eco euro HE 4.0
Re: eco euro HE 4.0
Hmm, może trzeba będzie spróbować
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ja też potwierdzam, że taki BSB to bardzo żywotny model, siedzi w jakiś łucznikach lub LSG gdzieś na tyłach. Daje PD lepiej niż WL i dość istotne przerzuty - po wczorajszym turnieju jestem bardzo zadowolony z takiego rozwiązania. Oddział z BSB był tylko raz w CC (i to z 5 harpii i 5 ungorów), więc szans na zgon nie miał za dużych.
Dodatkowo jest to spora oszczędność, a tnąc trochę na WL i orłach można spokojnie dorzucić jeszcze 1-2 oddziały do rozpiski (mi weszło 2x5DP).
@Robson, co do tych DP z flamingami to zapytaj Szwentasa jak mu się taki oddział sprawdził na Arenie
Dodatkowo jest to spora oszczędność, a tnąc trochę na WL i orłach można spokojnie dorzucić jeszcze 1-2 oddziały do rozpiski (mi weszło 2x5DP).
@Robson, co do tych DP z flamingami to zapytaj Szwentasa jak mu się taki oddział sprawdził na Arenie
BSb tylko pancerny! Na ostatnim turnieju samotnym BSBkiem pogoniłem gwardię ze slanem
Poza tym może spełniać też inne funkcje, choćby pomóc łucznikom w zabiciu czegoś i generalnie ma potencjał.
Poza tym może spełniać też inne funkcje, choćby pomóc łucznikom w zabiciu czegoś i generalnie ma potencjał.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
ja tam uzywam bsb takiego jak w 7ed na koniku z bardingiem, DA, tarcza, hof, słomka
mam do niego sentyment i fajny model na lwie
nie ma lookouta w piechocie? wiem, wbrew pozorom nie zginął mi jeszcze ani razu, a zagrałem nim 6 bitew(3x WoCh, 2x DE, 1x DF)
p.s. tak, wiem ze koles nie lubi strzałów bez AS i z dużą siłą i od kaszkietu spadnie w pierwszej turze nie musicie mi tego uswiadamiac ^^
mam do niego sentyment i fajny model na lwie
nie ma lookouta w piechocie? wiem, wbrew pozorom nie zginął mi jeszcze ani razu, a zagrałem nim 6 bitew(3x WoCh, 2x DE, 1x DF)
p.s. tak, wiem ze koles nie lubi strzałów bez AS i z dużą siłą i od kaszkietu spadnie w pierwszej turze nie musicie mi tego uswiadamiac ^^
Jak będzie siedział w oddziale, to nie spadnie. Taki koleś jest fajny, tyle, że jak napisałeś, nie ma LoS.
bo ty grac nie umiesz nubie =P ja jakos tym gram i mi sie splacajaSzwentas pisze:bardzo dobrze zginą nie robiąc nic 4 razy:/ raz wbił sie w abomkę zadałem 2 razy abomka ustała breja i ich zjadła ....
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.