Bemowe Elfiątka

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Re: Bemowe Elfiątka

Post autor: MAĆKO »

Rafał_Pękala pisze:a gdzie biusty :?: w końcu miała to być armia złożona z samych kobiet, a w takich zbrojach może być im ciasno ;)
Przejdzie sie po ulicy i sprawdz czy każda kobieta ma biust... :lol2: IMO nie moze to być jedyny znak rozpoznawczy kobiety w tych czasach bo mozna sie na tym przejechać :twisted: :mrgreen: (tak mozna interpretować ich brak na tych figurkach:D

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Nieee no, cycki by się im przydały ;)

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Spokojnie .. :D
Znajac życie sa pod zbroją a te co maja cyce jak donice to potrzebują specjalnych zbroi :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Śmiem twierdzić, że rozmiary do C włącznie mogą zniknąć pod ciężką zbroją (a przecież pod nią jest jeszcze jakiś ciuszek), elfki raczej są szczupłe i dużych piersi nie mają (patrząc po moich WE tak stwierdzam) ;)

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Taaa można powiedzieć że elfki mają sportową urode:P

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Elfki maja to do siebie ze maja IDEALNE cycki :mrgreen: (nie za małe nie za duze :wink: )
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

ehh bo sie na nas Bem za ten OT obrazi i problem będzie:)

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

Eltharion pisze:Elfki maja to do siebie ze maja IDEALNE cycki :mrgreen: (nie za małe nie za duze :wink: )
widziałeś kiedyś? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Tu chodzi o to, że są dokładnie takie, jak je sobie w danej chwili wyobrażasz :mrgreen: . Prawdopodobnie dzięki zastosowaniu zaawansowanej technologii. :lol2:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

no i teraz wiadomo o kim fantazjują battlowcy :wink:

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Elfki jednak mają większe branie od krasnoludzkich panienek 8)

Ja i tak jestem za tym, aby im cycki dorobić ;)

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Przynajmniej leciutkie uwypuklenia na zbrojach w miejscach horyzontalnych ;)

Do tego przydałoby się wykombinować jakieś coś... może niekoniecznie drugiego zombiaka ciągnącego tego pierwszego z ziemi ale np... przy jakimś pieńku jeżeli faktycznie to byłby problem ;)

Wróciłem z woodstocku i dopiero dzisiaj postanowiłem się zabrać za ten temat spodziewając się offtopu takich rozmiarów, jakich jest w tej chwili... :lol2:

Bem - fajnie, że bierzesz się za swoją armię. Przynajmniej sklej wszystkie figurki, opiłuj, skonwertuj, ew. zrób podstawki żeby już coś było przygotowane do malowania tak jak teraz, a w przypływie dobrych chęci maźniesz figsy raz dwa i będzie git :) ...przekonałem się kiedy przyjechało do mnie w ostatnim czasie całkiem sporo modeli, które chcę wystawić teraz na turnieju... a część batów jeszcze z V ed, 40 figsów w wypraskach jeszcze i teraz piłowania na całego jest. :)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ