A tak na poważnie, to może ja się za to wezmę, jak znajdę czas w weekend, wykorzystam Twoje oczy z PS-a i zrobię z tego wszystkiego jeden wspólny tutorial

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Heh, tylko ja akurat w międzyczasie wiedziałem, co się dzieje w świecie, za oknem, obiad wpadł, rozmowa przez telefon itp.Marko pisze:12 godzin? Myślałem, że ja wolno maluję
No to się bardzo mylisz - nic podobnego (nawet nie wiem za bardzo, o którym modelu mówisz, fakt, jest ich tam kilka chyba...). Nie uznaję plagiatów, chyba że klient sobie życzy. Poza tym robię duże zdjęcia, to i wszystko dobrze widać. A CMON jest dla mnie galerią, a nie inspiracjąPiotrax pisze:Wiem jaki efekt chciałeś na skrzydłach otrzymać...na Cmon była taka fajna praca ze zmieniajacym sie skrzydłem...
Najlepiej ze śnieżkamilikwidator pisze:- wogóle nie widzę z czym jeść ten śnieg na płaszczu
Dokładnie, inaczej się nie dawar2bone pisze:...swoją drogą te nowe wampiry aż się proszą o zimowy design...
A to przepraszamSławol pisze:No to się bardzo mylisz - nic podobnego (nawet nie wiem za bardzo, o którym modelu mówisz, fakt, jest ich tam kilka chyba...). Nie uznaję plagiatów, chyba że klient sobie życzy. Poza tym robię duże zdjęcia, to i wszystko dobrze widać. A CMON jest dla mnie galerią, a nie inspiracjąPiotrax pisze:Wiem jaki efekt chciałeś na skrzydłach otrzymać...na Cmon była taka fajna praca ze zmieniajacym sie skrzydłem...Taki motyw miałem w głowie od momentu, jak tylko figurka weszła na rynek. I mam jeszcze kilka innych pomysłów na to skrzydło, ale to już innym razem.
A widziałeś kiedyś płaszcz w ruchu, przykryty śnieżnym puchem?Chaoschild pisze:Dosyc fajny ale.....ten malowany snieg moim zdnaiem fatalny, czemu nie uzyles tego co na podstawce?
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
A widziales gdzies plaszcz w ruchu pomazany biala farbaFingor pisze:A widziałeś kiedyś płaszcz w ruchu, przykryty śnieżnym puchem?Chaoschild pisze:Dosyc fajny ale.....ten malowany snieg moim zdnaiem fatalny, czemu nie uzyles tego co na podstawce?
Generalnie fajnie, choć bez fajerwerków.
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Fingor pisze:Po prostu nielogiczne wydało mi się używanie sody na płaszczu...
Bardzo ładnie. Przyjęte... Tak więc sorry za drobną napinkę.
Pewnie, że chodziło o paletę kolorów, ale nie tylkoZauważyłem jedną rzecz - rogi na naramiennikach wyglądają dość dziwnie w samych odcieniach szarości. Rozumiem, że to miało wpisać je w okrojoną paletę, ale chyba jednak lepiej wyglądałby jakiś stonowany brąz.