"M&M lecą w kostki 2" Wrocław 1.08.2010 ZMIANA TERMINU!!!

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Re: "M&M lecą w kostki 2" Wrocław 1.08.2010 ZMIANA TERMINU!!!

Post autor: Marys »

A co przyjemność ma wspólnego z obawą. Ja nie mam problemu z ogarnięciem gwiazdy. A czy mi to sprawi tyle przyjemności co gra z rozpiską która nie jest bezmózga? Zdecydowanie nie.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

uhm...right, sir!

ja tylko chciałem zwrócic uwagę na Andrzejowe wyzwanie, bo jakoś bez respektu do niego podszedłem:D
Tak jak juz było powiedziane:
"DeathStar... ogarnięty gracz sobie jakoś tam poradzi a nie ogarnięty...cóż, nie potrzebujesz na niego no-brain'a"
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

na turniej zabieram swoja druga połówkę.
rozpiskę wyślę wieczorem

Eerion
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Eerion »

Moja obecność jutro jest zależna od tego jaki będzie resolve dzisiejszej imprezy ^^'
A rozpę przyniosę ze sobą.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

mogę jeszcze dosłać rozpiskę tzn jest na forum, ale chcę 3 pkt :)
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Spoko, nie chcecie to nie :)

Kiedy realnie zacznie sie turniej? Czy wszystko bedzie punktualnie, czy tez bedzie normalna przynajmniej półgodzinna obsuwa?
Jaki tramwaj jedzie koło barda?

Marys pisze:Co widzisz przyjemnego w graniu z gwiazdą śmierci?
Możesz poczuć się jak Jedi 8)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

@Andrzej: pod Bardem wysiada 6 i 7, jeśli nie siedzisz ani w 7 ani 6 to możesz wysiąść na Świdniku i się przejdziesz 5 minut, albo na Galerii Dominikańskiej też z 5 minut, ale możesz nie trafić :P

Strzelam, że będziesz wysiadał na dworcu głównym to możesz wsiąść albo na arkady, albo na galerię. Na arkadach przesiądziesz się w 6,7 od biedy 20 i 24, która wysiada na Świdniku. Tylko nie pomyl kierunków :P

Andrzej
Pan Spamu

Dzięki. Te nazwy nie wiele mi mówią, po prostu będę pytał się o nr 6 albo 7 w stronę centrum.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Będę mógł do Cb podjehać pod dworzec

Andrzej
Pan Spamu

Byłoby super. Wyśle Ci nr kom na pm.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

może ktoś mi druknąć rozpę?

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

LISTA ZGŁOSZONYCH:
1. Maryś
2. Maciej Marczak
3. Morrok
4. Andrzej
5. Miechu
6. Przemek Stec
7. Krzysziek Łukaszewicz
8. Michal Ritter
9. Kuman

Zapowiedzieli się ;) (ale niedosłali rozpisek)
- Grazbird
- Wojtuś
- Szarańczak
- Malal

P.S. Na Gwiazdę Śmierci to ja mam Skywalker'a w X-Wing'u ;)

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

pewnie stożyłeś rozpę pod Andrzeja :wink: i teraz tam jest 10 x 50 slavów by panikować i zadawać im damage zam ich rozsypkę :mrgreen:

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Dobra a kto mi powie jak traktujemy wampira, który się zmienia w smoka?
Czy jest ciągle umarlakiem?
Czy jest ciągle bohaterem?

Odpowiedzi proszę poprzeć jakimiś argumentami z rb, faqa/erraty.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

z erraty prosto w usta
A. The player whose turn is taking place chooses.
fakt ze to odpowiedz na pytanie ile sily mogą mieć gwiazdki z Manebanem na Assasinie, ale moze ci wystarczy
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

widzę to tak... napisane jest że zmienia się smoka... i tyle czyli zamieniasz się charakterystykami z nie jak w przypadku lusterka... dodając special umsy... czyli vapir się nie sypie bo sobie płonie

ale nie zamieniasz modele... bo nie ma napisana jak w przypadku np.: sword of change gdzie masz napisane że jak model zamienia się w spawna to zamień modela na spawna a jak nie masz modelu to usuń go ( to samo z tym charakterem besti co spawnuje ) więc ziomek dalej jest na 20x20 w przypadku vampira i może na mu niestety założyć przez to KB.. bo nie zmienia się unit type...

@edit: nie chciało mi się tego kasować :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

nie wiem czemu, ale nie mogę wysłać słałem w załączniku, tylko zamiast beast jest lajf

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Unit type się zmienia bo kolesiowi dochodzi zasada large target i monster :D Problem w tym czy monster zastępuje to, że jest bohaterem? Czy wchodzi dodatkowo?

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

podstawka chyba tez sie zmienia (w sensie model) ale nie mam czaru przed oczamii

Awatar użytkownika
Snorrian
Plewa

Post autor: Snorrian »

Siemka
Podstawka się zmienia, w opisie czaru pisze, że jak nie ma miejsca na zamianę podstawek to czar nie działa.

ODPOWIEDZ