Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
- Andronicus
- Chuck Norris
Re: Alternatywne figurki.
Obstawiam że to konwersja. Na 99% zwieńczenie laski pochodzi od Heartrendera Morathi.
Edit
Teraz zauważyłem jeszcze że ten diadem na głowie pochodzi od COKów. CZyli na pewno konwersja
Edit
Teraz zauważyłem jeszcze że ten diadem na głowie pochodzi od COKów. CZyli na pewno konwersja
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2010, o 17:04 przez Andronicus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Andronicus
- Chuck Norris
O a znacie jakiś sklep w Warszawie (lub internetowy) gdzie można nabyć tą panią? Podzielam opinię że jest to fajny materiał na czarodziejkę
Na pegaza był by genialny
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Koń pochodzi z zestawu Red Lioness produkowanego kiedyś przez Rackham do systemu Confrontation. Obecnie nie produkowany, i bardzo ciężki do dostania.
Najśmieszniejsze jest to, jak historia zatacza koła. Kiedyś zobaczyłem model Red Lioness na allegro reklamowany przez sprzedawcę jako czarodziejka do DE. Kupiłem, i wsiąkłem , ale ...... w Konfrontację. Dziś znów widzę tego samego konika
Najśmieszniejsze jest to, jak historia zatacza koła. Kiedyś zobaczyłem model Red Lioness na allegro reklamowany przez sprzedawcę jako czarodziejka do DE. Kupiłem, i wsiąkłem , ale ...... w Konfrontację. Dziś znów widzę tego samego konika
Fakt gdyby zmienić im głowy to uszli by.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Andronicus
- Chuck Norris
Jak by pójść po najmniejszej linii oporu Mnie by jednak taka "konwersja" nie satysfakcjonowała. Trzeba by jeszcze dodać halabardom i zbroi "drapieżnego" wyglądu, usunąć łuski z pancerza i zamienić je na kolczugę i oczywiście pozbyć się wszystkich "feniksowych" symboli z modeli. Finansowo wychodzi trochę drożej bo trzeba wykorzystać GSa i PC (no i oczywiście jest to zabawa znacznie bardziej czasochłonna), ale przynajmniej mamy prawdziwe konwersje a nie proxy
- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
wlaśnie w tym stylu zawsze wyobrażalem sobie BG więc pewnie sam ich kupie, wie ktoś czy te nowe HE to są plastiki czy metale??
Nie wyobrażam sobie, wszyscy wyglądają tak samo a do tego te głowy.
Z całą pewnością musisz zmienić głowy (jak oni machają halabardami z czymś takim na głowie? Muszą mieć masę kolizji ) Zbroje są typowo HE, nie pasują do klimatu DE. Do tego wszyscy wyglądają tak samo. Na zbrojach mają masę HE ozdóbek (kamienie, słoneczka i inne metroseksualne ozdoby)...
Ech, nie widzę ich jako godnego zastępstwa dla BG.
Z całą pewnością musisz zmienić głowy (jak oni machają halabardami z czymś takim na głowie? Muszą mieć masę kolizji ) Zbroje są typowo HE, nie pasują do klimatu DE. Do tego wszyscy wyglądają tak samo. Na zbrojach mają masę HE ozdóbek (kamienie, słoneczka i inne metroseksualne ozdoby)...
Ech, nie widzę ich jako godnego zastępstwa dla BG.
- Andronicus
- Chuck Norris
Ja też nie i tak właściwie nie rozumiem dlaczego akurat głowy mają być zmienione. Pasują tak samo jak cała reszta (czyli w ogóle ). Nie mniej jednak takie coś pewnie by przeszło na turniejach, bo w końcu nie takie rzeczy już przechodziły... Skoro na harpie wystarczyły graczom dmonetki z doklejonymi połówkami skrzydeł, to na BG zapewne stykną PG z głowami choćby i goblinów Wiem, wiem, przypieprzam się, ale takie jest po prostu moje zdanie
Plastiki http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod900164aRafał_Pękala pisze:wlaśnie w tym stylu zawsze wyobrażalem sobie BG więc pewnie sam ich kupie, wie ktoś czy te nowe HE to są plastiki czy metale??
£25.00 to wyjdzie 100???