Z graczy z 'naszego' środowiska pojedzie napewno Fluff, Gremlin, Garg
Nakręcamy się wzajemnie

Fajnie byłoby gdyby Bochnia pojechała

tak, na tą chwile oba Paraszczaki, Stone i ja planujemy jechac.Danrakh pisze:W takim razie szykuje się spora reprezentacja małopolski, bo jak znam życie to stary Legion też się pojawic4h10 pisze:Również się wybieram.
Dibo pisze:Zaskoczony jestem tymi DoW, pewnie nie wszyscy wiedzą ale to miała być moja pierwsza armia. BA! Od grania Psami 4 lata temu dzieliło mnie tylko 1 kliknięcie na Allegro. Coś mnie powstrzymało i jednak zacząłem od Kózek![]()
Nawet "w obecnych czasach" moim marzeniem jest pełny klocuszek Riccos-ów i odział Kuszników za pawężami.
Ahhhh <wzdycha>
Leoh pisze:tak, na tą chwile oba Paraszczaki, Stone i ja planujemy jechac.Danrakh pisze:W takim razie szykuje się spora reprezentacja małopolski, bo jak znam życie to stary Legion też się pojawic4h10 pisze:Również się wybieram.
+ nie wiem do którego Legionu zalicza sie Fluffy ? jak ja odpuszczałem warhammera to Fluffiego jeszcze z nami nie bylo, ale pozniej rzeczy sie zmienialy.
Wiesz tego to ty sie nigdy nie dowiesz czy dołączył czy nie. Ja ponoc byłem w starym Legionie o czym dowiedziaem sie pare miesięcy temuPiotrB pisze: Flufy nigdy do nas nie dołączyłJest wasz zabierajcie go ! Nawet wam dopłacimy:)
od kogo sie dowiedziales^Karpiu^ pisze:Wiesz tego to ty sie nigdy nie dowiesz czy dołączył czy nie. Ja ponoc byłem w starym Legionie o czym dowiedziaem sie pare miesięcy temuPiotrB pisze: Flufy nigdy do nas nie dołączyłJest wasz zabierajcie go ! Nawet wam dopłacimy:)
Fajniec4h10 pisze: Również się wybieram.
Sporo graczy w lidze ma wpisany stary Legion, i fajnieLeoh pisze: Fluffy, czyli kolejny aktywny gracz w Legionie! z ogromnym doswiadczeniem i jeszcze wieksza kolekcja pomalowanych modeli !