A były jakieś ostatnio…?Shino pisze:znaczy inne niz co roku?SexRocket pisze: Beda restrykcje co do "roznorodnosci" armii w teamach

Moderator: swieta_barbara
A były jakieś ostatnio…?Shino pisze:znaczy inne niz co roku?SexRocket pisze: Beda restrykcje co do "roznorodnosci" armii w teamach
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Hmm, gdyby tak było to każdy SZANUJĄCY się gracz młotka zasady do 7 ed znałby już lata temu i na turniejach nie potrzebni by byli sędziowie ani uściślenia ;pBrowar pisze:Ej bez jaj do tego czasu każdy SZANUJĄCY się gracz młotka będzie miał nowe zasady w małym paluszku.
O tym nawet nie myślałem, choć z całą pewnością ciekawe byłyby Drużynowe Mistrzostwa Polski Demonów…Shino pisze:nie mozna bylo dotad powtarzac armiiwiec byly
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
rok temu nie bylo takich skladow i w tym roku nie bedzie bo sa zbyt niepewneLaik pisze:O tym nawet nie myślałem, choć z całą pewnością ciekawe byłyby Drużynowe Mistrzostwa Polski Demonów…Shino pisze:nie mozna bylo dotad powtarzac armiiwiec byly
Co do samych restrykcji to jestem za ale trzeba je naprawdę przemyśleć.
Na ten moment trzon składów do DoCh, VC, DE, Liz, Skaven – zapewne z 1,2 odchyleniami (czasami)
Rok temu nie było nowych Skavenów, Lizaki dopiero później okazały się być niczego sobie(w dodatku są niezłą kontrą na inne armie z czołówki – szczególnie DoCh i VC)Shino pisze:rok temu nie bylo takich skladow i w tym roku nie bedzie bo sa zbyt niepewneLaik pisze:O tym nawet nie myślałem, choć z całą pewnością ciekawe byłyby Drużynowe Mistrzostwa Polski Demonów…Shino pisze:nie mozna bylo dotad powtarzac armiiwiec byly
Co do samych restrykcji to jestem za ale trzeba je naprawdę przemyśleć.
Na ten moment trzon składów do DoCh, VC, DE, Liz, Skaven – zapewne z 1,2 odchyleniami (czasami)
To po co Stachu zbiera te bestie?Shino pisze:prawda. Lecz rok temu dalo rade bez takich ograniczen wiec imo w tym tez powinno. Szczegolni slabe jest po prostu kombinowanie dodatkowej amii/ kilku armii przy zakonczeniu 7 ed.
o to wlasnie mi chodzi, ze taki sposob jest slaby bo i tak beda lusterka tylko wejdzie imperium we itp. i bedzie kilka mocnych buildow i tak.Żaba pisze:ograniczenia dla armi z top 5 tj. max 3 takie armie w teamie - są ok - granie z lustrem nie jest fajne...
Ż.
doikladnie z mysla o dmp.... i jeszcze z mysla o etc bo inaczej by ta armia nie chcial tak ot grac przeciezTo po co Stachu zbiera te bestie?
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
lepiej powiedz co sie tak nagle zmienilo, ze to bie zaczelo to przeszkadzac?Żaba pisze: a tak na poważnie ciekawe dlaczego na turniejach parowych są ograniczenia dla top 5 pewnie organizatorzy nie lubia różnorodności![]()
![]()
Ż.
Shino pisze: a tak serio to trzeba poczekac co oni tam wymyslili.
Cool.SexRocket pisze:pelny regulamin dzis zawisniejuz widze biadolenie najwiekszych PG......