Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Diablo III
pewnie jeszcze z paręd ni.
Mam też 10 level DH
Kumpel szaman 10 lev+ja i sobie strzelamy
Mam też 10 level DH
Kumpel szaman 10 lev+ja i sobie strzelamy
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
W takim razie współczuje takiego życia;)First Blood pisze:nie bądź śmieszny Ty tak grałeś pewnie jak w D3 haha nie rozbawiaj mnie bo d2 i starcraft swojego czasu było to moje życie później przyszedł wow ale to już inna historia. Może w D1 grałeś więcej bo fakt faktem nie grałem w to za długo. To jak się spodoba to dodatek też kupisz jak będzie w w neonecie za 100Piotras pisze:First Blood pisze: Pewnie grałem w D2 jak Ty mówiłeś na chleb pep,
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Jak zaczniesz się stosować do zasad pisowni to wtedy może pogadamy;) A teraz idź nabijać swoją dzienną porcje postów we wszystkich tematach.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Nie mam potrzeby z Tobą gadać i chuj Cię obchodzi gdzie ja piszę po to jest forum by się na nim wypowiadać
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Spoko, gościu, daj se siana, za takie odzywki dostaniesz bana i szybko może się skończyć Twoja kariera na tym forum. Nawet tu jakiś podstawowy poziom kultury i wypowiedzi obowiązuje .First Blood pisze:Nie mam potrzeby z Tobą gadać i chuj Cię obchodzi gdzie ja piszę po to jest forum by się na nim wypowiadać
Wiesz nie lubię jak ktoś cwaniakuje, i moja sprawa czy piszę w jednym czy wielu tematach widocznie mam coś do powiedzenia lub chcę się czegoś dowiedzieć...
Dostajesz ostrzeżenie. Ogarniesz się albo banik.First Blood pisze:Nie mam potrzeby z Tobą gadać i chuj Cię obchodzi gdzie ja piszę po to jest forum by się na nim wypowiadać
za jedno przekleństwo ban? jakby mało ludzi przeklinało w wypowiedziachZiemko pisze:Dostajesz ostrzeżenie. Ogarniesz się albo banik.
Nie tylko przekleństwo, ale sposób zachowania na forum. Ogarnij się człowieku.
a co ja takiego robię? Uzasadnij co robię nie tak bo ja nie widzę nic złego w moich wypowiedziach
Nie chce mi się wchodzić z Toba w polemikę. Sam sporowokowales glupia dyskusje, a potem zdziwiony, ze kilka osob Ci odpisalo jak odpisalo, a potem Twoje wielkie oburzenie z przekleństwem.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Forum ma regulamin, kolego i jeśli chcesz być uczestnikiem forum, musisz się do niego stosować, czy Ci się to podoba, czy nie. Radziłbym się zapoznać z regulaminem. Nie ma tam nic strasznego - ot, zwykłe zasady normalnego funkcjonowania w społeczeństwie. Warto te zasady poznać, bo w życiu realnym też się przydają .
waldi to sie zmieni.
z czasem bran dwureczna bedzie miala lepsze statystyki i bedzie zadawala wiecej obrazen.
bo na niskich lvlach bron 2h ma taki sam dps jak jednoreczna
z czasem bran dwureczna bedzie miala lepsze statystyki i bedzie zadawala wiecej obrazen.
bo na niskich lvlach bron 2h ma taki sam dps jak jednoreczna
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na normalu w ogóle nie warto się przejmować niczym, tylko przeć do przodu i wymieniać itemy na znalezione lepsze. Nie warto nić wyrabiać, kupować, itp, itd. Cisnąc po prostu. Pierwsze problemy mogą się pojawić imho dopiero na hellu (?)...
Afro pisze:tak jak mówi, warto inwestować w crafting, na wysokich poziomach już dobre rzeczy się wyrabia.
To prawda, mi sie nawet udalo zrobic fajne naramienniki, ktore nosze (ok 200 dex, wita, all res, % life), bo reszta to z AH.
Mam nadzieje, ze dzieki dodatkowi bedzie sie w koncu uzyteczne rzeczy dropilo.
jest opcja zrobic sobie samemu jakis przedmiot legendarny badz setowy?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nic o tym nie wiem - robi się chyba tylko żółte przedmioty. Jednak bardzo często mają one lepsze właściwości, niż legendarne/setowe. Nie sądzę, żeby ktos grał tylko na samych legendarnych/setowych rzeczach. Każdy ma raczej zawsze kilka żótych...Morsereg pisze:jest opcja zrobic sobie samemu jakis przedmiot legendarny badz setowy?