Starcraft 2
Moderator: Zaklinacz Kostek
Dostalem wreszcie konto z betą i zaczeło pobierac torrentem "StarCraft II Beta enGB 13891 Installer" czasem predkosc to 5 KB/s, czas oczekiwania 30h
ma ktos moze direct linka bo moje lacze ma jednak troche wieksze mozliwosci. Wszystko wiedzące google mowi tylko o torrentach, a na rapidzie sa tylko jakies skrakowane wersje.

Dobra, co ma zrobić biedny terran, gdy na początku rushuje go 12 zerglingów? Mapa 2v2.
Generalnie nawet jak sojusznik jest ogarnięty, to dojdzie za pozno - co najmniej polowa scv w dupe. A potem leci druga fala, 3cia fala i po grze. Blokowanie depodami passage'y zmienia tyle, że traci się kilka scv mniej, ale traci sie miejsce.
Ja nie mam narazie pomyslu
Zbyszek? ;>
Generalnie nawet jak sojusznik jest ogarnięty, to dojdzie za pozno - co najmniej polowa scv w dupe. A potem leci druga fala, 3cia fala i po grze. Blokowanie depodami passage'y zmienia tyle, że traci się kilka scv mniej, ale traci sie miejsce.
Ja nie mam narazie pomyslu

terrek na rusha moze zrobic tylko jedno.
dwoma suplayami i jednym barakiem zabudowac wjazd do bazy.
do tych barrakow budujemy upgrade pozwalajacy robic dwoch marrinow na raz. to na rusha powinno wystarczyc.
bajerem jest to, by suplaye opuszczac tylko w momencie jak ty bedziesz wychodzil. a tak to siedzisz z tylu i 4 do 8 zerlingiow przy rushu nie beda w stanie rozwalic SD. ty w tym czasie nawet jednym marinem ich poskladasz.
dwoma suplayami i jednym barakiem zabudowac wjazd do bazy.
do tych barrakow budujemy upgrade pozwalajacy robic dwoch marrinow na raz. to na rusha powinno wystarczyc.
bajerem jest to, by suplaye opuszczac tylko w momencie jak ty bedziesz wychodzil. a tak to siedzisz z tylu i 4 do 8 zerlingiow przy rushu nie beda w stanie rozwalic SD. ty w tym czasie nawet jednym marinem ich poskladasz.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Furion: zabudowuj zawsze rampe , najlepiej obejrzyj pare powtórek pro Terran to najszybciej się podszkolisz
2v2 najfaniej grać z kimś znajomym a nie z randomem , a na nauke buildów polecam FFA :]
dziś będę pykał koło 14tej -24 tej : ] więc chętnych do 2v2 (najlpiej ze skypem , teamspeakiem etc.) zapraszam
jasiuuu.jasiuuu
2v2 najfaniej grać z kimś znajomym a nie z randomem , a na nauke buildów polecam FFA :]
dziś będę pykał koło 14tej -24 tej : ] więc chętnych do 2v2 (najlpiej ze skypem , teamspeakiem etc.) zapraszam
jasiuuu.jasiuuu

T
w sumie tez moglbym z toba pograc pare meczykow 1vs1 albo 2vs2 ale to od przyszlego tygodnia dopiero. teraz zaczely sie juvenalia
ps. jest juz oficjalna data wydania SC2.
27.07.10

27.07.10
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Morsereg pisze:w sumie tez moglbym z toba pograc pare meczykow 1vs1 albo 2vs2 ale to od przyszlego tygodnia dopiero. teraz zaczely sie juvenalia![]()
27.07.10
Juvenalia ssą pauę przynajmniej w moim mieście : [ jedna kapela fajna co wieczór i 5 chujowych to za mało żeby mnie odciągnąć od stara : P

T
-
- Kretozord
No raczej.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
jak by co, to jestem Furion.greedisgood
Bania.bania 

Jasiu, jakoś cie nie widzialem online dzisiaj a gralem prawie caly czas
Wlasnie nowego patcha dodali, nareszcie roache jakos osłabili (2 fooda zamiast 1 zabieraja).
@Furion
Oglądaj replaye prosów. Najwiecej sie nauczysz takich podstawowych rzeczy.
Ehhh co wejde do top10 w tej złotej to albo przegram w jakis glupi sposob pare razy albo robie sobie przerwe i inni mnie gonią
Trzeba coś zjeść i dalej grać...

Wlasnie nowego patcha dodali, nareszcie roache jakos osłabili (2 fooda zamiast 1 zabieraja).
@Furion
Oglądaj replaye prosów. Najwiecej sie nauczysz takich podstawowych rzeczy.
Ehhh co wejde do top10 w tej złotej to albo przegram w jakis glupi sposob pare razy albo robie sobie przerwe i inni mnie gonią

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Furion naprawiłem swego Venta (mialem worma w nim zaczajonego : ] !) więc dziś można z pełną voice kontrolą grać
Kosmo , Barbie i reszta polecam : http://www.ventrilo.com/download.php
może poprosimy o jakieś subforum gdzie będziemy dzielić się taktykami : p ?
żałuje że nie ma opcji 3v3 ani 4v4 : ]
Kosmo , Barbie i reszta polecam : http://www.ventrilo.com/download.php
może poprosimy o jakieś subforum gdzie będziemy dzielić się taktykami : p ?
żałuje że nie ma opcji 3v3 ani 4v4 : ]

T