Re: Blog o Myszolakach [18.03 Slaves]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Re: Blog o Myszolakach [18.03 Slaves]

Post autor: Kefas »

C :shock: sm :shock: !!! Trzymasz się kursu i to mi się bardzo podoba! Naprawdę piękny unit! W końcu jakieś interesujące skaveny (kolorystycznie) a nie ciągle ten zgnito zielony! Ja bym chciał ich w całości zobaczyć, tzn tak rodzinnie :D

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Regiment prezentuje się świetnie =D> Dobry pomysł z bagnem :)

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

=D> =D> =D>
Świetna robota robaszku 8)

Pomaluj tę drugą abominację [-o< [-o< [-o< albo kółko 8) :mrgreen:
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Re Pasiak: No Abominacja czeka :( Boli mnie serce od mysli wydawania kilkuset zloty na malowanie figurki ktorej nie moge wystawic :P Ale zbieram sie w sobie po malu. Jak w koncu bedzie pomalowana to bede pewnie wystawial na zmiane ;> Wheel jest pomalowany ale mi sie nie podoba niestety. Bedzie szledl do przemalowania pewnie. W kazdym razie sztandar na pewno i dorzuce te harleyowe frendzelki o ktorych rozmawialismy kiedys. A na sztandarze jakas przerobka krzyza West Coast Choppers ;-) Ale to odlegly plan poki co. Teraz pod pedzel pojdzie Mortar bo jeszcze sie ktos zorientuje w koncu ze proksuje go Wapfire'em ostatnio ;P

Re Kefas: Za malo mam pomalowane zeby robic rodzinne zdjecie :P ale na pewno wrzuce jak bedzie juz co pokazac.
Battle na trzezwo bylby nudny...

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Modelarsko full wypas!

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Kurcze twoja armia kolorowych Skavenów to jedna z fajniejszych armii jakie widziałem :mrgreen: ma to coś co ją wyróżnia i przykuwa uwagę :)

Awatar użytkownika
Ludvik
Wałkarz

Post autor: Ludvik »

Widziałem tą armię w sobotę w akcji... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Jest wypaśna, w realu wygląda 10X lepiej niż na zdjęciach. Do tego urywa twarz przy samych sabotach.
"I made one mistake in my life, I should've burned Berlin!" - Napoleon I Bonaparte

ODPOWIEDZ