Kiełbasy w Lublinie - spotkania w MDK nr 2 i nie tylko
Ja bardzo chętnie bym zrobił turniej jeśli kiełbasy udostępnia swoje zaplecze terenowo stołowe - kasa za wejściówki oczywiście dla Was, ja daje dyplomy moriowe i nagrody dość atrakcyjne. Aha i potrzebowałbym kogoś na sędziego a termin to chyba 2 weekend grudnia - turniej w klimacie mikołajkowo - świątecznym , chciałbym parówkę 2x 1111pkt
Co Wy na to?
Co Wy na to?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
dokładnie: ja,czop, tocz, Ostry i Niepek. Reszty jeszcze nie pytałem.
Hmm w tą sobote moze ktos by chciał w MDKu ze mną zagrac?
Hmm w tą sobote moze ktos by chciał w MDKu ze mną zagrac?
-
- Wałkarz
Sala na 6 grudnia załatwiona , możecie robić turniej , po szczegóły zapraszam na gg.
no ja ja oczywiscie z pomoca terenowo logistyczna kiełbas.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=13451
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=13451
IMO styczeń, ale na pewno nie 10 bo mamy na wtedy zarezerwowaną salę na Mordheim w MDK-u. Na następny na 100% wpadnę, chyba że mi coś losowego wypadnie (Dudi nic nie pisz;p).
-
- Wałkarz
My coś pewnie pod koniec stycznia zrobimy .
W związku z tym rodzi się pytanie : jaki to format widzieliby nasi gracze najchętniej hę? .
Przy małych punktach, powiedzmy - border patrol zmieścilibyśmy z 5 bitew , załatwimy sale do 19 , czyli od 10 do 18 mozna grać , potem sprzątanie - 8 godzin grania.
W związku z tym rodzi się pytanie : jaki to format widzieliby nasi gracze najchętniej hę? .
Przy małych punktach, powiedzmy - border patrol zmieścilibyśmy z 5 bitew , załatwimy sale do 19 , czyli od 10 do 18 mozna grać , potem sprzątanie - 8 godzin grania.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ja sie nie bede wypowiadac
bo nie wiem czy bede mógł :p .

- Shakin' Dudi
- Masakrator
dajcie 2250 w ferie to sobie zagram TK 

Korzystając z popularności tematu pozwolę sobie na małą prywatę:
Wszystkich klubowiczów i osoby zainteresowane szczegółami związanymi z Masterem (przede wszystkim chcących współuczestniczyć w organizacji) zapraszam serdecznie na coroczne spotkanie klubowe MORII, które odbędzie się 29 grudnia w godz popołudniowych. Piszcie w razie potrzeby zmiany terminu.
Szczegóły po świętach na naszej stronie - link w moim podpisie
pzdr
Wszystkich klubowiczów i osoby zainteresowane szczegółami związanymi z Masterem (przede wszystkim chcących współuczestniczyć w organizacji) zapraszam serdecznie na coroczne spotkanie klubowe MORII, które odbędzie się 29 grudnia w godz popołudniowych. Piszcie w razie potrzeby zmiany terminu.
Szczegóły po świętach na naszej stronie - link w moim podpisie
pzdr