Zestaw calkiem przystepny na poczatek i nie tylko ale pewnie drogi bedzie... Dziwi mnie fakt ze model Dragon Slayera jaki jest umieszczony na zdjeciu pokazuje ten model ktory byl/jest sprzedawany przez MO...multi-part plastic Cannon/Ogryn Gun
Nowości
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Hehe rozbawila mnie jedna rzecz jaka jest tam napisana:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
nowy white dwarf dorzucany do rocznej prenumeraty.
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1700003
idealnie pasuje na bohatera z runą wyzwania ;]
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1700003
idealnie pasuje na bohatera z runą wyzwania ;]
Syty
Chociaz mi na mysl przywodzi najnowszego Bugmana..
Chociaz mi na mysl przywodzi najnowszego Bugmana..
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
Wow - kto z prenumeratą chce się go pozbyć? Chętnie wezmę
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Sob 12 Maj 2007
TomCio pisze:Ten nowy bsb ma uśmiech takiego starego pedofila. "Podejdź dziecko dam ci cukierka". Laughing
to jakas zmowa Gw?Grazbird pisze: też mi się nie podoba...
wygląda jak stary gruby pedofil...
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
Zmowa jak zmowa... Moze po prostu maja stworzony jakis tam profil przecietnego gracza dwarfickiego i dopasowuja do niego produkty.Marchon pisze:Sob 12 Maj 2007TomCio pisze:Ten nowy bsb ma uśmiech takiego starego pedofila. "Podejdź dziecko dam ci cukierka". Laughingto jakas zmowa Gw?Grazbird pisze: też mi się nie podoba...
wygląda jak stary gruby pedofil...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
czyli rozumiem, że przeciętny gracz O&G to skretyniały skin?
imo chyba najfajniejszy White Dwarf to ten wypuszczony z 300 numerem WD chociaz jedną jego wadą jest topór troche nie pasujący do opisu potężnej runicznej dwuręcznej broni. Ale poza tym model świetny.
Tak samo najlepszy Bugman to imo ten zwykły 5ed (no jeszcze ten na beczkach jest całkiem fajny).
imo chyba najfajniejszy White Dwarf to ten wypuszczony z 300 numerem WD chociaz jedną jego wadą jest topór troche nie pasujący do opisu potężnej runicznej dwuręcznej broni. Ale poza tym model świetny.
Tak samo najlepszy Bugman to imo ten zwykły 5ed (no jeszcze ten na beczkach jest całkiem fajny).
Rakso nie obrazaj skinow!Rakso_The_Slayer pisze:czyli rozumiem, że przeciętny gracz O&G to skretyniały skin?
co do profili gracz / armia, mozna by bylo sie pokusic o jakis spis fotek np na duzym turnieju - kiedys bylo cos podobnego pis/wlasciciel - ciekawe rzeczy powychodzily
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Smh pisze:Rakso nie obrazaj skinow!Rakso_The_Slayer pisze:czyli rozumiem, że przeciętny gracz O&G to skretyniały skin?
Z drugiej strony, gdyby taki skin byl w stanie ogarnac kwestie testowania statystyk kostka D6 i bylby chcial zaczac grac w te skomplikowana grę, to daje duże prawdopodobienstwo, ze zainteresowal by sie na wstepie wlasnie O&G. Zreszta zielonoskorzy od poczatku byli inspirowani kulturą Oi-owców, wiec nic dziwnego, ze to sie kojarzy.
Ps. Rakso, żarty, żarty... dwarfy chyba jeszcze potrafią się czasem posmiać?
daj spokoj, trudne to to nie jest, skoro ogarniaja to rozni ludzie, ktorzy maja problemy z dodawaniembless pisze:Z drugiej strony, gdyby taki skin byl w stanie ogarnac kwestie testowania statystyk kostka D6 i bylby chcial zaczac grac w te skomplikowana grę, to daje duże prawdopodobienstwo, ze zainteresowal by sie na wstepie wlasnie O&G.
dodatkowo cos mi sie wydaje ze mylicie skinow z jakas inna grupa
hmmm mimo ze zbierznosc powstania (ruch Skinhead wywodzi sie z Anglii), GW takze, no ale zielonoskorzy jakos tak mi sie nie wydajebless pisze: Zreszta zielonoskorzy od poczatku byli inspirowani kulturą Oi-owców, wiec nic dziwnego, ze to sie kojarzy.
to zalezy chyba od ilosci alko we krwi a przed sylwkiem moze byc roznie... jutro powinno byc lepiejbless pisze: Ps. Rakso, żarty, żarty... dwarfy chyba jeszcze potrafią się czasem posmiać?
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Po pierwsze primo - bless - to było w formie żartu, tylko mordki zapomniałem dostawic
Po drugie primo - też uważam że orkowie to skini WFB
Po trzecie primo - nie zamierzałem nikogo obrażać ale fakt faktem skini to grupa, która ani chwalebnymi dokonaniami ani otwartością umysłu, ani szczególną mądrością idei pochwalić się nie może więc w sumie nie trzeba ich obrażać... oni robią to sami sobie.
Po drugie primo - też uważam że orkowie to skini WFB
Po trzecie primo - nie zamierzałem nikogo obrażać ale fakt faktem skini to grupa, która ani chwalebnymi dokonaniami ani otwartością umysłu, ani szczególną mądrością idei pochwalić się nie może więc w sumie nie trzeba ich obrażać... oni robią to sami sobie.
wiec mylisz Skinow z kims innymRakso_The_Slayer pisze:Po trzecie primo - nie zamierzałem nikogo obrażać ale fakt faktem skini to grupa, która ani chwalebnymi dokonaniami ani otwartością umysłu, ani szczególną mądrością idei pochwalić się nie może więc w sumie nie trzeba ich obrażać... oni robią to sami sobie.
wiec zdrowie noworoczne <piwo>
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Skini to pewnie humanisci, filozofowie dzisiejszych czasow, wyrozniajacy sie inteligencja i wyjatkowa madroscia.Smh pisze: wiec mylisz Skinow z kims innym
Nie kazdy skin jest tepym połgłówkiem.. tak samo jak nie kazdy punk to brudas i takoz samo jak nie kazdy gracz wfb to 12latek z grubymi okularami, kompleksami i rzucajacy d6 w ktorych spodniach pojdzie dzis do szkoly..
Nie ma co rozmawiac na tak ogolne tematy
Pozdrowienia i najlepsze zyczenia noworoczne "a wiec setka wódki i na zdrowie"!
Nie ma co rozmawiac na tak ogolne tematy
Pozdrowienia i najlepsze zyczenia noworoczne "a wiec setka wódki i na zdrowie"!