Żal.pl czyli żalimy się :P

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

Tiaaa...
Potem określenie "Masakra na turnieju w battla" mogłoby mieć całkiem inne znaczenie...

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Przedwczoraj, czyszcząc te cholerne ludziki, rozbiłem w kajucie butelkę denaturatu... Tyle się zmarnowało! A toksyczne opary unoszą się do dziś!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Kapitan Hak pisze:Tyle się zmarnowało! A toksyczne opary unoszą się do dziś!
E tam Kapitanie Haku przynajmniej możesz sobie trochę powdychać ;) To tak do końca sie nie zmarnował :P

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jakie znowu toksyczne? :mrgreen:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Sykstus pisze: E tam Kapitanie Haku przynajmniej możesz sobie trochę powdychać ;) To tak do końca sie nie zmarnował :P
Masz rację - cała załoga na tym skorzystała, mogąc się bezkarnie sztachać! Nie zapominajmy też o wysokiej jakości tych (u)lotnych, wydestylowanych, czystych jak łza, oparów! No i nie trzeba było przez chlebek przepuszczać, by się fioletowego barwnika pozbyć. Same plusy ja tu widzę.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Ja niespecjalnie, na sam zapach zbiera mi się na wymioty - mam nadzieję, że do jutra wywietrzeje, bo nie dam rady tam wejść :?

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Nie obiecuję, czy wywietrzeje, ale nie martw się - można się przyzwyczaić i da się już spać w mojej kajucie.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
ziomo
Wałkarz

Post autor: ziomo »

!!!YO!!!YO!!!YO!!!YO!!!YO!!!YO

Ja tam lubie denaturacik :D :lol:

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

no zule tez ten denaturat lubia wystarczy popatrzec na ich urocze buzki i te czerwone noski ]:-> az chce sie pic
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Aragorn007
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Aragorn007 »

To ja na Drodze Krzyżowej schowałem się z kumplem w krzakach obok kościoła i kiedy przechodził jakiś mocher to wystawiliśmy z krzaków dupy.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Aragorn007 pisze:To ja na Drodze Krzyżowej schowałem się z kumplem w krzakach obok kościoła i kiedy przechodził jakiś mocher to wystawiliśmy z krzaków dupy.
to w cale nie zal sami chcieliscie wysatwic dupy a babcia pewnie zadowolona byla mimo skrzywionej miny]:->

Awatar użytkownika
Aragorn007
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Aragorn007 »

Pewnie tak :D

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

Nie wiedziałem, że kumple na Obozie zrobili sobie nalewkę bursztynową ze spirytusem, dodali cytrynę i drożdże żeby przyspieszyć fermentacje. Siedząc u nich zadławiłem się cukierkiem i dostałem to żeby popić.... Parszywa sprawa, to gówno miało z 90% i jeszcze popitki nie dostałem, myślałem, że straciłem język, przełyk, a zawartość żołądka wyleje się do innych organów :/ ;( :( niech mnie ktoś przytuli

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

a ja odkrylem jak zmauje valejlo ]:-> przez przypadek wlazylem caly pedzel farby do ryja zamiast do wody ]:-> o kurde
nie no jak by poslodzic to by byla zjadliwa ta farba

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

cholera jak się żalić to się żalić...

Dostałem jakiegoś pieprzonego zapalenia ucha... nie dość że jestem uziemiony na 5 dni podczas wakacji, to jeszcze lekarka miała źle ustawiony datownik na pieczątce i w aptece mi powiedzieli ze recepta nieważna... a mnie napie***la lewa część głowy i mam zatkane przez jakiś obrzęk czy coś ucho....

I nie ma mnie kto przytulić bo Ukochana pojechała i jeszcze nie wróciła :cry:
życie jest do odbytu....
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Post autor: Wych »

Mnie nie przebijesz. Wczoraj po pol roku zwiazku rozstalem sie z moją lubą. Ot tak sobie po prostu uslyszalem, ze chyba jednak nic z tego nie bedzie.
A zeby dopelnic czary goryczy dzisiaj bylem u lekarza, wizyta ktora miala byc wlasciwie pro forma przed poniedzialkowa operacja. No i co sie stalo? Anastezjolog nie dopuscil mnie do zabiegu tlumaczac wszystko nie dostatecznym wyposazeniem szpitala. Niby lepiej ze nawet jest przesadnie ostrozny, niz by mieli mnie kroic i wyniklyby jakies komplikacje, ale w ten sposob jestem pol wakacji w plecy. Az sie boje myslec co sie wydarzy jutro...

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Skoro do odbytu to idź do ubikacji :P Stary masz prze#$%^&* krótko mówiąc ;)

Awatar użytkownika
dybos
Wałkarz

Post autor: dybos »

Jak się żalic to się żalić.
Ja w zeszłym roku podczzas w-f meczu w hokeja wziąłem udział w "zadymie" pod bandą (niby w-fista mówił żeby ostro nie grać no ale wiadomo że ten mecz wyglądał raczej na rugby i to przy pomocy kiji). I tak się złożyło, że dostałem kose z kija co skonczylo sie upatkiem i silnym stłuczeniem ręki. Pojechałem do lekarza a on mnie w gips. Pytam się faceta po ludzku jak człowieka czy po tygodniu noszenia z opaskom elastyczna na reku bede mogl jeżdzić a ten grubas ortopeda ( ważył na moje ze 150 kilo), nie żadnego sportu przez 3 tygodnie. No nieżle sie wkurwilem Ale dobrze się skończyło bo mi mama ściagnęła gips i jakoś do tej pory żyje. A narty byly super :D :D
Wiem, że nic nie wiem!!!
(ale szybko sie ucze) :D :D :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

No to jak wszyscy to ja też...
Nie ma matematyczki. Wolna godzina. Wyszliśmy na dwór. Z kumplem ćwiczymy Parkoura. Lece, przeskakuję ławkę... pierdzielut, upadłem z saltem po drugiej stornie ławki, złamałem łokieć. A jakieś mohery w tle "I barrrrrrdzo dobrze!"... 4 dni w szpitalu, gips na półtora miecha... do tego to była prawa ręka, więc z malowania nici! :( Ale się wtedy wkurzyłem... ale już luz, tylko odszkodowanie- za długo będę czekał... w sumie 3 miechy ;/

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

sytuacje battlowe:
Strategicon 2005, Wrocław. Mój piękny unit 15 Imperialnych White Wolfów z herosem i Bsb..na tyłach klocka 8 Irongutów z Bsb i generałem..krytyczny moment bitwy...jak to mówią wszystko albo nic..deklaracja szarży..i przez dwie moje tury nie zdaję testów strachu...
jaki ja byłem wściekły...
miny przeciwników..bezcenne..

co do gry w piłkę...gram jako bramkarz w halówkę..po tym jak w jednym meczu (gramy 120 minut) dostałem 5 razy w "torbę" zakupiłem specjalny ochraniacz...pomaga..

blizn, zacięć, rozlanych klejów nie liczę...

ODPOWIEDZ