Arena of Death nr 10

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

no to 3:1 dla złych umarlaki rządzą, a krasie idą do piachu.
@Manfred dobrze ci radziłem abyś tym razem zamiast wampa wystawił szkieleta, w końcu wygrałeś pierwszą walkę :wink: :D .
Sartanis powrócił do komnaty swego pana jego myśli przepełniał ból, pragnął wygrywać, ale na własną chwałę, a nie dla zabawy jakiegoś czarodzieja, pozostawało mu czekać na następnego przeciwnika
Ostatnio zmieniony 29 paź 2008, o 19:10 przez Tullaris, łącznie zmieniany 1 raz.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Capek
Chuck Norris

Post autor: Capek »

umarlaki rox! ;p no nastepna walka moja :D zobaczymy

Awatar użytkownika
Holgin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Holgin »

bedzie jeszcze dzisiaj walka?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

I tak oto odszedł krasnoludzki zabójca. Nikt po nim nie płakał, bo też nie miał kto... Wkońcu Nari odzyskał swój honor i skradzione przeznaczenie...

Kolejny świetny opis walki. Już myślałem, że dam radę temu "kostuszkowi" no ale mówi się trudno. Ciekawe czy Wallenstein wygra kolejną arenę? :D

Awatar użytkownika
Capek
Chuck Norris

Post autor: Capek »

no ciekawe moze Murm bedzie mial wene zeby zrobic jeszcze jedna dzis :P

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Może będzie jeszcze walka godzina młoda więc może Mur da radę.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Panowie, Murmi to też człowiek i ma swoje życie. Wrzućcie na luuz. :)

Gratulacje dobrego opisu walk. Doszukałem się paru błędów składniowych i nawet inwersji czasownikowej, ale pisz dalej Mur, dobrze Ci idzie. ;)

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

Super historia tego assasyna , choć nie uwierzę ,że jest lepszy od mistza cienia:) gdyby tak było któryś by zginął i historia zatoczyła by błedne koło

pozdro NIECH WYGRA LEPSZY ( ja stawiam na assa )

;) Dzieki , ale kurcze przeciwnik ma potiona :D , no cóż jak tu już inni wspominali wygra najlepszy :)
Panowie, Murmi to też człowiek i ma swoje życie. Wrzućcie na luuz. Smile
Dokładnie , sam się nie mogę doczekać ale nie forum człowiek żyję ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Dead_Guard
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Dead_Guard »

Na topory mych pradziadów, trupy zarżnęły moich braci! Tu już nie jest zabawnie, arggghhh, chodź tu ty blada panienko, wytoczę ci tyle krwi, że nie kiwniesz palcem!

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Krasnolud zabity, powoli wykonuje wole władcy, jednak nie on był celem. 2 innych musze zabić zdradzieckiego wampira i człowieka władce tak kazał Nagash. Spojrzał martwymi oczami na swoją czarną zbroje i tarcze w czerwonym kolorze i czarnym gralem na niej, zupełnie jakby żył. Po czym zszedł z areny.

Jakby Murmi pomogło to tak wygląda, nie wiem czy w Dark Omena grałeś

:)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Hmm, Manfred fajny obrazek, choć ja muszę przyznać, że pierwszy raz słyszę o Czarnych Gralach.
Sam nie posiadam obrazka swojego bohatera, ale mogę napisać, że wygląda jak trup w zbroi Rycerza na Zimnym u lewego boku ma pochwy na dwa miecze z których jedna jest pusta.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Czarny Grall pojawił się kiedy książe Mandred z Mousilion przy pomocy swej kochanki czarodziejki Malfleur próbowali uknuć spisek i przejąć władzę w Bretonii przy pomocy fałszywego lecz potężnego artefaktu zwanego czarnym Graalem.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

cholercia fluff znasz na wylot ;)

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

a tak mi się widzi że wighty są obecnie masakryczni nawet w arenie.

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

wystarczy przeczytać podręcznik do bretoni do whrp i sie takie rzeczy wie. Norma :).

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

a tak mi się widzi że wighty są obecnie masakryczni nawet w arenie.

To może zmodernizuj trochę ten twój system ;) nie chcę Ci tutaj wytykać błędów itp. bo takich nie popełniasz i uważam że zapewniasz nam sporę dawkę zabawy dzięki tej arenie , ale mam nadzieje że uniknie się tutaj PG ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

jaka sila pcha te martwe ciala ze sa tak poteznymi przeciwnikiami

hmm mam nadzieje ze moze tancerz z ulthuanu przejdze przez pierwszy etap
no coz ciekawe jak bedzie wygladac walka malego goblina i wielkiej kuli kontra ksiezycowy krok velariona

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Murmandamus pisze:a tak mi się widzi że wighty są obecnie masakryczni nawet w arenie.
No cóż Mur , jeśli uważasz, że są za silni to możesz ich jakoś osłabić, ja i tak wybrałem kościotrupa dla zabawy a nie PG, nawet jeśli mój bohater wygrał by arenę to i tak w następnej się nie pojawi bowiem chce wystawić następnego DE.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Są silne ale to też kwestia duża ekwipunku u szczęścia. Ale Wight to jest wytrzymały. Pamiętajmy że to cholerstwo ma 3 woundy i 5 toughnesa. Z drugiej strony paru juz upiorzyków padło w trakcie aren i raz jedynie zdobył Judasz Wight King mistrzostwo a taki człowiek dwa razy wygrał.

Tak ogólnie zastanawiam się na przyszłość czy starych wampirów z podziału na lhamie/necraha/carsteina/strigoi/blodzia nie dopuścic jako alternatywę dla obecnego. ew dodam jako dodatek odpowiednią krew rodziny.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

No Mur, to był by dobry pomysł, ciekawe jak sprawdziły by się Krwawe Smoki.
A jeszcze co do czarnych grali to AB do Bretonii nie czytałem, ale dorwałem w łapki dodatek do WHFR II ed. Rycerze Grala i jakos sobie nie przypominam aby coś tam o czarnych gralach był, a może przeoczyłem :roll: .

ODPOWIEDZ