Ty mi tylko powiedz, ile czasu Ci zjadł ten smok?
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
tak - tabletKról Goblinów pisze:ha..juz dawno nie widziałem tak dobrych efektów tabletu ( bo zakładam ze tablet) naprawdę świetne.
Znam to uczucieArghal pisze:Pan drugi krasnolud mi przypomniał zarywanie nocy przy Baldurze, czy NWN
Szczerze nie wiemThe WariaX pisze:Ty mi tylko powiedz, ile czasu Ci zjadł ten smok?
Dzieki!loler pisze:fanarty wymiatają
malowanie też świetnie Ci idzie, smoczek jest super, fajne efekty na nim. Najmniej mi się mieczyk jeźdźca podoba. Światło od nie jest ok ale samo ostrze moim zdaniem mogło być lepsze. Wydaje mi się że gdyby mieczyk był rozjaśniony do prawie czystej bieli to byłoby lepiej, bo teraz najjaśniejsza część miecza jest tak samo jasna jak odbicia na pancerzu chaośnika (a przynajmniej tak mi się wydaje). Mimo to model jest super a to ostrze to szczegół tylko.
pozdrawiam i czekam na więcej:)
W koncu tu zagladnołes mocium PanieAzgaroth pisze:Jacol Ty wiesz, że dla mnie jesteś mistrzem świataJeszcze raz przejrzałem te wszystkie zdjęcia i to co widzę mnie zachwyca
Jak dobrze jest mieć okazję grać przeciw takim figsom na stole osobiście
)) I jeszcze raz dziękuję za tego wampira ^^
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Nie lubie sie powtarzac (jak bogowie chaosu) - a tak na serio to za slaba byla ta siekiera dla lorda nawet po przerobkach...Lazur pisze:Tym się nie sugeruj. Nawet w RB jest napisane że Ogre Blade z listy common itemów może bez problemu być reprezentowany przez np Ogre Axe więc bierz to co lepiej wygląda.
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę