Tron był, cebulowy rycerz teżMatis pisze:28-30 marca w złotych tarasach będzie stała replika tronu z Gry o Tron.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tron był, cebulowy rycerz teżMatis pisze:28-30 marca w złotych tarasach będzie stała replika tronu z Gry o Tron.
W pełni się zgadzam, nie pasuje ten aktor do tej roli obecnie moim zdaniem.Robo pisze:Narazie najbardziej rozczarowała mnie zmiana aktora grającego postać Dario Naharisa. Poprzedni znacznie lepiej pasował do roli i wydaje mi się ze lepiej wychodziło mu granie bezczelnego uwodzicielskiego najemnika. Obecny sprawiał raczej wrażenie zakochanego nastolatka...
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Eee jakie spoilery ?Naviedzony pisze:Proszę, ogranicz spoilery...
Co do Daenerys, to nie uważam, że jest całkowicie biała. Gdzieś tkwi w niej ta sama skaza, którą mają wszyscy Targaryanowie, ten pierwiastek szaleństwa, nakazujący im palić wszystko, co im się nie podoba.Ona ma trochę obsesji na tym punkcie, poza tym jej dążenie do potęgi ma w sobie coś Stannisowego na zasadzie "utopię świat we krwi, ale Żelazny Tron będzie mój". No i niezależnie od tego, co głosi, lubi być wyznawana przez swoich ludzi za niemal chodzące bóstwo.
EDIT: A Ned Stark? Cóż, intencje miał czyste, był doskonałym wojownikiem itd., ale był potwornie naiwny.