WIELKI DRACON
czemu nie, ale pamiętaj, żeby miały podstawki 25x25 mm, coby nie wprowadzać przeciwnikom mętliku w głowach; do turnieju dopuścimy, natomiast jak to ocenią malarze to niedługo zostanie dodane i może poproszę kogoś z nich o parę słów na ten temat - jak będą na to patrzećSlanesH pisze:Moge uzywac dark elfickich harpi za furie ? To prawie to samo
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
jest przegięty dlatego nie powinien zostać dopuszczony
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
gramy na czyste Limited, czyli nie ma dwuraków na gigantach
- Bladeweaver
- Mudżahedin
No cóż jeśli LS czegoś nie zmieni w zasadach Limited to tak...Shino pisze:pelne limited czyli hoch niewazne i gramy na army list z white dwarfa tak?
eee ale przeciez nie bedzie zadnegoCS nie?
no co ty ? żadnego csa! 2250 limited
Hehe właśnie doczytałem gdzie będzie nocleg ekipy, okazuje sie że wczesniej wyszukałem to miejsce z żoną i zamówilismy noclegi Będziemy tam od czwartku, fajno że pobawimy sie w sobotę Pozdro i do zobaczenia, ps zgłoszenie wysłane.
Zobaczy wasze zakazane mordy i powie - o nie!! to znowu oniKielon pisze:My też planujemy przyjachać już w czwartek, o ile pani od noclegów nie będzie robić problemów.
Myślę, że będzie ok tylko nieco drożej niż rok temu, dlatego w tym roku, bez akcji tego typu co poprzednio
Draconis - FOR EVER !!!