Wybory prezydenckie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Wybory prezydenckie
bezcenne jest jak się zmieniają stronki w serwisach
na gazecie nowy headliner i przeczące mu felietony pod spodem -
zadowolony Michnik napisał
że "wyborcy pisu źle się czują w NASZYM (:shock:) państwie"
fakt, jakoś zawsze byłem za Palestyną
na gazecie nowy headliner i przeczące mu felietony pod spodem -
zadowolony Michnik napisał
że "wyborcy pisu źle się czują w NASZYM (:shock:) państwie"
fakt, jakoś zawsze byłem za Palestyną
80% i znow wielki powrot Jedi.
Shino pisze:i znowu zamiana...Jesli to bylo powazne to ciebie powinno byc zal. Zauwaz, ze tu obydwie strony pokazuja, ze ich wyborcy maja bardzo krotka pamiec...Sklerotycy...żal mi was...
Jak najbardziej powaznie.
Jedna strona szczegolnie to pokazuje, druga - tu bym sie spieral, ale moze juz nie o tej porze.
Ja szampana na 18 wypiłem, ale i Tokaj nie będzie zły.
Co do stron, nawet ze sklerozą trzeba być ślepym by nie widzieć obłudy kaczki - Gierek bohater ? No niech jeszcze rozgrzeszy Jaruzela i powie ,że B. Bierut był wspaniałym prezydentem. Z drugiej strony takich polowań na lewicowy elektorat nie widziałem.
Zresztą ja i tak chcę JKM !
Co do stron, nawet ze sklerozą trzeba być ślepym by nie widzieć obłudy kaczki - Gierek bohater ? No niech jeszcze rozgrzeszy Jaruzela i powie ,że B. Bierut był wspaniałym prezydentem. Z drugiej strony takich polowań na lewicowy elektorat nie widziałem.
Zresztą ja i tak chcę JKM !
Ostatnio zmieniony 5 lip 2010, o 00:43 przez Ingen175, łącznie zmieniany 1 raz.
nic. Mieliśmy wybór między powrotem do Polski szlacheckiej a miauczącą pierwszą damąPedros pisze:Ale nie ma co, ostra jazda. Ciekawe co bedzie dalej!
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Czyli wybierz mniejsze zlo.Yudokuno pisze:nic. Mieliśmy wybór między powrotem do Polski szlacheckiej a miauczącą pierwszą damąPedros pisze:Ale nie ma co, ostra jazda. Ciekawe co bedzie dalej!
Czesc wyborcow to zauwazyla: http://wybierz-wieksze-zlo.pl/index.php
-
- Masakrator
To samo mogę powiedzieć o wygranej brata irasiada.Cytuj:
Oby bylo co swietowac
Jak Komorowski wygra, to raczej będzie jedna wielka stypa a nie święto
Nie o tej porze bedziemy sie przerzucac tym co kto naobiecywała senat sie ma dobrze? 230 poslow jest?
Szkoda ze nie napisales przed jaka wojną? Wojną Światów? Wielką Wojną z Zakonem?ale wysadzali się przed wojną, teraz mają 'swój' kraj i nie muszą się wysadzać
jarlaxle17 pisze:Jak Komorowski wygra, to raczej będzie jedna wielka stypa a nie świętoOby bylo co swietowac
masz racje , Po nic wielkiego nie osiągnie przez te 5lat , szczególnie jak PIS będzie się do wszystkiego przypier%$#
i wytykać i zwalać , teraz PO nie będzie mogło na nic zwalić niepowodzeń
lepiej żeby Kaczor wygrał , ośmieszy kraj raz drugi trzeci, zawetuje parę ustaw, popiertholi farmazony - odrazu poparcie PIS by spadło
paradoksalnie lepiej żeby Kaczor wygrał chyba , głosami zmanipulowanych starców i staruszek , rydzykowców i frustratów politycznych
no i kocia pierwsza dama , może i wali do kuwety ale jak się prezentuje ładnie !
T
wielką wojną z głupkamiCrane pisze:Nie o tej porze bedziemy sie przerzucac tym co kto naobiecywała senat sie ma dobrze? 230 poslow jest?
Szkoda ze nie napisales przed jaka wojną? Wojną Światów? Wielką Wojną z Zakonem?ale wysadzali się przed wojną, teraz mają 'swój' kraj i nie muszą się wysadzać