Bemowe Elfiątka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bemowe Elfiątka
W związku z pomalowaniem pierwszej figurki do mojej własnej armii, zakładam nowy wątek. To oczywiście nie znaczy, że stary nie będzie kontynuowany
Jak zapewne większość z Was wie, lub się domyśla, w tym temacie będą prezentowane figurki dark elfów.
Może zacznę od napisania czegoś o wizji mojej armii...
Po pierwsze, jak ktoś gdzieś słusznie zauważył, wszystkie elfy to pedały. Ja na każdy rodzaj homoseksualizmu mówię 'nie', a konkretnie: geje - nie, lesbijki - dlaczego by nie. Tak więc cała moja armia będzie składała się z kobiet Przynajmniej taki jest zamiar - zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
Następna sprawa - kolory dominujące. Otóż schematem kolorystycznym w mojej armii będzie... brak schematu! Wolna amerykanka, misz-masz itd.
Ponadto w całej armii będą na pewno ukryte aluzje do muzyki, której słucham.
Jak widać - mam gdzieś fluff
Ale do rzeczy. Przedstawiam Wam pierwszą figurkę do mojej armii. Tak, wiem. Sama gdzieś pisałam, że nie zaczyna się malować armii od herosów. Niestety - pokusa była zbyt silna. Zresztą, tę figurkę kupiłam jako pierwszą. Najwyżej ją kiedyś przemaluję, jak mi skill podskoczy. W niektórych miejscach przydałoby się coś poprawić, ale ogólna idea jest zrealizowana. Zdjęcia są ciut za ciemne. W każdym razie...
Rock'n'Roll!
EDIT:
Twarz:
Proszę o komentarze (nie, nie obrażę się za krytykę)
Jak zapewne większość z Was wie, lub się domyśla, w tym temacie będą prezentowane figurki dark elfów.
Może zacznę od napisania czegoś o wizji mojej armii...
Po pierwsze, jak ktoś gdzieś słusznie zauważył, wszystkie elfy to pedały. Ja na każdy rodzaj homoseksualizmu mówię 'nie', a konkretnie: geje - nie, lesbijki - dlaczego by nie. Tak więc cała moja armia będzie składała się z kobiet Przynajmniej taki jest zamiar - zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
Następna sprawa - kolory dominujące. Otóż schematem kolorystycznym w mojej armii będzie... brak schematu! Wolna amerykanka, misz-masz itd.
Ponadto w całej armii będą na pewno ukryte aluzje do muzyki, której słucham.
Jak widać - mam gdzieś fluff
Ale do rzeczy. Przedstawiam Wam pierwszą figurkę do mojej armii. Tak, wiem. Sama gdzieś pisałam, że nie zaczyna się malować armii od herosów. Niestety - pokusa była zbyt silna. Zresztą, tę figurkę kupiłam jako pierwszą. Najwyżej ją kiedyś przemaluję, jak mi skill podskoczy. W niektórych miejscach przydałoby się coś poprawić, ale ogólna idea jest zrealizowana. Zdjęcia są ciut za ciemne. W każdym razie...
Rock'n'Roll!
EDIT:
Twarz:
Proszę o komentarze (nie, nie obrażę się za krytykę)
Ostatnio zmieniony 17 lip 2010, o 10:02 przez bem, łącznie zmieniany 1 raz.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
pani fajna ale zombi lekko odstaje
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Oj Bem za duza Cie chyba chwala, bo nie przykladasz sie jak wczesniej. Nie da sie porownac Twojego varghulfa z ta sorserka. Siada Ci dokladnosc - bardzo... Szkoda.
Eltharion pisze:Zajebista!!
A za co właściwie robi ??
(ta flaga psuje klimat warhammera )
a mi się tam flaga podoba może dałoby sie z niej wyciagnać więcej...bez miany wzoru chociaż wczoraj w czasie transmiji z Malborka pojawiały się wykopane w kosmos sztandary...nic tylko siedzieć i kopiować
pssss.. ta flaga to nawiązanie do sex pistols?
Niestety nie zrobiłam zdjęć samej twarzy. Wtedy zauważyłbyś, że laska ma trójkolorowy makijaż na oczach i błyszczyk na ustach (Tak, wiem. Takie coś to przerost treści nad formą.)Ziemko pisze:Siada Ci dokladnosc - bardzo... Szkoda.
Nie do końca. W sumie każdy może interpretować, jak chceGobo pisze:pssss.. ta flaga to nawiązanie do sex pistols?
Oj tam, psujeEltharion pisze:ta flaga psuje klimat warhammera
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
tak sobie patrze an te foty... i oprócz tego, że jest całkiem nieźle... nie wiem ile czasu już malujesz...
ale co mnie boli...
1. podstawka... jest zbyt kanciasta, niewyprofilowana i ogólnie troche na siłę... (za to śnieg wyszedł fajnie)
2. zombie - plasitkowy pokraczniak obok ładnej, smukłej figurki spoza GW - zła kombinacja
3. cukierkowe kolory zombii - ewidentnie przeciąża kompozycję i powoduję, ze sie człowiek an niego gapi, a nie na poziom wyższą czarodziejkę.. ja bym go strzęlił w ciemnym, skórzanym brązie.. do tego ciuch się zlewa z całkiem niezłą skórą... a tu byłoby imo miejsce na kontrasty właśnie..
4. flaga prosi się o delikatne troszkę jaśniejsze kreski na rantach niebieskiego i czeronego (od jednej stronie, nie od obydwu)
5. brązowa skóra (wdzianko) laski z tyłu...jeszcze odrobinke cieniowania
6. włosy - troche przypomina cruella de mon ale ogólnie czarny kolor jest dość trudny we współpracy... osobiście unikam kiedy moge
7 i na koniec... twarz, czy makijaż jak to nazwałaś... imo to ona się węglem po twarzy wysmarowała...
to by było na tyle... nie przejmuj się tym za mocno..takie zrzędzenie, bo na prawde można by z tego modelu dużo wyciągnać, a Ty masz potencjał (widać po wcześniejszych pracach) ..rada jest jedna.. maluj maluj i jeszcze raz maluj
pozdrawiam!
ale co mnie boli...
1. podstawka... jest zbyt kanciasta, niewyprofilowana i ogólnie troche na siłę... (za to śnieg wyszedł fajnie)
2. zombie - plasitkowy pokraczniak obok ładnej, smukłej figurki spoza GW - zła kombinacja
3. cukierkowe kolory zombii - ewidentnie przeciąża kompozycję i powoduję, ze sie człowiek an niego gapi, a nie na poziom wyższą czarodziejkę.. ja bym go strzęlił w ciemnym, skórzanym brązie.. do tego ciuch się zlewa z całkiem niezłą skórą... a tu byłoby imo miejsce na kontrasty właśnie..
4. flaga prosi się o delikatne troszkę jaśniejsze kreski na rantach niebieskiego i czeronego (od jednej stronie, nie od obydwu)
5. brązowa skóra (wdzianko) laski z tyłu...jeszcze odrobinke cieniowania
6. włosy - troche przypomina cruella de mon ale ogólnie czarny kolor jest dość trudny we współpracy... osobiście unikam kiedy moge
7 i na koniec... twarz, czy makijaż jak to nazwałaś... imo to ona się węglem po twarzy wysmarowała...
to by było na tyle... nie przejmuj się tym za mocno..takie zrzędzenie, bo na prawde można by z tego modelu dużo wyciągnać, a Ty masz potencjał (widać po wcześniejszych pracach) ..rada jest jedna.. maluj maluj i jeszcze raz maluj
pozdrawiam!
zabiorę jeszcze raz głos skąd posiadasz ten ładny model panienki ?
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
SkrewdriverGobo pisze:pssss.. ta flaga to nawiązanie do sex pistols?
Imo, zombie nie pasuje
Wisła Kraków.