Dokładnie tak, jak kolega napisał, tak odblokowałem chaos w jedynceMikiChol pisze:Opcja 2 imo też działa. Ważne żeby aktywować klucz produktu w pierwszym tygodniu od premiery.

Moderator: Zaklinacz Kostek
Dokładnie tak, jak kolega napisał, tak odblokowałem chaos w jedynceMikiChol pisze:Opcja 2 imo też działa. Ważne żeby aktywować klucz produktu w pierwszym tygodniu od premiery.
Wlasnie mam not installed napisane i jak mam do klikniecia "pobierz" to buttona nie moge kliknac.Afro pisze:Nie ma czegoś takiego. Sprawdź sobie w steamie w bibliotece, czy na liście DLC w Total Warze nie masz tego już dodanego, albo masz na liście, ale jest 'not installed', wtedy wystarczy zaznaczyć to dlc i steam sobie doinstaluje.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.