Master w Babicach 17-18.11.2012
gracze CHD zaoszczędzą na modelach/konwersjachSmiechu pisze:Zapomnij że będziesz mógł wystawić 2.Dymitr pisze:Kadai??

Bo ze zmianami compa i Ordinem na turnieju to juz nie mamySmiechu pisze:Stachu nie bedzie gral, bo w tym czasie ma zjazd, a Shino bodajże też coś tam ma przy sobocie, wiec nie bójcie sie. Nemezis wciaz ma szanse na wygranie Mastera i kolejnej ligi

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Narazie kombinujcie wszyscy pod 2600 euro bez modyfikacji.
Jeżeli pojawia sie jakieś zmiany to czysto kosmetyczne (Kadai jest ta kosmetyka mi.), bo naprawde nie ma za bardzo co zmieniac.
Wstrzymajcie sie do poniedzialku az zawiśnie temat w 100%
Jeżeli pojawia sie jakieś zmiany to czysto kosmetyczne (Kadai jest ta kosmetyka mi.), bo naprawde nie ma za bardzo co zmieniac.
Wstrzymajcie sie do poniedzialku az zawiśnie temat w 100%
czyli bestie na 2800 składac?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Krzysiu i JH pokrzyżują Wam planyRince pisze:Bo ze zmianami compa i Ordinem na turnieju to juz nie mamySmiechu pisze:Stachu nie bedzie gral, bo w tym czasie ma zjazd, a Shino bodajże też coś tam ma przy sobocie, wiec nie bójcie sie. Nemezis wciaz ma szanse na wygranie Mastera i kolejnej ligi...

Może by podnieść limit na ilość strzelających modeli?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Łaaaaa łaaaaaaaa łaaaaaaa!!!Dymitr pisze:Kadai??
Proszę, nie mów więcej tego słowa, też się go panicznie boję..... brrrrr....
Tak ciężko go zatrzymać goblinem na wilku z dragonbane gemem..... ach....
Teraz będzie mi się śnił w nocy....
P.S. Kadaii, abomka, hydra.... zapomnij o 2... są zbyt straszne, by móc się bawić w plastikowe figurki i nie płakać...

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Kombinuj dalejJankiel pisze:Ciężko, chyba, że się ma włoskie kości bez pał.Tak ciężko go zatrzymać goblinem na wilku z dragonbane gemem..... ach....

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

taki goblin to cel nr1, spada od zwykłej armaty co ma przerzut na wszystko. ban na kadaja to dobra opcja bo z 2 to ta armia staje się jeszcze bardziej nobrainowa a rozpy nie będą sie różniły niczym
. a tak jakaś kawaleria się trafi? jak ktoś ma ciśnienie na wynik to niech żyłuje skilla, pamiętajcie że ktoś kto ma z tym grać też chciałby miło spedzić czas. 

kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- Aron_Banalny
- Masakrator
Kalafior i jego mądrości, brak mi słów!
Śmiechu, wiecie już jak z ograniczeniami armijnymi i tymi sprawami?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
rozumiem że masz na myśli tą wkładkę do WD?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293