Kabaret LL
Moderator: swieta_barbara
chłopie pisz do swoich kolegów – ja Ciebie nie znam.
- swieta_barbara
- habydysz
Blokuje do jutra do poludnia, ochloncie sobie.
Myślisz, że pomogło? Przecież Lohost z Laikiem na bank mają sobie jeszcze bardzo dużo do powiedzenia 

@Scimitar
Jeżeli już policzyłeś mastery według szerokości geograficznej, której się sam, gdy to wygodnie, nie trzymasz to Twoje dane są właśnie taką „statystyką” o jakiej pisałeś w swoim pierwszym poście w temacie.
Nie trzymasz się wyjmując poza kategorie 12 z 60 masterów(Warszawskich), odbywających się na północ od tej linii, a jeden wręcz błędnie policzyłeś(Zielona Góra).
Przy takim zakłamaniu wychodzi Ci po równo, czyli...
W rzeczywistości, według Twojej metody jest stosunek 37:23
Pozdro i do zobaczenia na Arenie.
Jeżeli już policzyłeś mastery według szerokości geograficznej, której się sam, gdy to wygodnie, nie trzymasz to Twoje dane są właśnie taką „statystyką” o jakiej pisałeś w swoim pierwszym poście w temacie.
Nie trzymasz się wyjmując poza kategorie 12 z 60 masterów(Warszawskich), odbywających się na północ od tej linii, a jeden wręcz błędnie policzyłeś(Zielona Góra).
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Chyba nie zrozumiałeś co chciałem przekazać, ale trudno - inni zrozumieli.Laik pisze:@Scimitar
Kurde no zadziwiasz mnie. Nie rozgryzłem cię jeszcze i się zastanawiam mocno kim jesteś:
- albo jesteś kompletnym idiotą i szukasz forumowej akcji
- może po prostu jesteś zwykłym Trollem i się starasz na tym polu zabłysnąć
- a może po prostu wychodzi z ciebie zwykłe buractwo
Proponujesz challange na Arenie, ale jeśli gra miałaby polegać na wykłócaniu się o wszystko i przebiegać w g..ej atmosferze którą może zapowiadać to jak się kreujesz swoimi wpisami na forum to podziękuję (mimo, że zwykłem challangy nie odmawiać). Ostatni challange na Arenie jaki grałem był z Blessem i do dziś go wspominam jako miło spędzone 3 godziny przy stole z figsami. Tak więc jak miałbym grać to wolę sobie wybrać kogoś kto zapewnia miłą kulturalną atmosferę.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Nie jest Laik, ani burakiem, ani idiotą - a przynajmniej moim zdaniem nie jest. Co do trolla to tylko czasamiScimitar pisze: Chyba nie zrozumiałeś co chciałem przekazać, ale trudno - inni zrozumieli.
Kurde no zadziwiasz mnie. Nie rozgryzłem cię jeszcze i się zastanawiam mocno kim jesteś:

Kurde, albo Laik wyedytował post, albo ja nie umiem czytać między wierszamiScimitar pisze:Proponujesz challange na Arenie.

Ja tam nie toczę boju - ot przedstawiłem co chciałem przedstawić i więcej nic nie będę dodawał, bo po co - najlepiej niech Baśka temat zamknie.
A odnośnie propozycji to z innych źródeł
Przynajmniej mnie uspokoiłeś w paru kwestiach.
A odnośnie propozycji to z innych źródeł

Draconis - FOR EVER !!!
też jakoś nie zauważyłem. Ale może coś mi umknęło. Scimi, bardzo Cie proszę daj już spokój, bo nazywanie kogoś idiotą i burakiem jest nie na miejscu, prawda?ksch pisze:Kurde, albo Laik wyedytował post, albo ja nie umiem czytać między wierszamiScimitar pisze:Proponujesz challange na Arenie.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ja kompletnie nie rozumiem tego ciśnienia. Przecież mniej więcej wszyscy wiemy, gdzie mamy bliżej, a gdzie dalej - wystarczy zrobić trwającą pół roku ankietę i po problemie
Scimi - czy challenge dotyczył figurek, czy wielkiego pojedynku geograficznego

Scimi - czy challenge dotyczył figurek, czy wielkiego pojedynku geograficznego

Nie no figurek - geografia to się w pracy przydaje. Ale jak ma być niemiło, to szkoda mi nerwów - nie po to jadę do Krakowa na cały weekend po tygodniach w robocie, by się jeszcze przy ludzikach ciśnieniować.ksch pisze:Scimi - czy challenge dotyczył figurek, czy wielkiego pojedynku geograficznego![]()
Draconis - FOR EVER !!!
NieScimitar pisze: Nie no figurek - geografia to się w pracy przydaje. Ale jak ma być niemiło, to szkoda mi nerwów - nie po to jadę do Krakowa na cały weekend po tygodniach w robocie, by się jeszcze przy ludzikach ciśnieniować.

Nie znasz człowieka i oceniasz? Dość surowa ta ocena chyba, że stosujesz swoją miarę. następnym razem jak będziesz miał zamiar kogoś obrażać to zamiast wyślij wciśnij lepiej alt+F4Scimitar pisze: Kurde no zadziwiasz mnie. Nie rozgryzłem cię jeszcze i się zastanawiam mocno kim jesteś:
Pozdro

Lazur pisze:Nie znasz człowieka i oceniasz? Dość surowa ta ocena chyba, że stosujesz swoją miarę. następnym razem jak będziesz miał zamiar kogoś obrażać to zamiast wyślij wciśnij lepiej alt+F4Scimitar pisze: Kurde no zadziwiasz mnie. Nie rozgryzłem cię jeszcze i się zastanawiam mocno kim jesteś:
Pozdro
+1.
Scimi żal.

T
Tak, moda kultywowana przez kogoś z okolic centrum.
Jeśli ludzie nie są głupi to widząc jak ktoś gada, oleją to i wyciągną własne wnioski, dlaczego zaprzeczasz własne zdanie?
Skoro obecny podział jest bez sensu, to zamiast powtarzać to co już każdemu powiedziałeś i każdy wie, zaproponuj lepszy projekt, przekonaj do niego ludzi, poddaj go pod głosowanie i napraw środowisko. I nie pierdol farmazonów że oś południa będzie bojkotować ten projekt dla zagarnięcia masterów większej liczby masterów bo zacznie to przypominać jakieś chore teorie spiskowe i zimną wojnę wprowadzoną na forum.
Jeśli ludzie nie są głupi to widząc jak ktoś gada, oleją to i wyciągną własne wnioski, dlaczego zaprzeczasz własne zdanie?
Skoro obecny podział jest bez sensu, to zamiast powtarzać to co już każdemu powiedziałeś i każdy wie, zaproponuj lepszy projekt, przekonaj do niego ludzi, poddaj go pod głosowanie i napraw środowisko. I nie pierdol farmazonów że oś południa będzie bojkotować ten projekt dla zagarnięcia masterów większej liczby masterów bo zacznie to przypominać jakieś chore teorie spiskowe i zimną wojnę wprowadzoną na forum.
Zarówno ja jak i Jasiuuu nie mieszkamy ani na Śląsku ani nawet na południu. Nic mnie nie obchodzą statystyki ani te podane przez Laika ani Scimitara ale sposób prowadzenia dyskusji na forum już tak i tylko tego dotyczyła moja wypowiedź.lohost pisze:Zostawcie Scimiego w spokoju, robienie z kogos wariata to jakas slasko poludniowa moda?
16 masterów w sezonie? Moim zdaniem raz na miesiąc to dość (niektórzy twierdzą nawet, że to i tak za dużo)lohost pisze:propozycje? prosze 16 obowiazkowych masterow w sezonie -za kazde wojewodztwo pomysl madry czy glupi nie wazne, niech ktos rzuci nastepny zamiast pierdzielic od rzeczy.

nowe ośrodki? O ile się nie mylę w aktualnym głosowaniu jest tak, że jeden z masterów MUSI być nowym ośrodkiem. Idąc na kompromis można zrobić metodę 2-1. czyli w tym roku 1 ośrodek, w następnym 2, potem znowu 1...
dlaczego nie zostać przy 2 nowych corocznie? Bo za szybko się wyczerpią i zostanie nam stary sos, gdzie nawet jak ktoś się pojawi nowy to będzie się mógł mniej postarać bo w tym roku są 2 mandaty. Dlaczego co rok 2? Bo czasami są ciekawe propozycje i przyda się im wsparcie, np. w tym sezonie nowe są Babice, które wygrały z Włocławkiem. Nie mówię że to jest złe, gdybyśmy mieli w tym roku ten system i akurat dwójkę to byłyby 2 nowe mastery, moim zdaniem oba sensowne.
tak więc, problem może nie jest może rozwiązany ale jest propozycja, czy ciekawa? środowisko zdecyduje.
Rozmieszczenie równomierne zależy w dużym stopniu nie od tego jak mamy podzielony administracyjnie kraj a od tego gdzie są skupiska graczy i tego się nie zmieni.
okoliczne ośrodki robią dużo lokali-> rozwijają się i dostają za to głosy -> przychodzi moment że spora rzesza graczy chce w swojej okolicy mastera -. mamy przesunięcie masterów na północ/południe/wschód/zachód. Tak jest i będzie i nic tego nie zmieni. Parę lat temu Śląsk miał mniej głosów i było lekkie przesunięcie na północ, teraz Śląsk ma więcej graczy i będzie przesunięcie na południe. Kto wie czy za 3 lata nie rozwinie się nam Poznań z Wrocławiem do tego stopnia aby przesunąć całość w swoją stronę? Tak po prostu jest, gracze chcą turnieje bliżej siebie, niektóre turnieje z kolei są tak zajebiste że niezależnie od predyspozycji ludzi, utrzymują się corocznie.
Chcesz mastery bliżej siebie? Albo środowisko urośnie do tego stopnia że to sobie wywalczy albo zrobi 1 dobry master który zagrzeje na stałe sobie miejsce.
To jest do wykonania bez większego problemu, prawda?
Grupa rządząca. czyli wybierająca gdzie są turnieje? Pamiętaj że mandaty otrzymują przeważnie kluby za lokale i to one wybierają przedstawicieli swoich (przykładowo, ja jestem taką osobą) Więc, to nie jest głos jednej osoby, a głos który wyszedł z forumowego, wewnętrznego głosowania w danej sprawie.
Owszem, są prężne osoby które same się tym zajmują i działają solo, tutaj jedynym kryterium jest zrobienie x turniejów (my bad) to nie jest trudne, wystarczy się postarać.
dlaczego nie zostać przy 2 nowych corocznie? Bo za szybko się wyczerpią i zostanie nam stary sos, gdzie nawet jak ktoś się pojawi nowy to będzie się mógł mniej postarać bo w tym roku są 2 mandaty. Dlaczego co rok 2? Bo czasami są ciekawe propozycje i przyda się im wsparcie, np. w tym sezonie nowe są Babice, które wygrały z Włocławkiem. Nie mówię że to jest złe, gdybyśmy mieli w tym roku ten system i akurat dwójkę to byłyby 2 nowe mastery, moim zdaniem oba sensowne.
tak więc, problem może nie jest może rozwiązany ale jest propozycja, czy ciekawa? środowisko zdecyduje.
Rozmieszczenie równomierne zależy w dużym stopniu nie od tego jak mamy podzielony administracyjnie kraj a od tego gdzie są skupiska graczy i tego się nie zmieni.
okoliczne ośrodki robią dużo lokali-> rozwijają się i dostają za to głosy -> przychodzi moment że spora rzesza graczy chce w swojej okolicy mastera -. mamy przesunięcie masterów na północ/południe/wschód/zachód. Tak jest i będzie i nic tego nie zmieni. Parę lat temu Śląsk miał mniej głosów i było lekkie przesunięcie na północ, teraz Śląsk ma więcej graczy i będzie przesunięcie na południe. Kto wie czy za 3 lata nie rozwinie się nam Poznań z Wrocławiem do tego stopnia aby przesunąć całość w swoją stronę? Tak po prostu jest, gracze chcą turnieje bliżej siebie, niektóre turnieje z kolei są tak zajebiste że niezależnie od predyspozycji ludzi, utrzymują się corocznie.
Chcesz mastery bliżej siebie? Albo środowisko urośnie do tego stopnia że to sobie wywalczy albo zrobi 1 dobry master który zagrzeje na stałe sobie miejsce.
To jest do wykonania bez większego problemu, prawda?
Grupa rządząca. czyli wybierająca gdzie są turnieje? Pamiętaj że mandaty otrzymują przeważnie kluby za lokale i to one wybierają przedstawicieli swoich (przykładowo, ja jestem taką osobą) Więc, to nie jest głos jednej osoby, a głos który wyszedł z forumowego, wewnętrznego głosowania w danej sprawie.
Owszem, są prężne osoby które same się tym zajmują i działają solo, tutaj jedynym kryterium jest zrobienie x turniejów (my bad) to nie jest trudne, wystarczy się postarać.
Ostatnio zmieniony 8 paź 2011, o 11:41 przez Urban, łącznie zmieniany 1 raz.