Drużynowe Mistrzostwa Polski
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Tak jak pisze Marek, zapis był też w regulaminie rok temu, ale rzeczywiście mało kto tego przestrzegał (my dowiedzieliśmy się dopiero w czwartej bitwie, że tak jest ). Zostanie zmienione w regulaminie (jakoś w nocy bo teraz muszę wychodzić i nie mam czasu...)karlee pisze:Czy moze nie lepiej aby przed rozstawieniem byla prezentacja rozpisek wraz z graczai tak jak bylo rok temu ?? Tak to duzo bardziej losowe...
Odnośnie połączenia DMP z Polconem. Sala może i jest w innym miejscu, ale DMP wciąż są częścią Polconu co pozwala na zorganizowanie tego turnieju z większym wypasem. Nie rozumiem dlaczego miałoby być problemem to, że sala jest w innym miejscu niż sam konwent.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
pytanie odnosnie regulaminu, bo jest to dziwnie troche zapisane:
- speccharakterzy sa nielegalni - w tym także wszystkie imienne demony, mimo ze nie maja p0lakietki specjal etc?
- dwa wyjatki to superszczur i superskink z lustrii.
True?
- speccharakterzy sa nielegalni - w tym także wszystkie imienne demony, mimo ze nie maja p0lakietki specjal etc?
True?
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
To co ?? Thirster, Keeper itp. są niedopuszczani ??
jak z zombie pirates bo oni z wd ale tez do lustrii i jak tam jest z spec characteremszafa@poznan pisze:pytanie odnosnie regulaminu, bo jest to dziwnie troche zapisane:
True?
zależy jak na to spojrzeć, bo że tych specjali nie dopuszczają to jest logicznethurion pisze:keeper i thirster to nie sa imienne demony zapewne chodzi o changelinga karanaka i innych takichdead pisze:To co ?? Thirster, Keeper itp. są niedopuszczani ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Kedziorson
- Masakrator
z pewnością nie....On tylko marudzi
Jak ktoś będzie chciał zagrać piratami to może Harkona wystawić. Z przyjemnością obejrzę sobie skonwertowaną armię Zapis znaczy dokładnie to co znaczy - czyli imienne demony z booka nie mogą być wystawiane. Nie rozumiem za bardzo w czym problem... Nigdy nie było problemu z rozróżnieniem pomiędzy bohaterami specjalnymi a inymi.
- Twój WS?
- Tak
tu chyba jest cos nie tak... bo jak team jakis bedzie naprawde odpier****c zgarnie te najwiecej pkt. a jest totalna plewa to moze wygrac cale DMPSoft-scores: Przy oddawaniu wyników ostatniej rundy - kapitanowie muszą zaznaczyć z którym z zespołów grało im się najmilej. Jeden zespół, ten który uzyska najwięcej takich głosów - dostaje pięć Punktów Meczowych do klasyfikacji generalnej
5pkt na 500 możliwych to chyba nie zaważy o wyniku DMP
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Do zdobycia masz 310 jeżeli dobrze wywnioskowałem
si. 5 punktow to troche duzo... 3 beda ok.Młody pisze:Do zdobycia masz 310 jeżeli dobrze wywnioskowałem
W zeszłym roku można było zdobyć 0,5 PM za soft scores czyli 1/10 całości z bitew. W tym roku jest 5 na 310 czyli 1/62 całości. Wydaje mi się, że 5 jest ok. Nawet gdyby było 10 nie byłoby to przesadą.
- Twój WS?
- Tak
zgadzam sie. z reguly te punkty i tak dostaja teamy nie z top 5...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
rozumiem ze jak zrobie sobie akredytacje elektroniczna wczesniej, bulac 30zl za sobote i niedizele (zalezy mi na noclegu w akademiku wiec musze zrobic rejestracje) to to dziala tak jak takie normalne bulenie przy wstepie i to bedzie gdzies odnotowane ze juz zaplacilem... itp itd ?
p.s.
mozna placic przy wejsciu? czy trzeba robic ta akredytacje.. (jakbym sie jednak zdecydowal na sale albo hotel...)
pzdr
p.s.
mozna placic przy wejsciu? czy trzeba robic ta akredytacje.. (jakbym sie jednak zdecydowal na sale albo hotel...)
pzdr