Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
Dzięki wielkie!!
Tu pierwszy model pomalowany po przeprowadzce, squig i jeździec
Goblin mi wyszedł słabo ale sam squig uważam że jest spoko
Opinie?
Tu pierwszy model pomalowany po przeprowadzce, squig i jeździec
Goblin mi wyszedł słabo ale sam squig uważam że jest spoko
Opinie?
Pan Mamikon
Super, na zbiorowych fotkach świetnie się prezentują
Zobaczymy je na jakichś turniejach?
Zobaczymy je na jakichś turniejach?
Wisła Kraków.
Raczej nie bo raz ze nie gram a dwa ze mieszkam od teraz w Rosji... Ale zamierzam sprzedać ta armie na początku lata wiec jak ktos z Polski bedzie miał kasę na nia to moze i zobaczycie haha
Dzieki za miłe słowa!!! Wlasnie maluje resztę goblinkow na pomidorach, more to come!
Pozdro!
Edit, drugi goblinek:
Opinie?
Pozdro
Dzieki za miłe słowa!!! Wlasnie maluje resztę goblinkow na pomidorach, more to come!
Pozdro!
Edit, drugi goblinek:
Opinie?
Pozdro
Pan Mamikon
- Kacpi 1998
- Masakrator
myślę, że się trochę ostatnio opuściłeś, noga ci zdrowieje ?
Jak będę miał w armii różnorodność oddziałów i po 2-3 powtarzające się modele z każdej jednostki to myślę że bez trudu się sprzeda. To nie ma być armia do grania raczej, ma to być komplet wszystkich rzadkich, limitowanych i starych modeli na przyzwoitym poziomie z dodatkiem głównie metalowych, bardziej rare modeli. Mam już potencjalnego klienta w Moskwie i płaci porządne pieniądze i za to co już mam. Właśnie od tego potencjalnego klienta dostałem właśnie zamówienie na to:
I zostało mi do malowania z tego co mam na dziś do armii tylko to:
Skończone trio:
Pozderki
I zostało mi do malowania z tego co mam na dziś do armii tylko to:
Skończone trio:
Pozderki
Pan Mamikon
- Kacpi 1998
- Masakrator
świetny DP tylko z tym pomarańczem na mieczu trochę poleciłeś w stronę chorej fantazji
twarz też jak na ciebie niedokładna
po wewnętrznej stronie jelca zuważyłem rówież brązową kreskę
twarz też jak na ciebie niedokładna
po wewnętrznej stronie jelca zuważyłem rówież brązową kreskę
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kareta fajna. Dwie uwagi - świeżemu drewnu przydałyby się rozjaśnienia jakieś, troche jednolicie to wygląda. Zachodzę też w głowę, z jakiego materiału zrobione są te pałąki na dzikach . Wygląda, jakby tam były szwy...
Pomidory bardzo oczojebne są. Może tak miało być, może foty niezbyt dobrze złapały tę czerwień, bo ten kolor zawsze wychodzi słabo na zdjęciach... No i wylądają jak reklama Colgate ...
Pomidory bardzo oczojebne są. Może tak miało być, może foty niezbyt dobrze złapały tę czerwień, bo ten kolor zawsze wychodzi słabo na zdjęciach... No i wylądają jak reklama Colgate ...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pajonga mus pomalowac...
Czerwony marin to tylko jeden model na zamówienie dla takiego studia, że tak powiem rozmowa o pracę, i ją dostałem
Pajong będzie malowany jakoś za tydzień vo teraz jestem zawalony modelami plus bede miał operację za 4 dni
Dzięki za opinie Panowie!
Pajong będzie malowany jakoś za tydzień vo teraz jestem zawalony modelami plus bede miał operację za 4 dni
Dzięki za opinie Panowie!
Pan Mamikon