WIELKI DRACON

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

szafa@poznan pisze:bo w booku wprost pisze
a nawet jest napisane ;) najwyzej powiesz, ze to konwersja ;) malo kto z graczy batlowych pewnie bedzie wiedzial jak wygladaja wolfeni z konfrontacji :)

(a niech jeszcze orgowie przemysla tego gignata z inna bronia jak 2 hand weapon bo zasady sa w porzadku a tk nie jest najsilniejsza armia :) )

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Jak mi się uda przez ten miesiąc pomalować resztę (a raczej większość) armii, to pojadę. Póki co jestem na dobrej drodze. Może to będzie mój pierwszy master w życiu? A może nie? ;)
Uerph.

Awatar użytkownika
Bladeweaver
Mudżahedin

Post autor: Bladeweaver »

szafa@poznan pisze:czy kryterium wyswiga jest flufowośc oddziału, zgodnie z army bookiem? TO w takim razie wilkołaczek ma 100%, bo w booku wprost pisze że to wypaczona wersja zwierzaka którego boja sie miejscowi. Jak miejscowi boja sie wilków, to zamiast dużych dzikich krówek sa duże szalone pieski-wilczki :D

Miłoby było jakby potencjalny sędzia malarski sie wypowiedział ;)
Sędzią malarskim nie jestem ale mogę powiedzieć jak ja to widzę IMO... :twisted: wyswig nie ma nic do flufa jeśli coś jest minoturem i ma great wepona to jest max a jeśli jest to wilkołak z great weponem to spełnia jedynie 50% :( kryterium wyswiga... ale jak już napisałem to jest tylko moja prywatna opinia ;)
Shino pisze:(a niech jeszcze orgowie przemysla tego gignata z inna bronia jak 2 hand weapon bo zasady sa w porzadku a tk nie jest najsilniejsza armia )
Nie ma nad czym myśleć.. ;) turniej jest Limited a zasady Limited nie dopuszczają tych gigantów... :(

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Zawsze mozna zrobic limited z dopuszczonymi gigantami z GW - to zalezy od orgow , albo od tego ile wodki shino im wklei...

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

No to w kwestii wyswiga: mój war altar to priest na goblinowskim rydwanie, przy czym to nie jest rydwan zabrany koledze na czas turu, tylko lekko przerobiony rydwan gobliński pomalowany w sposób korespondujący z priestem na rydwanie siedzącym. Będzie to uznane za war altar czy nie?

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

raf pisze:No to w kwestii wyswiga: mój war altar to priest na goblinowskim rydwanie, przy czym to nie jest rydwan zabrany koledze na czas turu, tylko lekko przerobiony rydwan gobliński pomalowany w sposób korespondujący z priestem na rydwanie siedzącym. Będzie to uznane za war altar czy nie?
A wyszła figurka war altara ?? ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nooo wyglada tak ;) :

http://uk.games-workshop.com/empire/min ... gallery/3/

Na powazie - na pewno nie bedzie problemu Raf , jesli zaczna robic problemy o to , bedzie to znaczylo , ze cos z nimi nie tak ;)

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

:shock:

Taki efekt przerobienia rydwanu mógłby byc mozliwy jedynie w filamch z Leslim Nielsenem :lol:

A mój rydwan w jakimś tam etapie wipa wyglądał tak:

http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php? ... 3121#49633

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

Ziemas nie obrażaj mnie;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Ziemko pisze:Zawsze mozna zrobic limited z dopuszczonymi gigantami z GW - to zalezy od orgow , albo od tego ile wodki shino im wklei...
czyli mam ze soba dodatkowe 2 flaski przywiezc? ;]

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

a niby wfb jest poza korupcją:P

DaBoss
Chuck Norris

Post autor: DaBoss »

Shino pisze:
Ziemko pisze:Zawsze mozna zrobic limited z dopuszczonymi gigantami z GW - to zalezy od orgow , albo od tego ile wodki shino im wklei...
czyli mam ze soba dodatkowe 2 flaski przywiezc? ;]
Słabo oceniasz chłopaków z Wejherowa.

PRZYNAJMNIEJ TRZY :D :D

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

O minotaurach-wilkołakach się wypowiedziałem: będą spełniać kryteria WYSIWYGu (bo nie oceniamy "jakości" WYSIWYGU tylko czy jest, więc przyjmujemy, że jest).

Turniej jest Limited, więc to co w Limited zgodnie z uściśleniami to na to gramy.

Awatar użytkownika
Pierun
Mudżahedin

Post autor: Pierun »

Jak wygląda sprawa noclegu osób trzecich, nie turniejowiczów? Znajdzie się tam miejsce?

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Jest możliwe - trzeba się zgłosić wcześniej z tym faktem, powiedzmy do końca tego tygodnia. Koszt 10 zł + 3 zł identyfikator = razem 13 zł.

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

czy Stirquit's Wooda Gobbas są dozwolone ?

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Inferno pisze:czy Stirquit's Wooda Gobbas są dozwolone ?
A co to takiego ?? Nie słyszałem, by w limited byli, więc pewnie nie. Ale daj jakiś link co to jest :)

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

są w AB ... robił je MKG

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

są w AB
Faktycznie wiarygodne źrodło;)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Inferno pisze:są w AB ... robił je MKG
AB czyli w Army Booku, czy AB czyli w Army Builderze ??

Nie zagłębiałem się w tabelkę w uściśleniach, ale jak tam ich nie ma, to sorry Winetou. Najlepiej napisz do Bladeweavera (namiary w 1szym poście - sprawdza rozpiski), to wyjaśni ci czy można czy nie.

ODPOWIEDZ