Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki za odzew To moja pierwsza makieta od bodajże pięciu lat - i służy mi głównie do przypominania jak się to robi, bo błędów w czasie jej budowy popełniłem mnóstwo.
Problem z tą ścianą jest taki, że tekturowe listewki bardzo słabo nadają się do imitacji drewna, przynajmniej w pionie Ale już poczyniłem odpowiednie zakupy i na następnych makietach powinno być lepiej.Dzięki za odzew To moja pierwsza makieta od bodajże pięciu lat - i służy mi głównie do przypominania jak się to robi, bo błędów w czasie jej budowy popełniłem mnóstwo.loler pisze:jedno mi się nie podoba: żółty drybrush... wygląda dziwnie, szczególnie na drewnianej ścianie, która jest imo najgorszym elementem domku.
Problem z tą ścianą jest taki, że tekturowe listewki bardzo słabo nadają się do imitacji drewna, przynajmniej w pionie Ale już poczyniłem odpowiednie zakupy i na następnych makietach powinno być lepiej.loler pisze:jedno mi się nie podoba: żółty drybrush... wygląda dziwnie, szczególnie na drewnianej ścianie, która jest imo najgorszym elementem domku.
To modelina, ale jesteś kolejną osobą, która mówi o tik takach, więc traktuję to jako komplementCzopek pisze:fajne tik taki
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Malując resztę modeli do mojej bandy Middenheimczyków wymalowałem taki sztandar (to moja pierwsza szmata z takimi freehandami), co o tym sądzicie:
Sama figurka (poziom TT) jest na wykończeniu, czeka ją jeszcze washowanie metalików i wykończenie podstawki. Niebawem także zdjęcia reszty Middenheimczyków.
Sama figurka (poziom TT) jest na wykończeniu, czeka ją jeszcze washowanie metalików i wykończenie podstawki. Niebawem także zdjęcia reszty Middenheimczyków.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Odwrócona omega (stosowana przez GW na przykład na toporach kapłana Ulryka) i wilk to symbole Ulryka, boga patrona Middenheim skąd pochodzą najemnicy.Nijlor pisze:Ciekawy sztandar, trochę jak ULTRAMARINES skrzyżowany ze SPACE WOLFES z 40 stki
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
CichajLunn pisze:powinno być 'ulric' nie 'ulryc'
Bo w mękach wielkich powstawał Niebawem powinny pojawić się kolejne modele i cała ekipa najemników w komplecie.Lunn pisze:sztandar w porządku, sam ludek trochę jednak odstaje poziomem od innych Twoich modeli, przynajmniej takie odnoszę wrażenie
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
No i cała banda Middenheimczyków w komplecie
ciekawa ekipa
BTW ja bym troche mniejsze szlaczki robil na te "napisy na roznych przedmiotach " BTW patrzac na wczesneijsze foty wymiekklem na te plakaty w miasteczku na murze ... dla mnie genialne i dodaja calemu projektowi charakteru
pozdro
BTW ja bym troche mniejsze szlaczki robil na te "napisy na roznych przedmiotach " BTW patrzac na wczesneijsze foty wymiekklem na te plakaty w miasteczku na murze ... dla mnie genialne i dodaja calemu projektowi charakteru
pozdro
dead is dead
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
wszysdko dokladnie pomalowane, a zarazem jest mile dla oka
świetny klimat
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
gdyby nie ta skala pod spodem...
nie no malowanie ok ale ta makieta psuje efekt panow w zlocie
nie no malowanie ok ale ta makieta psuje efekt panow w zlocie
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.