Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Re: Diablo III

Post autor: BOGINS »

pewnie jeszcze z paręd ni.
Mam też 10 level DH :)
Kumpel szaman 10 lev+ja i sobie strzelamy :)

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

First Blood pisze:
Piotras pisze:
First Blood pisze: Pewnie grałem w D2 jak Ty mówiłeś na chleb pep,
nie bądź śmieszny Ty tak grałeś pewnie jak w D3 haha nie rozbawiaj mnie bo d2 i starcraft swojego czasu było to moje życie ;) później przyszedł wow ale to już inna historia. Może w D1 grałeś więcej bo fakt faktem nie grałem w to za długo. To jak się spodoba to dodatek też kupisz jak będzie w w neonecie za 100 :mrgreen:
W takim razie współczuje takiego życia;)
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Morok

Post autor: Morok »

Cookie Monster pisze:W takim razie współczuje takiego życia;)

wiesz co to metafora?

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Jak zaczniesz się stosować do zasad pisowni to wtedy może pogadamy;) A teraz idź nabijać swoją dzienną porcje postów we wszystkich tematach.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Morok

Nie mam potrzeby z Tobą gadać i chuj Cię obchodzi gdzie ja piszę po to jest forum by się na nim wypowiadać

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

First Blood pisze:Nie mam potrzeby z Tobą gadać i chuj Cię obchodzi gdzie ja piszę po to jest forum by się na nim wypowiadać
Spoko, gościu, daj se siana, za takie odzywki dostaniesz bana i szybko może się skończyć Twoja kariera na tym forum. Nawet tu jakiś podstawowy poziom kultury i wypowiedzi obowiązuje :wink: .

Morok

Wiesz nie lubię jak ktoś cwaniakuje, i moja sprawa czy piszę w jednym czy wielu tematach widocznie mam coś do powiedzenia lub chcę się czegoś dowiedzieć...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

First Blood pisze:Nie mam potrzeby z Tobą gadać i chuj Cię obchodzi gdzie ja piszę po to jest forum by się na nim wypowiadać
Dostajesz ostrzeżenie. Ogarniesz się albo banik.

Morok

Ziemko pisze:Dostajesz ostrzeżenie. Ogarniesz się albo banik.
za jedno przekleństwo ban? :D jakby mało ludzi przeklinało w wypowiedziach

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie tylko przekleństwo, ale sposób zachowania na forum. Ogarnij się człowieku.

Morok

a co ja takiego robię? Uzasadnij co robię nie tak bo ja nie widzę nic złego w moich wypowiedziach

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie chce mi się wchodzić z Toba w polemikę. Sam sporowokowales glupia dyskusje, a potem zdziwiony, ze kilka osob Ci odpisalo jak odpisalo, a potem Twoje wielkie oburzenie z przekleństwem.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Forum ma regulamin, kolego i jeśli chcesz być uczestnikiem forum, musisz się do niego stosować, czy Ci się to podoba, czy nie. Radziłbym się zapoznać z regulaminem. Nie ma tam nic strasznego - ot, zwykłe zasady normalnego funkcjonowania w społeczeństwie. Warto te zasady poznać, bo w życiu realnym też się przydają :wink: .

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Też się skusiłem na promocje w neonecie ;-) póki co barb 15 level. głównie singiel oczywiście. Takie pytanie mam. Opłaca się w ogóle tworzyć Ireny u kowala? Ciężko coś fajnego trafic. No i dziwne ze sztyletem zadaje więcej ran niż dwurecznym mieczem.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

waldi to sie zmieni.
z czasem bran dwureczna bedzie miala lepsze statystyki i bedzie zadawala wiecej obrazen.
bo na niskich lvlach bron 2h ma taki sam dps jak jednoreczna :)
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

tak jak mówi, warto inwestować w crafting, na wysokich poziomach już dobre rzeczy się wyrabia.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Na normalu w ogóle nie warto się przejmować niczym, tylko przeć do przodu i wymieniać itemy na znalezione lepsze. Nie warto nić wyrabiać, kupować, itp, itd. Cisnąc po prostu. Pierwsze problemy mogą się pojawić imho dopiero na hellu (?)...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Afro pisze:tak jak mówi, warto inwestować w crafting, na wysokich poziomach już dobre rzeczy się wyrabia.

To prawda, mi sie nawet udalo zrobic fajne naramienniki, ktore nosze (ok 200 dex, wita, all res, % life), bo reszta to z AH.

Mam nadzieje, ze dzieki dodatkowi bedzie sie w koncu uzyteczne rzeczy dropilo.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

jest opcja zrobic sobie samemu jakis przedmiot legendarny badz setowy?
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Morsereg pisze:jest opcja zrobic sobie samemu jakis przedmiot legendarny badz setowy?
Nic o tym nie wiem - robi się chyba tylko żółte przedmioty. Jednak bardzo często mają one lepsze właściwości, niż legendarne/setowe. Nie sądzę, żeby ktos grał tylko na samych legendarnych/setowych rzeczach. Każdy ma raczej zawsze kilka żótych...

ODPOWIEDZ