no to zalezy czy armie skompletuje/domaluje . Zobaczymy!swieta_barbara pisze:Proste! Fajnie bedzie kogos z Morii zobaczyc :]
BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki
Uprzedzę warszawiaków, żeby potem nie było przykrego zawodu.
W piątek w szkole mogą nocować tylko osoby, które blatowały, albo które przyjeżdżają z daleka, nie ma tak, że 20 osób zasuwa, a ktoś wpada o 21 towarzysko. Bez pracy nie ma Kołaty.
@Lazur, na luzie.
W piątek w szkole mogą nocować tylko osoby, które blatowały, albo które przyjeżdżają z daleka, nie ma tak, że 20 osób zasuwa, a ktoś wpada o 21 towarzysko. Bez pracy nie ma Kołaty.
@Lazur, na luzie.
Kalesoner pisze:Uprzedzę warszawiaków, żeby potem nie było przykrego zawodu.
@Lazur, na luzie.
188 km to daleko ? Bo będziemy koło 21. Możemy wtedy pomóc. A potem pyknąć w pokerka.
DragoMir Cię zmęczył?:DGrolshek pisze:Ja tam mogę sobie wywalić autobana ale ty na wochu sprzątasz przez tydzień.Siweusz pisze:Groszek, ale za wylewanie lodu powinieneś bana wyrwać.Grolshek pisze:A ty myślisz że kto ten lód tam wylewał ? PUTIN !
Szkoda, że nie mogę być;/ miałem wielką ochotę zobaczyć terki bez skinków spadające ze stołu:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- swieta_barbara
- habydysz
18.20 na Narbutta, tam zbiorka, ale wiekszosc od razu jedzie do Lomianek samochodami, a na miejscu zostaje tylko mala ekipa do wrzucenia na pake blatow i terenow.
Właśnie, to jak to jest w końcu z tymi podstawkami pod orły...? Mają być na 40-kach czy 50-kach. Bo ostatni raz słyszałem taką wersję, że GW jest głupie, i ze mam wystawić jak chcę...Grolshek pisze:Ja po naszym kochanym drago wywalę na Bazylu wszystkie orły na czterdziestkach podstawkach w ramach odstresowania
Mam prośbę, dałby ktoś radę odebrać mnie z dworca centralnego i podrzucić na Bazyla? Może ktoś jedzie akurat tamtędy? Ja bym tam był koło 7, ale bez problemu moge na kogoś poczekać itp. Dajcie znać jakby ktos mógł pomóc biednemu studentowi z wrocławia.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
mam 4 miejsca w samochodzie dla osób przyjezdnych w SOBOTĘ rano z METRA RACŁAWICKA (3 stacje od centrum w kierunku kabat). Zbiórka o 8. W razie czego dzwońcie, 694 471 400
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
1 przystanek tramwajem a potem 2 metrem, albo 4 tramwajemMorrok pisze:Daleko jest Narbutta od Dworca? Móglbym pomóc przy blatowaniu i przy okazji sie zabrac z Wami.
http://jakdojade.pl?fn=przyst.%20DW.%20 ... 00&as=true
- Shakin' Dudi
- Masakrator
czy plewny inzynier z golebiami wlicza sie do limitu templatek?