a nawet jest napisaneszafa@poznan pisze:bo w booku wprost pisze

(a niech jeszcze orgowie przemysla tego gignata z inna bronia jak 2 hand weapon bo zasady sa w porzadku a tk nie jest najsilniejsza armia

a nawet jest napisaneszafa@poznan pisze:bo w booku wprost pisze
Sędzią malarskim nie jestem ale mogę powiedzieć jak ja to widzę IMO...szafa@poznan pisze:czy kryterium wyswiga jest flufowośc oddziału, zgodnie z army bookiem? TO w takim razie wilkołaczek ma 100%, bo w booku wprost pisze że to wypaczona wersja zwierzaka którego boja sie miejscowi. Jak miejscowi boja sie wilków, to zamiast dużych dzikich krówek sa duże szalone pieski-wilczki
Miłoby było jakby potencjalny sędzia malarski sie wypowiedział
Nie ma nad czym myśleć..Shino pisze:(a niech jeszcze orgowie przemysla tego gignata z inna bronia jak 2 hand weapon bo zasady sa w porzadku a tk nie jest najsilniejsza armia )
A wyszła figurka war altara ??raf pisze:No to w kwestii wyswiga: mój war altar to priest na goblinowskim rydwanie, przy czym to nie jest rydwan zabrany koledze na czas turu, tylko lekko przerobiony rydwan gobliński pomalowany w sposób korespondujący z priestem na rydwanie siedzącym. Będzie to uznane za war altar czy nie?
Słabo oceniasz chłopaków z Wejherowa.Shino pisze:czyli mam ze soba dodatkowe 2 flaski przywiezc? ;]Ziemko pisze:Zawsze mozna zrobic limited z dopuszczonymi gigantami z GW - to zalezy od orgow , albo od tego ile wodki shino im wklei...
AB czyli w Army Booku, czy AB czyli w Army Builderze ??Inferno pisze:są w AB ... robił je MKG