszcze jedną miejscówkę dla Pawlaka który ze śląska zabierał by się z nimi??
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
jesli mialem cos komus zabrac to prosze pokornie o przypominanie sie dzisiaj. bo z moja pamiecia nigdy za dobrze nie bylo
pzdr
pzdr
jeszcze jedna sprawa ma ktoś 3 Swordmenów?? bo nie dam rady ich załatwić
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
no z K-ce o 17 05 chyba jest :lol2Manfred pisze:Karlee my mamy chyba 17.15 ??? z centralnego czyly pewnie ten sam
Dokładnie - tyle że popołudniem i wieczorem będziemy z Jerzynem i Ekipą transportować stoliki i krzesła i ustawiać je na AOSie - blaty tereny i mapki dogrywać żeby w piątek już cała sala była gotowa. To może potrwać nawet do 24.00.Tak więc lepiej może jechać w piątek wieczorem na adres turniejowy - bo tam będziemy całą ekipą - a później już się rozdzieli ludzi - tak jak Karabin wspominał.Supeł pisze:UWAGA!!! dla ludzi co przyjeżdżają w nocy w piątek - tel do Dzika to 661913264 - zapiszcie go sobie najlepiej wszyscy - jak będziecie w Lublinie to dzwońcie na ten numer - jak będzie wcześnie to sie wyjedzie po was, jak późno to taryfą na dres co poda Dzik - pzdr
Dokładny opis jak dotrzeć na miejsce turnieju by się przydał.
mam plakaty i oznaczenia na sam obiekt przygotowane - ale to - ze względu na działalność AOSu do wywieszenia chyba dopiero w piątek późno.
Jak wygląda sprawa z nagłośnieniem?
Wszelkie kwestie do mnie od teraz proszę już tylko smsami na podany wyżej numer kierować - znikam z sieci.
ZGŁĄSZAJCIE SIĘ JESZCZE LUDZIE
mam plakaty i oznaczenia na sam obiekt przygotowane - ale to - ze względu na działalność AOSu do wywieszenia chyba dopiero w piątek późno.
Jak wygląda sprawa z nagłośnieniem?
Wszelkie kwestie do mnie od teraz proszę już tylko smsami na podany wyżej numer kierować - znikam z sieci.
ZGŁĄSZAJCIE SIĘ JESZCZE LUDZIE
teraz do karabina dzwoncie na numer jego domku: 817577758
jutro w ciagu dnia: 885773525
ja juz czuje seppuku w moim brzuchu... ciezke jest zycie organizatora turniejow
ci przyjezdzajacy pozno w piatek proponuje spanie u dzika. reszta jak woli. u karabina na dzialce jest klimat stricte wendrowyczowski, jesli rozumiecie co to moze znaczyc
no i czekam na zgloszenia inkwizytora, bo na razie tylko holan sie zglosil na sedziego
jutro w ciagu dnia: 885773525
ja juz czuje seppuku w moim brzuchu... ciezke jest zycie organizatora turniejow

ci przyjezdzajacy pozno w piatek proponuje spanie u dzika. reszta jak woli. u karabina na dzialce jest klimat stricte wendrowyczowski, jesli rozumiecie co to moze znaczyc

no i czekam na zgloszenia inkwizytora, bo na razie tylko holan sie zglosil na sedziego

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
zafael pewnie bedzie dzwonił do karabina to daj zanć ze 2 osoby
I druga sprawa panowie macie 5-4 flagellantów i 2 swordmenów do pozyczenia??

I druga sprawa panowie macie 5-4 flagellantów i 2 swordmenów do pozyczenia??
jest prosba organizacyjna:
jesli mozecie to wezcie jakies obuwie na zmiane na wypadek kiepskiej pogody na dworze, co by nie nanosic brudow za bardzo
mamy juz wynajety pub na sobotnie wieczor, zeby nie zrobic burdelu na aosie od razu(tam sa zajecie sportowe bodaj do 23), takze najpierw tam bedzie picie. bro kosztuje tam ponizej 3,5, takze luzik. robimy tam turniej po raz pierwszy i nie chcemy stracic od razu miejscowy, a jak przyjdziemy w nocy to juz bedzie tylko ciec, a z nim sie dogadamy
jesli mozecie to wezcie jakies obuwie na zmiane na wypadek kiepskiej pogody na dworze, co by nie nanosic brudow za bardzo

mamy juz wynajety pub na sobotnie wieczor, zeby nie zrobic burdelu na aosie od razu(tam sa zajecie sportowe bodaj do 23), takze najpierw tam bedzie picie. bro kosztuje tam ponizej 3,5, takze luzik. robimy tam turniej po raz pierwszy i nie chcemy stracic od razu miejscowy, a jak przyjdziemy w nocy to juz bedzie tylko ciec, a z nim sie dogadamy

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.