Będę dla przyjaciół prowadził sesję dla chaosaków i skavenów
Re: Będę dla przyjaciół prowadził sesję dla chaosaków i skav
Nie... wtedy flota Ordo Hereticus znalazła by się nad Starym Światem i rozpoczęła świętą procedurę Exterminatus...
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Widać, że uniwersum znasz z Call of Warhammer, nie ma czegoś takiego jak chaos niepodzielny. Chaos zawsze się dzielił i walczył między sobą, czy gdyby Archaon zwyciężył to zaczęliby walczyć między sobą? Na 99% w końcu tak.
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
- Kasquit Skryre
- "Nie jestem powergamerem"
- Lokalizacja: Skavenblight, Piekło-Otchłań, Norska, Pustkowia Chaosu
no bardzo sprytne-mądreKordelas pisze:Nie... wtedy flota Ordo Hereticus znalazła by się nad Starym Światem i rozpoczęła świętą procedurę Exterminatus...
przecież war f a war 40000 to inne światy !!!!!!!!
ciekawe, skąd 1% nadziei na wszystkoMistrz Miecza Hoetha pisze:Widać, że uniwersum znasz z Call of Warhammer, nie ma czegoś takiego jak chaos niepodzielny. Chaos zawsze się dzielił i walczył między sobą, czy gdyby Archaon zwyciężył to zaczęliby walczyć między sobą? Na 99% w końcu tak.
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Przecież nie wyczuwasz oczywistej ironi!Kasquit Skryre pisze:no bardzo sprytne-mądreKordelas pisze:Nie... wtedy flota Ordo Hereticus znalazła by się nad Starym Światem i rozpoczęła świętą procedurę Exterminatus...
przecież war f a war 40000 to inne światy !!!!!!!!
''Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości."-Terry Pratchett
A ten 1% nadziei wziął się stąd, że istnieje szana że przyleci flota Ordo Hereticus i zniszczy wszystko, wtedy nie będą mieli jak ze sobą walczyć, po prostu już ich nie będzie
Naviedzony
Naviedzony
mistrz!Mistrz Miecza Hoetha pisze:A ten 1% nadziei wziął się stąd, że istnieje szana że przyleci flota Ordo Hereticus i zniszczy wszystko, wtedy nie będą mieli jak ze sobą walczyć, po prostu już ich nie będzie
- Kasquit Skryre
nie no
mój biedny mózg się wykończy
a jest taki genialny...
mój biedny mózg się wykończy
a jest taki genialny...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Litości.chociaż to wszystko bardziej będzie dla mnie konkretniejsze, jak powstanie o tym gra komputerowa
- Kasquit Skryre
nie lubisz kompa-kompa?Naviedzony pisze:Litości.chociaż to wszystko bardziej będzie dla mnie konkretniejsze, jak powstanie o tym gra komputerowa
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Ja lubię gry komputerowe serio, gram często.
Ale przekładanie ich ponad książki i wyobraźnie uważam za kalectwo.
PS:Dzięki Kordelas
Naviedzony
Naviedzony
- Kasquit Skryre
nudno-głupie nie na topie, nie-nieMistrz Miecza Hoetha pisze:Ja lubię gry komputerowe serio, gram często.
fajowo-ciekawe gry i filmy na topie, tak-tak
Herezja=StosyKasquit Skryre pisze:nudno-głupie nie na topie, nie-nieMistrz Miecza Hoetha pisze:Ja lubię gry komputerowe serio, gram często.
Uniwersalna zależność. Zawsze na topie.
A ty mój drogi głosisz herezję. Takie są fakty.
- Kasquit Skryre
Kto kiedykolwiek spalił szczura na stosieKordelas pisze:Herezja=StosyKasquit Skryre pisze:nudno-głupie nie na topie, nie-nieMistrz Miecza Hoetha pisze:Ja lubię gry komputerowe serio, gram często.
Uniwersalna zależność. Zawsze na topie.
A ty mój drogi głosisz herezję. Takie są fakty.
- Kasquit Skryre
moim zdaniem szkoda to zamykać
tyle ciekawych rzeczy można się z tego dowiedzieć i może być więcej, i wiele więcej
tyle ciekawych rzeczy można się z tego dowiedzieć i może być więcej, i wiele więcej
- Kasquit Skryre
mod po cichu jest chyba bo mojej stronie, bo to nasza święta stolicaKordelas pisze:Dobra ,koniec tego.
To silniejsze od kłódki moda
tak-tak?
http://forum.wfb-pol.org/memberlist.php ... file&u=673
- Kasquit Skryre
co-co?Byqu pisze:Napisałem PM-kę. Inkwizycja... znaczy mod wkrótce zapuka do Twych drzwi.
a co to wogóle "PM-ka"?