Demony -update 27.XI. Skulltaker

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Re: Demony -update 24.IV. Bloodthirster

Post autor: jamakot »

najfajniejsza IMo błona w skrzydła.
]arrrr

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Cyel pisze:Wyłamuje się kolorystycznie, bo jest z innej armii -zresztą zerknij na podstawkę ;)
Nad podstawką też się zastanawiałam. Mój błąd ;)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

jamakot pisze:najfajniejsza IMo błona w skrzydła.
Co ciekawe -również najłatwiejsza;) Bazowy Bleached Bone zalany washem ze zmieszanego Blood Red i Chaos Black ;) Nie chciało mi się z tym bawić ;P
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." ;)

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

Cyel pisze:
jamakot pisze:najfajniejsza IMo błona w skrzydła.
Co ciekawe -również najłatwiejsza;) Bazowy Bleached Bone zalany washem ze zmieszanego Blood Red i Chaos Black ;) Nie chciało mi się z tym bawić ;P
a wygląda jakbys sporo nad nią siedział :) ...
]arrrr

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

Obrazek 41 czaszek -kto da więcej ;) ?
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." ;)

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Nie cierpię tego modelu, ale muszę przyznać, że wyszedł całkiem ładnie. :)

ODPOWIEDZ