Plotki na temat army booka do 7. edycji
Moderator: Yudokuno
Tak jak mój przedmówca nie ma takiego czegos jak podwójne frenzy jest tylko blood franzy ze nigdy go nie mogą stracic. ( chyba ze ja czegos nie wiem
)

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nikt nie potwiedzil ze dr beda mieli darmowy ruch ani tego ze exe beda mieli autowoundy wiec nie zachwycal tym sie tym tak bardzo na razieGarG pisze:jarlaxle17:Tak samo ExE z autowounedm. Wiec prosze nie wciskaj mi kitu ze nie bedą przegiete. Bo w 1 turze DR z dodadkowym ruchem lecą odrazu w maszyny
PS. Shino nic nie mowilem ze to plus ze beda plastikowi

Shades ponoć dostaną lepszy WS i 2 bronie ręczne, ewentualnie wymienialne na dwuraka (cosik jak Manflayerzy). Tyle zapamiętałem na WI. Czy będą mieć poisony przy tym to nie wiem.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
7 shades w szarży zabija 3-4 rycerzy i 7-9 piechotnych. Mam nadzieję, że z tymi dwurakami się przesłyszałeś. W przeciwnym razie bez dwóch ósemek chyba rozpiski nie będę składał.Shades ponoć dostaną lepszy WS i 2 bronie ręczne, ewentualnie wymienialne na dwuraka
Jak ktoś nie umie grać, to da się rozstrzelać. Ile armii ma naprawdę mocne strzelanie? Inne DE? WE, które maja jedynie wrażliwych na bolce łuczników? Imperium, gdzie działa zabijają nam po jednym-dwa modele, a hangunnerów można szybciutko ściągnąc własnym strzelaniem? Dwarfy, które nawet teraz nie są w stanie rozstrzelać wszystkich DE, bo strzelanie mają bardzo drogie (5 maszynek i dwa oddziały strzelców to przeważnie wszystko). HE mają RBT, którym łatwo wystrzelać załogę i łuczników z jednym stzrałem. Co jeszcze strzela?i co z tego że bedą miały 150 ataków jak dalej będą wrażliwe na ostrzał
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2008, o 23:39 przez Jankiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
akurat dwurak lub 2nd hand weapon zapamiętałem dobrze - tak mi Loremaster powiedział. WSa większego nie jestem pewien.Jankiel pisze:7 shades w szarży zabija 3-4 rycerzy i 7-9 piechotnych. Mam nadzieję, że z tymi dwurakami się przesłyszałeś. W przeciwnym razie bez dwóch ósemek chyba rozpiski nie będę składał.Shades ponoć dostaną lepszy WS i 2 bronie ręczne, ewentualnie wymienialne na dwuraka
Nie wiem na ile to co Loremaster od swego kumpla wyciągnął jest na 100% pewne, bo nie wszystko się zgadza z tym co Szaman komuś innemu przekazał.
Draconis - FOR EVER !!!
Co się dowiedziałem to napisałem już - na WI nie było tyle czasu by gadać, bo bitwy się dłużyły. Pomolestujcie Loremastera, to może się coś od niego wyciśnie więcej.
Draconis - FOR EVER !!!
To poczytaj plotki, I narazie wszystko wskazuje z exe bedą miec aunto wounda. A co do DR to tez jest prawdopodobne bo takie cos juz było.SexRocket pisze: Nikt nie potwiedzil ze dr beda mieli darmowy ruch ani tego ze exe beda mieli autowoundy wiec nie zachwycal tym sie tym tak bardzo na razie
PS. Shino nic nie mowilem ze to plus ze beda plastikowipo prostu beda i juz
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
lepiej się przylącz 

- Paraszczak
- Falubaz
dajze lepiej jakis ochlap, zebysmy sie mogli pojarac troszke...Szaman pisze:moge sobie poobserwowac Wasza dyskusje?