"M&M lecą w kostki 2" Wrocław 1.08.2010 ZMIANA TERMINU!!!
Re: "M&M lecą w kostki 2" Wrocław 1.08.2010 ZMIANA TERMINU!!!
A co przyjemność ma wspólnego z obawą. Ja nie mam problemu z ogarnięciem gwiazdy. A czy mi to sprawi tyle przyjemności co gra z rozpiską która nie jest bezmózga? Zdecydowanie nie.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
uhm...right, sir!
ja tylko chciałem zwrócic uwagę na Andrzejowe wyzwanie, bo jakoś bez respektu do niego podszedłem:D
Tak jak juz było powiedziane:
"DeathStar... ogarnięty gracz sobie jakoś tam poradzi a nie ogarnięty...cóż, nie potrzebujesz na niego no-brain'a"
ja tylko chciałem zwrócic uwagę na Andrzejowe wyzwanie, bo jakoś bez respektu do niego podszedłem:D
Tak jak juz było powiedziane:
"DeathStar... ogarnięty gracz sobie jakoś tam poradzi a nie ogarnięty...cóż, nie potrzebujesz na niego no-brain'a"
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
mogę jeszcze dosłać rozpiskę tzn jest na forum, ale chcę 3 pkt 

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Spoko, nie chcecie to nie
Kiedy realnie zacznie sie turniej? Czy wszystko bedzie punktualnie, czy tez bedzie normalna przynajmniej półgodzinna obsuwa?
Jaki tramwaj jedzie koło barda?

Kiedy realnie zacznie sie turniej? Czy wszystko bedzie punktualnie, czy tez bedzie normalna przynajmniej półgodzinna obsuwa?
Jaki tramwaj jedzie koło barda?
Możesz poczuć się jak JediMarys pisze:Co widzisz przyjemnego w graniu z gwiazdą śmierci?

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
@Andrzej: pod Bardem wysiada 6 i 7, jeśli nie siedzisz ani w 7 ani 6 to możesz wysiąść na Świdniku i się przejdziesz 5 minut, albo na Galerii Dominikańskiej też z 5 minut, ale możesz nie trafić 
Strzelam, że będziesz wysiadał na dworcu głównym to możesz wsiąść albo na arkady, albo na galerię. Na arkadach przesiądziesz się w 6,7 od biedy 20 i 24, która wysiada na Świdniku. Tylko nie pomyl kierunków

Strzelam, że będziesz wysiadał na dworcu głównym to możesz wsiąść albo na arkady, albo na galerię. Na arkadach przesiądziesz się w 6,7 od biedy 20 i 24, która wysiada na Świdniku. Tylko nie pomyl kierunków

Dzięki. Te nazwy nie wiele mi mówią, po prostu będę pytał się o nr 6 albo 7 w stronę centrum.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Będę mógł do Cb podjehać pod dworzec
może ktoś mi druknąć rozpę?
LISTA ZGŁOSZONYCH:
1. Maryś
2. Maciej Marczak
3. Morrok
4. Andrzej
5. Miechu
6. Przemek Stec
7. Krzysziek Łukaszewicz
8. Michal Ritter
9. Kuman
Zapowiedzieli się
(ale niedosłali rozpisek)
- Grazbird
- Wojtuś
- Szarańczak
- Malal
P.S. Na Gwiazdę Śmierci to ja mam Skywalker'a w X-Wing'u
1. Maryś
2. Maciej Marczak
3. Morrok
4. Andrzej
5. Miechu
6. Przemek Stec
7. Krzysziek Łukaszewicz
8. Michal Ritter
9. Kuman
Zapowiedzieli się

- Grazbird
- Wojtuś
- Szarańczak
- Malal
P.S. Na Gwiazdę Śmierci to ja mam Skywalker'a w X-Wing'u

Dobra a kto mi powie jak traktujemy wampira, który się zmienia w smoka?
Czy jest ciągle umarlakiem?
Czy jest ciągle bohaterem?
Odpowiedzi proszę poprzeć jakimiś argumentami z rb, faqa/erraty.
Czy jest ciągle umarlakiem?
Czy jest ciągle bohaterem?
Odpowiedzi proszę poprzeć jakimiś argumentami z rb, faqa/erraty.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
z erraty prosto w usta
fakt ze to odpowiedz na pytanie ile sily mogą mieć gwiazdki z Manebanem na Assasinie, ale moze ci wystarczyA. The player whose turn is taking place chooses.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
widzę to tak... napisane jest że zmienia się smoka... i tyle czyli zamieniasz się charakterystykami z nie jak w przypadku lusterka... dodając special umsy... czyli vapir się nie sypie bo sobie płonie
ale nie zamieniasz modele... bo nie ma napisana jak w przypadku np.: sword of change gdzie masz napisane że jak model zamienia się w spawna to zamień modela na spawna a jak nie masz modelu to usuń go ( to samo z tym charakterem besti co spawnuje ) więc ziomek dalej jest na 20x20 w przypadku vampira i może na mu niestety założyć przez to KB.. bo nie zmienia się unit type...
@edit: nie chciało mi się tego kasować
ale nie zamieniasz modele... bo nie ma napisana jak w przypadku np.: sword of change gdzie masz napisane że jak model zamienia się w spawna to zamień modela na spawna a jak nie masz modelu to usuń go ( to samo z tym charakterem besti co spawnuje ) więc ziomek dalej jest na 20x20 w przypadku vampira i może na mu niestety założyć przez to KB.. bo nie zmienia się unit type...
@edit: nie chciało mi się tego kasować

nie wiem czemu, ale nie mogę wysłać słałem w załączniku, tylko zamiast beast jest lajf
Unit type się zmienia bo kolesiowi dochodzi zasada large target i monster
Problem w tym czy monster zastępuje to, że jest bohaterem? Czy wchodzi dodatkowo?