Starcraft 2
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Oskar? Grasz w SC ? ooo co byś powiedział na sparing? Moj nick: balsam_z_zyda_ na iccupie
Ja w starcrafta grałem przez neta jako pro gamer jakies 5 lat temu albo i wczesniej, co najciekawsze jechałem jeszcze na modemie i miałem rachunki telefoniczne po 800-1000zł Teraz internet troche potaniał więc tym bardziej mam zamiar zacząć ostro pociskać. Do zobaczenia w korei Oskar!
Być w top20 na ladderach takich gier jak wc3 TFT, WoW czy sc (chyba sc). Oprocz tego mozna bylo wygrac beta testy rejestrujac sie na oficjalnej stronie blizzarda, rejestrując choc jedna oryginalną gre i sciagajac program pokazujący parametry Twojego kompa. Program ten wysylal do blizza te parametry w drodze losowania mogles uzyskac konto na beta testach ^^. Tak mniej - wiecej to wyglada.
Chcecie to pogadajcie sobie z Szymonem, on łupie Koreańców na iCC to jest bardziej w temacie
No to panowie do zobaczenia na jakimś lanie Bo ja gram w wc3
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Pff Linux to nub
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
http://www.starcraft2.net.pl/portal/sc2 ... erran.html
jaka zrzyna z 40tki z tymi droppodabi i drednoughtami ! : D
jaka zrzyna z 40tki z tymi droppodabi i drednoughtami ! : D
Ej no proste, że Warcraft to zrzynka z WFB, a Starcraft z 40k. Warcraft początkowo miał chyba w ogóle być Warhammerem, ale GW coś się pluć zaczęło i się nie zgodziło Troszkę ich teraz ten błąd kosztuje
A Starcraft wygląda super Ja przez te filmy aż wróciłem do jedyneczki i znowu jestem free-fragiem na necie
A Starcraft wygląda super Ja przez te filmy aż wróciłem do jedyneczki i znowu jestem free-fragiem na necie
'Blowjob is better than no job'- Jenna Jameson on the economic crisis