DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI - Gorzów Wlkp. 24-25.08.13...
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI - Gorzów Wlkp. 24-25.08.13.
Co nie? 

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
rozumiem, ze dystansujemy konkurencje w ilosci postow? nie ma problemowZiemko pisze: Shino tak na powaznie, nie bylo mnie 2 lata prawie, ale napawde stales sie takim forumowym trollem czy sobie jaja robisz lub jestes pod wplywem jakis srodkow ?
W sprawie samego postu:
A ajk myslisz?
Shino pisze:rozumiem, ze dystansujemy konkurencje w ilosci postow? nie ma problemowZiemko pisze: Shino tak na powaznie, nie bylo mnie 2 lata prawie, ale napawde stales sie takim forumowym trollem czy sobie jaja robisz lub jestes pod wplywem jakis srodkow ?
W sprawie samego postu:
A ajk myslisz?
Nie wiem Shino co myslec, bo jesli trollujesz to na poziomie 11 latka.
Odnosnie postow, przeciez wiesz, ze i tak nie wygrasz, w zwiazku z tym zlituj sie nad reszta i nie mecz ich slabym trollingiem.
dam rade spokojnie. tylko tysiac postow musze nabic bonusowo. Bede spal po poltorej godziny i odpowiadal na moje pytania zeby dac ci radeZiemko pisze: Odnosnie postow, przeciez wiesz, ze i tak nie wygrasz, w zwiazku z tym zlituj sie nad reszta i nie mecz ich slabym trollingiem.

- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
To będzie pasjonująca walka
Godna prawdziwej, epickiej legendy.Necromanter pisze:To będzie pasjonująca walka
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Spaliśmy w tym akademiku rok temu więc odpowiem...JaceK pisze:Czy pokoje w akademiku mają łazienki/toalety?
Czy może te są wspólne - na korytarzu?
Nie mogę wejść na ich stronę...
Z góry dzięki za info.
Jest jedna łązienka/toaleta na 3 pokoje. Pokoje są 2-3 osobowe w zestawach 3+2+2 chyba.
Ogólnie warunki wyśmienite jak na tą cenę.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Tak powstają bohaterowie.Jagal pisze:Godna prawdziwej, epickiej legendy.Necromanter pisze:To będzie pasjonująca walka
ogladam wlasnie film "superman: doomsday" - byscie nie skonczyli swej walki w ten sam sposób?
Poza tym tu macie realne cele do walki - ja na HLOSie musze pobic 3 167 895 postów bota zwanego "testowy Miś" - i musze pisac zawsze i wszedzie : ( bez chwili odpoczynku, bez grama merytoryki ; ( niedlugo bede musial nauczyc sie zasad 40k zeby i w tym podforum spamowac; (
Poza tym tu macie realne cele do walki - ja na HLOSie musze pobic 3 167 895 postów bota zwanego "testowy Miś" - i musze pisac zawsze i wszedzie : ( bez chwili odpoczynku, bez grama merytoryki ; ( niedlugo bede musial nauczyc sie zasad 40k zeby i w tym podforum spamowac; (
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nic się nie zmieniło, przeglądam temat DMP i co widzę?
góra dwa posty są na temat, reszta to piaskownica

góra dwa posty są na temat, reszta to piaskownica

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ciężko napisać cokolwiek konstruktywnego. Jeśli pojawi się pytanie czy organizatorzy zamierzają wprowadzić jakieś zmiany to zacznie się flame. Jeśli ktoś chce wprowadzić motywującą atmosferę to może spodziewać się spamu od Ziemka lub Shino. Weź tu wybierz.