O tym dlaczego nie powinno się pisać "ave"
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
mailo bycLunn pisze:AveLOLSONShino pisze:Ave
LOL
(drugi raz dzisiaj, mam dobrą passę )
"Ave
LOLSON"
a nie tak... bucu
a teraz juz powaznie. To Ave przeszkadza sporej ilosci osob. Czemu nie mozesz przestac tego pisac? czemu nie mozna mu tego zakazac i potraktowac to jako avataraq zkotkiem ktory to wszystkim przeszkadzal?
Ale temat..
Co komu przeszkadza że ktoś sobie pisze: "Ave" przed każdym postem?
Mi to tam nie przeszkadza.
Nie wiem co w tym złego..
Co komu przeszkadza że ktoś sobie pisze: "Ave" przed każdym postem?
Mi to tam nie przeszkadza.
Nie wiem co w tym złego..
Shino, nie przesadzaj. To "ave" nikomu nie przeszkadza, mamy tu wolność słowa.
Po prostu, Andre, to "ave" wszędzie jest trochę... kuriozalne, żeby nie powiedzieć śmieszne, kiedy post składający się z jednego-dwóch słów poprzedzasz jeszcze jednym słowem powitania.
Sam tak kiedyś zaczynałem maile. Maile, nie posty na forum.
Po prostu, Andre, to "ave" wszędzie jest trochę... kuriozalne, żeby nie powiedzieć śmieszne, kiedy post składający się z jednego-dwóch słów poprzedzasz jeszcze jednym słowem powitania.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
AVETomash pisze:Shino, nie przesadzaj. To "ave" nikomu nie przeszkadza, mamy tu wolność słowa.
mnie przeszkadza.... utrudnia czytelnosc forum , kotre sie rozjezdza ze wzgledu na te 2-3 dodatkowe linijki tekstu. Dodatkowo utrudnia mi czytanie pozniejszego tekstu gdyz odwraca moja uwage. Nadal nie wiem czemu kotek musial odejsc a ave nie. :>
nie ma sie czym chwalicSam tak kiedyś zaczynałem maile. Maile, nie posty na forum.
Ave
LOL I LOLSON.
giggli giggli
Zmieniłem awka.b_sk pisze:Rzeczywiście. Niech mnie ktoś uprzedzi jak takie cuda robicie, ja już stary jestem, oczy nie te co dawniej to mogę nicka nie doczytać. A najlepsze jest to, że gdzieś jednego posta wywaliłem, tylko nie wiem czy Fanatyka, czy Nehana.
LOL I LOLSON.
giggli giggli
no z tym ave to nic strasznego przeciez ]:-> niech sobie chlopak pisze tylko tobie to nie pasuje reszcie to wisi a mi sie nawet podoba ]:-> taki charakterystyczny szablon postow
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Ave
Ale avatar sexy! Niema co .
Mojego .b_sk pisze:Rzeczywiście. Niech mnie ktoś uprzedzi jak takie cuda robicie, ja już stary jestem, oczy nie te co dawniej to mogę nicka nie doczytać. A najlepsze jest to, że gdzieś jednego posta wywaliłem, tylko nie wiem czy Fanatyka, czy Nehana.
To już było frajerstwo!Fanatyk pisze: LOL I LOLSON.
Ale avatar sexy! Niema co .
-
- Chuck Norris
Ave
@Fanatyk: podałeś część definicji, czyli nic nie wartą w naukowym odczuciu.
Miałem nie pisać w tym temacie...
ehhh. . . . jeżeli się zgodziłbym na to, żeby przy postach dłuższych niż dwa zdania zaczynam bez "ave" to za chwile taki Shino i inni typu Tomcio się rozbestwią i będą się upierali że to głupie i żeby tego w ogóle zakazać. To jest powód dla którego muszę być tutaj nieustępliwy. Są ludzie, którzy po swoich postach piszą "pozdro" albo coś w tym stylu. Więc to też powinniśmy zakazać bo rozjeżdża forum, jest dresiarskie, i w ogóle się komuś nie podoba.Tomash pisze:Shino, nie przesadzaj. To "ave" nikomu nie przeszkadza, mamy tu wolność słowa.
Skończcie już się spinać, chłopaki.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Akurat jest różnica pomiędzy ave a pozdro ale zostawmy to - robi ci to radochę, ja to zostawiam w spokoju.Lord Andre pisze:Ave
ehhh. . . . jeżeli się zgodziłbym na to, żeby przy postach dłuższych niż dwa zdania zaczynam bez "ave" to za chwile taki Shino i inni typu Tomcio się rozbestwią i będą się upierali że to głupie i żeby tego w ogóle zakazać. To jest powód dla którego muszę być tutaj nieustępliwy. Są ludzie, którzy po swoich postach piszą "pozdro" albo coś w tym stylu. Więc to też powinniśmy zakazać bo rozjeżdża forum, jest dresiarskie, i w ogóle się komuś nie podoba.Tomash pisze:Shino, nie przesadzaj. To "ave" nikomu nie przeszkadza, mamy tu wolność słowa.
A i przy okazji, skoro taki jesteś mądry odnośnie definicji...
*
szablon
1. «naśladowany bezmyślnie wzorzec postępowania»
2. «forma, wzór, według których wyrabia się seryjnie przedmioty; też: wzór służący do mechanicznego odtwarzania rysunków i liter»
oto pełna definicja. I co, coś pominąłem ważnego? Specjalista...
-
- Chuck Norris
Ave
Tak
2. forma,wzór, według których wyrabia się seryjnie przedmioty; też: wzór służący do mechanicznego odtwarzania rysunków i liter»
i tutaj według mnie jest ta właściwa definicja szablonu, ta która pasuje do tej sytuacji. Ponieważ było by odwzorowanie mechanicznie liter
Tak
2. forma,wzór, według których wyrabia się seryjnie przedmioty; też: wzór służący do mechanicznego odtwarzania rysunków i liter»
i tutaj według mnie jest ta właściwa definicja szablonu, ta która pasuje do tej sytuacji. Ponieważ było by odwzorowanie mechanicznie liter
Wikipedia=wyrocznia. A tak w ogóle, jak Tomash słusznie zauważył, temat zasłużył na kłódkę.Katylina pisze:Akurat jest różnica pomiędzy ave a pozdro ale zostawmy to - robi ci to radochę, ja to zostawiam w spokoju.
A i przy okazji, skoro taki jesteś mądry odnośnie definicji...
* szablon
1. «naśladowany bezmyślnie wzorzec postępowania»
2. «forma, wzór, według których wyrabia się seryjnie przedmioty; też: wzór służący do mechanicznego odtwarzania rysunków i liter»
oto pełna definicja. I co, coś pominąłem ważnego? Specjalista...
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Muszę, przyznać, że nie potraficie prowadzić dobrej napinki forumowej tylko od razu odlatujecie w spam. Myślałem, że wam się uda bo temat zacny i Ave wiele osób irytuje ale niestety polegliście.
Kłódeczka
Kłódeczka
A licky boom boom down!!!