Kwintesencja spamuSkavenblight pisze: Tomash jaki leń, sam cytat

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kwintesencja spamuSkavenblight pisze: Tomash jaki leń, sam cytat
wiem do czego służy gumaNie chcę Cię martwić, ale jak masz dziewczynę, to uważaj...
A Twój szczur podobno był samcemszczurek pisze:wiem do czego służy gumaNie chcę Cię martwić, ale jak masz dziewczynę, to uważaj...![]()
Kurde, wzięłabym, ale chwilowo totalnie warunków na to nie mam. Dopiero koło wakacji planowaliśmy zwierzaka sobie kupić.Ktoś się pisze na szczura ? z 10 maluchów będę miał do oddania![]()
To zabrzmiało tak źle razem...szczurek pisze:wiem do czego służy gumaNie chcę Cię martwić, ale jak masz dziewczynę, to uważaj...![]()
Ktoś się pisze na szczura ? z 10 maluchów będę miał do oddania![]()
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Sa!nt pisze: miała nieduże wymagania aby każdemu na mieszkaniu poszła
Myślałem o czymś starszym o wymaganiach aby na starszych kompach poszło mniej więcej takich bo nie wiem co ma kumpel na jego lapku: 2 GHz 512 RAM 64Mb Video CardRecommended:
Processor - 2.0GHz Core 2 Duo / AMD 3500+ or faster
RAM - 1.5GB or higher
Video Card - 256MB Geforce 7800+ or Radeon X1900+
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Gra nie zdradza.DAWN OF WAR 1 !!!
Wiadomo, DoW to jest mega gra. Ale do Dark Crusade. Soul Storm jest już c...iulowy. :/Varinastari pisze:Gra nie zdradza.DAWN OF WAR 1 !!!
Tutaj naprawdę jedziesz chłopków wroga.
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Raptaparat pisze:Drugi tydzien nie pale
Ja bym do sklepu 24/h poszedłgokish pisze:No i przez ten post mam ochotę na żelki :/ a gdzie ja je o północy kupię :CFanatyk pisze:Plastry, gumy do żucia, alkohol, misie żelkowe czy silna wola?