Jakie programy w TV was wkurzają?

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Paffeu pisze:w11 i detektywi są w porządku, mam niezły ubaw jak to oglądam :P

ale z tym Benny Hillem to się zgodzę z Tomciem, jesteś heretykiem i ignorantem :P
W11 i Detektywi to zdeka sztuczne to, ale ogólnie oglądać się da i jak czasem oglądam to polewka jest :P .
A Benny Hill - klasyka!
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

W-11 to kiedyś było niezłe. Jakieś 2-3 lata temu. Detektywi to raczej popłuczyny.

Sędzia Anna Maria Wesołowska jest tak przekolorowana, że aż śmieszna. Do bólu sprawiedliwy i praworządny sędzia, niemalże inkwizycyjny prokurator i czuły i kochany adwokat. Plus tłum ludu wylewający żale, mało mające wspólnego z prawdziwymi zeznaniami.

Prawdziwe rozprawy sądowe są świetne. A to, to jest tak, jakby Fakt opisywał jakąś rozprawę :?

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

TomCio pisze:
Artemis pisze:nienawidze w pierwszej kolejności Benny Hilla
Heretyk! Benny Hill jest zajebisty :D .
Co do reszty to się zgodze.
"Kiedyś nawet nas śmieszył, ale potem obaj skończyliśmy 7 lat" (c) zczuba. Cała prawda, choć jeżeli chodzi o taki prosty humor to jest niezły. :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Przypomniało mi się jeszcze coś, "Szał na Amandę" który to ma być nowym Bennym Hillem, widziałem to z rok temu, leci bodajże na ZigZapie (błe!). To jest tak denne, że coś się w środku dzieje. Przykład (mój ulubiony):
Amanda przebrana jest za jakąś idiotkę z zębami jak 50cent, loczkami i zezem. Walnęła tortem w jakiegoś grubaska.
- Dlaczego uderzyłaś mnie tortem?
Amanda rzuca głupie spojrzenie do kamery. Odpowiada:
- Ja lubię tort!
I oczywiście odbywają się wszędobylskie dzikie śmiechy.

Eeech...

Awatar użytkownika
dybos
Wałkarz

Post autor: dybos »

Czterej Pancerni Rulez!!
A najgorsze to rozmowy Niedokończone w Mojej ukochanej Toruńskiej TV Trwam. Moja babcia to ogląda!!!
Widziałem ostanio w Majewskim Filmik z tej Tv, tego akurat nie widziałem bezpośrednio w niej:
Siedzi w Studiu Ksiądz i Gosiewski:
Ksiądz- Witamy naszego widza jest pan na antenie.
Jakiś Moherowy dziad - Panie Wicepremierze: Czy nie można tych wszystkich liberałów z Polski wywieźć za granicę?? Bo jakby za 20 lat wrócili to by zobaczyli jak ta nasza Polska rozkwita.
-Gosiewski coś tam bąknoł, że niestety nie może tego zrobić i po sprawie.

I co?? To ja wole Sędzine A.M.W
Wiem, że nic nie wiem!!!
(ale szybko sie ucze) :D :D :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

W11 jest smiechowe, widać czasem typy zrobieni na taki którzy naprawde długo w tej 'gangsterce' ;) siedzą, i zaczynają ich straszyć na przesłuchaniach i od razu wszyscy sie próją :) to mnie najbardziej bawi i te ich teksty :lol2:

Awatar użytkownika
Zgryd
Wałkarz

Post autor: Zgryd »

Mnie denerwują amerykańskie seriale, które zdają się mieć nieskończoną ilość serii. Jak tylko jakiś nowy się pojawi to połowa społeczeństwa świata poza nim nie widzi. Ponadto zastanawia mnie fakt, że w Music Television prawie wcale nie ma muzyki, za to dużo jest kretyńskich seriali, i programów, jak chociażby "Date my mom"...

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

Moda na sukces sedzia anna maria ]:-> to gowna takie jakich malo
w11n i detektywi to dobre seriale do krzyzowek ]:-> nie trzeba patrzec w telewizor ]:->

ale Benny Hill jest zajebisty tak samo jak Rodzina Bundy czy Kiepscy ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

max pisze:Moda na sukces
Synku, odstosunkuj się od serialu mamusi ;)

A tak serio, to Moda na sukces jest faktycznie g..., ale i tak się w niej orientuję [inna rzecz, że i po 2 miesiącach bez obejrzenia żadnego odcinka można się zorientować].

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

mnie denerwuje Bill Cosby Show, widać, to dowcip dla czarnych niewolników
:roll:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Pawełek pisze:mnie denerwuje Bill Cosby Show, widać, to dowcip dla czarnych niewolników
Zniszczyłeś! :lol:
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

dwarf lord
Warzywo

Post autor: dwarf lord »

mnie najbardziej wkurzajo te brazylijskie, hiszpanskie itp. seriale mialem niezlo polewe jak w tvn byla reklama shreka i ciastek mowi "nie nawidze takiej szmiry nudne to i glupie " i leci brazylijski serial :D albo moda na sukces ... DNO

Michaelius
Mudżahedin

Post autor: Michaelius »

Hehe mode na sukces kiedys ogladalem chyba w okolicach 90 roku jak to wchodzilo u nas na antene i to byla wielka hameryka i rarytas w telewizji a ja chodzilem do 2-3 klasy podstawowki :D

A teraz to ogladam tylko dwa kanaly Canal+ sport , TVN24 plus wiadomosci i rzadko jakis film kinowy co leci gdzie indziej :D

zajcew
Warzywo

Post autor: zajcew »

mnie wkurza dlaczego ja

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Mnie wkurza wyciąganie tematów sprzed sześciu lat. Ten temat jest tak stary, że nawet Skavenblight się w nim wypowiada.
Żeby nie było offtopu: denerwują mnie teleturnieje.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

lipa :|
ja myślałem że ktoś odkopał aby coś politycznego napisać :mrgreen:

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Jak już ktoś odkopał taki fajny temat, to powiem, że wkurza mnie "Kocham cię polsko", "Jaka to melodia", studia sportowe wszelkiego rodzaju (same mecze czy transmisje zawodów sportowych są ok, poza komentatorami), "Dlaczego ja" i tym podobne paradokumentalne telenowele, plus ogólnie rzecz ujmując seriale TVP.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

A ja bym dodał rozmowy w tłoku, detektywi, w11, malanowskiego itp.

miły5
Mudżahedin

Post autor: miły5 »

A ja dodam ... wszystko.
Wolę gdzieś pójść lub obejrzeć jakiś dobry film na DVD niż siedzieć na kanapie zajadając się chipsa oglądając ,,Na wspólnej" czy ,,ukryta prawda".

Dziękuję , dobranoc :D

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Hehe ale nekromancja ale dorzuce coś od siebie... My to ze znajomymi mieliśmy polewkę z ukrytej prawdy chyba... ale tam scenarzyści przeszli samych siebie :mrgreen: samotny ojciec wysyła syna do anglii... syn wraca a tu ojciec ma nową dupę... tylko okazuje się, że synek ją w tej angli pukał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: omało nie padliśmy ze śmiechu co trzeba mieć w głowie żeby coś takiego wymyśleć.
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

ODPOWIEDZ