Rothand Gallery update. Kholek, Malek i undeady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Rothand Gallery update. Kholek, Malek i undeady
Witam
Bede tu wrzucal swoj stuff
Kreatywne komentarze mile widziane.
Na pierwszy ogien idzie dyskowiec
Zawsze wolalem screemerowe plaszczaki i zmutowane dyskowce niz te latajace spodki od GW,
wiec postanowilem zrobic sobie wlasna wersje dyskowca...
Bede tu wrzucal swoj stuff
Kreatywne komentarze mile widziane.
Na pierwszy ogien idzie dyskowiec
Zawsze wolalem screemerowe plaszczaki i zmutowane dyskowce niz te latajace spodki od GW,
wiec postanowilem zrobic sobie wlasna wersje dyskowca...
Ostatnio zmieniony 28 cze 2015, o 20:19 przez Rothand, łącznie zmieniany 6 razy.
Heh - dzieki ...fajnie ze sie podoba
Podstawka jest uboga bo na figurki ktore graja na stole nie robie jakis mega wyczesanych "niewiadomo-co"
Jak cos idzie do gabloty to co innego.... tu staralem sie by bylo tylko pare kamykow i trawka...
Jedziemy dalej...
Smocze ogry ... robilem je jeszcze do 7 edycji... teraz czekaja na pomalowanie chociaz raczej nie bede juz ich wystawial
Wykozystalem coldony od lizardmenow ale proporcje sie nie zgadzaly wiec i tak wszystko musialem oblepic green stufem:
Podstawka jest uboga bo na figurki ktore graja na stole nie robie jakis mega wyczesanych "niewiadomo-co"
Jak cos idzie do gabloty to co innego.... tu staralem sie by bylo tylko pare kamykow i trawka...
Jedziemy dalej...
Smocze ogry ... robilem je jeszcze do 7 edycji... teraz czekaja na pomalowanie chociaz raczej nie bede juz ich wystawial
Wykozystalem coldony od lizardmenow ale proporcje sie nie zgadzaly wiec i tak wszystko musialem oblepic green stufem:
Nabrzuszniki nie pasują do DO, poza tym bardzo fajne, ciekawe konwersje Dysk mega
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetny dysk! Podoba mi się połączenie zielonego z niebieskim na szacie maga. W ogóle malowanie
mi się podoba. More, please.
mi się podoba. More, please.
Czy ja wiem czy nie pasuja? Jestem wrazliwy na punkcie takich rzeczy a tu mnie nic nie razi... co prawda zastanawialem sie
czy nie dac im tarcz od grasantow zamiast tego co maja ale nie robilo to zbytnio roznicy wiec zostawilem ogrowe.
Zreszta ocencie sami - 2 z DO maja tarcze jako naramienniki.... a 2 pozostale znak khorna na broniach...
czy nie dac im tarcz od grasantow zamiast tego co maja ale nie robilo to zbytnio roznicy wiec zostawilem ogrowe.
Zreszta ocencie sami - 2 z DO maja tarcze jako naramienniki.... a 2 pozostale znak khorna na broniach...
Niee jak dla mnie wszystko pasuje ładne konwersje
Widac wiele włożonej pracy w kazda z tych konwersji, wielki szacunek bo są naprawdę miodne.
Dyskowiec - Bardzo mi się pomysł podoba, ale mam wrazenie ze troche za duzo 'oczek' No i naprawdę swietny efekt psuje no co tu mówic - zwykła, niczym nie wyróżniająca się podstawka.
Dragon ogry - Najlepsze dragon ogry konwertowane jakie widziałem, naprawdę świetna robota! Masz rękę do gs-u i porządną wyobraźnie do lepienia No i przede wszystkim nic w nich nie razi mimo takich hybryd. Może słowa 'naturalnie wyglądają' nie pasują, ale wiesz o co chodzi
pzdr!
Dyskowiec - Bardzo mi się pomysł podoba, ale mam wrazenie ze troche za duzo 'oczek' No i naprawdę swietny efekt psuje no co tu mówic - zwykła, niczym nie wyróżniająca się podstawka.
Dragon ogry - Najlepsze dragon ogry konwertowane jakie widziałem, naprawdę świetna robota! Masz rękę do gs-u i porządną wyobraźnie do lepienia No i przede wszystkim nic w nich nie razi mimo takich hybryd. Może słowa 'naturalnie wyglądają' nie pasują, ale wiesz o co chodzi
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
@Rothand
Oczywiście, że nie pasują, bo na niektórych są symbole Great Maw Czy DO wyznają Great Maw?
No ale to pierdółka jest.
Oczywiście, że nie pasują, bo na niektórych są symbole Great Maw Czy DO wyznają Great Maw?
No ale to pierdółka jest.
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Brawo genialne konwersje
Czy mi się zdaje czy nowa edycja zachęca ludzi do robienia coraz lepszych i bardziej ekscentrycznych konwersji.
Czy mi się zdaje czy nowa edycja zachęca ludzi do robienia coraz lepszych i bardziej ekscentrycznych konwersji.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Dzieki wszystkim za komenty...
Great Maw? - a co to takiego? hehe ... to po prostu z angielskiego czy faktycznie ogry cos takiego maja?
...jak dla mnie to rownie moze wygladac na paszcze demona... - masz racje - pierdoła - a pomalowane i tak beda duzo lepsze od tych Papayów z GW
Jedziemy dalej
Ulmar the One ... autorski projekt ktory robilismy wspolnie z kolego... syn Sigvalda i Morathi.... gdzies to umarlo po drodze- ale z grubsza mial on wygladac tak:
I moj BSB - wiem ze podstawka tez tak sobie wyglada- przy okazji ja ztuninguje
Great Maw? - a co to takiego? hehe ... to po prostu z angielskiego czy faktycznie ogry cos takiego maja?
...jak dla mnie to rownie moze wygladac na paszcze demona... - masz racje - pierdoła - a pomalowane i tak beda duzo lepsze od tych Papayów z GW
Jedziemy dalej
Ulmar the One ... autorski projekt ktory robilismy wspolnie z kolego... syn Sigvalda i Morathi.... gdzies to umarlo po drodze- ale z grubsza mial on wygladac tak:
I moj BSB - wiem ze podstawka tez tak sobie wyglada- przy okazji ja ztuninguje
Chyba Ci się wydajelikaon pisze:Brawo genialne konwersje
Rothand pisze: Smocze ogry ... robilem je jeszcze do 7 edycji... teraz czekaja na pomalowanie chociaz raczej nie bede juz ich wystawial
BSB na wypasie, Ulmar też daje radę ale Dragon Ogry to moi faworyci
Jest to Ophiel Akerontes z Animy Tactics ...taki dark angel... jest wielkosci woja chaosu ale ma posture elfa... do tej roli nadawal sie idealnieRasti pisze:Co to za model elfa?
Bardzo ciekawy pomysł, BSB fajowy
Dzieki wszystkim za komenty i jedziemy dalej ...
Moi khornici.... slaba fotka ale zawsze jest
I harpiaki dla przyjaciela: